ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גלישה באתר tukinfo
מנהל: מפקחים
גלישה באתר tukinfo
שאלה למנהל האתר -
יש לי בעיה מאד מוזרה עם גלישה באתר הזה. יש לי בבית 3 מחשבים אחד מהם נייד ויש לי כמובן רשת אלחוטית.
משני המחשבים הנייחים אין לי כל בעיה להכנס לאתר לקרוא ולהגיב בו.
מהמחשה הנייח - מיד איך שאני נכנס לאתר הוא נתקע ולא מגיב. אני רוצה לציין שזה קורה רק עם המחשב הנייד ורק באתר הזה.
איך ניתן להתגבר על התקלה, כך שהאתר לא יתקע לי בנייד?
תודה מראש .
יש לי בעיה מאד מוזרה עם גלישה באתר הזה. יש לי בבית 3 מחשבים אחד מהם נייד ויש לי כמובן רשת אלחוטית.
משני המחשבים הנייחים אין לי כל בעיה להכנס לאתר לקרוא ולהגיב בו.
מהמחשה הנייח - מיד איך שאני נכנס לאתר הוא נתקע ולא מגיב. אני רוצה לציין שזה קורה רק עם המחשב הנייד ורק באתר הזה.
איך ניתן להתגבר על התקלה, כך שהאתר לא יתקע לי בנייד?
תודה מראש .
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: גלישה באתר tukinfo
בוקר טוב,
בוא נחלק את "הבעיה" למספר נושאים או תתי נושאים בכדי שאוכל גם להיות יעיל וגם בכדי שחברים נוספים יוכלו ללמוד מעט בנושא.
הבעיה:
ראשית אתייחס למספר דברים שכתבת:
אתרים עם אותו נייד בכדי שיהיה אפשר לבצע בדיקות.
ולמה אני טוען כך?: יש לנו כ-70 אלף גולשים בחודש, גלישה מכל מערכת הפעלה אפשרית, רזולוציות שונות (לא שזה משנה), דפדפנים
שונים ומשונים גם כאלו שתמיכתם הופסקה והוכרזו כמסוכנים למשתמש, עם וללא תמיכה ב-JS, נגן פלאש וכו'. באמת מגוון של כל הקיים.
אם ישנה בעיה באתר היא לא יכולה לברור חברים או יותר מכך חומרה, לצורך העניין אם ישנה בעיה עם דפדפן אינטרנט אקספלורר 7 אזי
כל מי שיגלוש באיטרנט אקספלורר 6 יחווה בעיה ובעזרת הלוגים, BS וכל סטטיסטיקה או כלי שקיים ברשותי כבר הייתי מזהה שישנה בעיה
ללא הצורך אף בדיווח. כמובן שדוגמא זו הינה גם לתמיכה בנגן פלאש, JS או כל דבר אחר.
איך האתר עובד?: את האתר אני לא המצאתי, זו מערכת שמבוססת על מערכת קוד פתוח שמשתמשים בה מליונים, כמובן שנעשו בה
שינוי קוד רבים, עיצוב וכו' אך אין בכך דבר אשר יכול לגרור תקיעות אצל מחשב בצד לקוח.
האתר משתמש בטכנולוגיות אשר משתמשים בהם כמעט בכל אתר, אם זה פלאש, JS וכד' אך גם אם חסר לנך נגן או תמיכה אין זה מן
ההגיוני שהמחשב בצד לקוח "יפגע". אם אין פלאש לא תראה את כל סרטוני הפלאש, באנרים וכד'.
נגיד, לצורך העניין שישנה בעיה: אם לצורך העניין ישנה בעיית "קוד" מצב זה אינו יודע לזהות מי הלקוח, חומרה, או תוכנה ומציג שגיאה.
אם ישנה בעיית עיצוב, לצורך העניין CSS שאינו תומך בדפדפן IE6 במקרה כזה כל גולשי דפדפן IE6 יראו את האתר בצורה לא תקינה
או יתרה מכך לא יראו מספר דברים כלל. כך או כך, אם ישנה בעיה באתר הבעיה בסופו של יום תהיה באתר, או בשרתים שלנו ולא תגרום
או תגרר לבעיה במחשב שלכם - זה פשוט בלתי אפשרי, זה אפשרי כאשר נשלח וירוס, הצפה או כל דרך אחרת שהינה בכדי לפגוע אך במצב זה, שוב זה היה קורה לכולם ללא ההבדלים מאיזה מחשב, איזה חומרה או איזו תוכנה.
בדיקות מקיפות: חשוב לציין כי בנוסף לכל ההגיון והידוע לאלו שנדרש מהם לדעת, אנו עושים בדיקות יום יומיות לאתר, הכוללים בין
השאר גלישה דרך מכונות עצמאיות ומכונות וירטואליות הכוללים את דפדפנים, כרום, פיירפוקס 2, פיירפוקס 3, אינטרנט אקספלור 6 וגם 7 ו-8 ובכולם כמובן הגלישה הינה תקינה ובעלת תמיכה מלאה (בשלב זה).
ובכל זאת, המחשב קופא! איך אוכל למצוא את הבעיה? מבלי להתחיל להביא לך עשרות קישורים בשביל לראות איפה זה קורה לך גם,
ננסה יחד להגיע למצב שבו נמצא את הבעיה ספציפית אצלך. בשביל כך אשאל אותך סדרה של שאלות שעולות לי כרגע בראש יתכן ויהיו עוד
אז תתכונן
1) האם בעבר גלשת באתר ולא הייתה בעיה?
2) האם הינך כבר "מחובר" לאתר בעת הנסיון שלך להכנס ואז אתה חובה "קפיאה"?
3) מה זאת אומרת "קפוא", כנס לאתר.. לך שתה קפה (תכין גם לי). סיימת? המחשב עדיין "קפוא"?
4) באיזה דפדפן אתה גולש? [כנס לכאן http://show-ip.net/useragent ותעתיק לי את הפרטים]
** מהמחשב שבו אתה נתקע.
5) נסה לדלג על הפורטל וכנס ישירות לכאן: http://www.tukinfo.com/board.php מה התוצאה?
6) http://www.adobe.com/shockwave/welcome מה מוצג לך?
7) איזו מערכת הפעלה יש לך כולל SP אם מדובר בווינדוס.
בוא נחלק את "הבעיה" למספר נושאים או תתי נושאים בכדי שאוכל גם להיות יעיל וגם בכדי שחברים נוספים יוכלו ללמוד מעט בנושא.
הבעיה:
ראשית אתייחס למספר דברים שכתבת:
יש לך בעיה מוזרה (או שלא) עם המחשב ולא עם האתר ויש לי ספק שזה קורה רק באתר הזה, פשוט ככל הנראה לא גלשת במספיקיש לי בעיה מאד מוזרה עם גלישה באתר הזה.
אני רוצה לציין שזה קורה רק עם המחשב הנייד ורק באתר הזה
אתרים עם אותו נייד בכדי שיהיה אפשר לבצע בדיקות.
ולמה אני טוען כך?: יש לנו כ-70 אלף גולשים בחודש, גלישה מכל מערכת הפעלה אפשרית, רזולוציות שונות (לא שזה משנה), דפדפנים
שונים ומשונים גם כאלו שתמיכתם הופסקה והוכרזו כמסוכנים למשתמש, עם וללא תמיכה ב-JS, נגן פלאש וכו'. באמת מגוון של כל הקיים.
אם ישנה בעיה באתר היא לא יכולה לברור חברים או יותר מכך חומרה, לצורך העניין אם ישנה בעיה עם דפדפן אינטרנט אקספלורר 7 אזי
כל מי שיגלוש באיטרנט אקספלורר 6 יחווה בעיה ובעזרת הלוגים, BS וכל סטטיסטיקה או כלי שקיים ברשותי כבר הייתי מזהה שישנה בעיה
ללא הצורך אף בדיווח. כמובן שדוגמא זו הינה גם לתמיכה בנגן פלאש, JS או כל דבר אחר.
איך האתר עובד?: את האתר אני לא המצאתי, זו מערכת שמבוססת על מערכת קוד פתוח שמשתמשים בה מליונים, כמובן שנעשו בה
שינוי קוד רבים, עיצוב וכו' אך אין בכך דבר אשר יכול לגרור תקיעות אצל מחשב בצד לקוח.
האתר משתמש בטכנולוגיות אשר משתמשים בהם כמעט בכל אתר, אם זה פלאש, JS וכד' אך גם אם חסר לנך נגן או תמיכה אין זה מן
ההגיוני שהמחשב בצד לקוח "יפגע". אם אין פלאש לא תראה את כל סרטוני הפלאש, באנרים וכד'.
נגיד, לצורך העניין שישנה בעיה: אם לצורך העניין ישנה בעיית "קוד" מצב זה אינו יודע לזהות מי הלקוח, חומרה, או תוכנה ומציג שגיאה.
אם ישנה בעיית עיצוב, לצורך העניין CSS שאינו תומך בדפדפן IE6 במקרה כזה כל גולשי דפדפן IE6 יראו את האתר בצורה לא תקינה
או יתרה מכך לא יראו מספר דברים כלל. כך או כך, אם ישנה בעיה באתר הבעיה בסופו של יום תהיה באתר, או בשרתים שלנו ולא תגרום
או תגרר לבעיה במחשב שלכם - זה פשוט בלתי אפשרי, זה אפשרי כאשר נשלח וירוס, הצפה או כל דרך אחרת שהינה בכדי לפגוע אך במצב זה, שוב זה היה קורה לכולם ללא ההבדלים מאיזה מחשב, איזה חומרה או איזו תוכנה.
בדיקות מקיפות: חשוב לציין כי בנוסף לכל ההגיון והידוע לאלו שנדרש מהם לדעת, אנו עושים בדיקות יום יומיות לאתר, הכוללים בין
השאר גלישה דרך מכונות עצמאיות ומכונות וירטואליות הכוללים את דפדפנים, כרום, פיירפוקס 2, פיירפוקס 3, אינטרנט אקספלור 6 וגם 7 ו-8 ובכולם כמובן הגלישה הינה תקינה ובעלת תמיכה מלאה (בשלב זה).
ובכל זאת, המחשב קופא! איך אוכל למצוא את הבעיה? מבלי להתחיל להביא לך עשרות קישורים בשביל לראות איפה זה קורה לך גם,
ננסה יחד להגיע למצב שבו נמצא את הבעיה ספציפית אצלך. בשביל כך אשאל אותך סדרה של שאלות שעולות לי כרגע בראש יתכן ויהיו עוד
אז תתכונן
1) האם בעבר גלשת באתר ולא הייתה בעיה?
2) האם הינך כבר "מחובר" לאתר בעת הנסיון שלך להכנס ואז אתה חובה "קפיאה"?
3) מה זאת אומרת "קפוא", כנס לאתר.. לך שתה קפה (תכין גם לי). סיימת? המחשב עדיין "קפוא"?
4) באיזה דפדפן אתה גולש? [כנס לכאן http://show-ip.net/useragent ותעתיק לי את הפרטים]
** מהמחשב שבו אתה נתקע.
5) נסה לדלג על הפורטל וכנס ישירות לכאן: http://www.tukinfo.com/board.php מה התוצאה?
6) http://www.adobe.com/shockwave/welcome מה מוצג לך?
7) איזו מערכת הפעלה יש לך כולל SP אם מדובר בווינדוס.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
עוזי חברי שלום,
על מנת שדברי יובנו כהלכה אין לי ולא היה לי צל של ספק שהבעיה היא במחשב שלי ולא עם האתר!!
והראיה היא שבשני המחשבים האחרים בבית הכל תקין כנ"ל גם במחשב בעבודה. על האתר שלכם יש לי רק דברים טובים לומר ואני גם מרבה לגלוש בו.
בהתייחס לשאלותיך:
1. בעבר אכן גלשתי מהמחשב "הבעייתי" ולא הייתה לי בעיה.
2. כרגע אינני מחובר ממחשב זה לאתר ואין לי אופציה להתחבר כי זה נתקע כאמור.
3. תקוע (קפוא) - זה אומר שהאינטרנט נתקע ולא זז, אי אפשר לגלוש באתר, ואי אפשר לעבור לאתר אחר. פשוט צריך לסיים את המשימה דרך מנהל המשימות. ואז להפעיל מחדש את האקספלורר.
4. אני גולש באקספולרר ואלו הפרטים שביקשת:
You are connected from:
IP address:
Host: unknown
Via: proxy not deteted
TCP port: 1117
5. ניסיתי לדלג על הפורטל והתגובה זהה, זה נתקע באותה המידה.
6. מוצג לי בדיקת תוכנה שאומרת שיש לי את הגרסה העדכנית.
7. ווינדוס XP סרוויס פאק 3
אודה לך מאד באם תוכל לעזור לי, מאחר וזה המחשב שמשמ אותי בבית, שני האחרים שייכים לילדים. והם עושים לי "טובה" כל פעם שאני מבקש מהם לגלוש לאתר הזה.
בתודה מראש
אלון
על מנת שדברי יובנו כהלכה אין לי ולא היה לי צל של ספק שהבעיה היא במחשב שלי ולא עם האתר!!
והראיה היא שבשני המחשבים האחרים בבית הכל תקין כנ"ל גם במחשב בעבודה. על האתר שלכם יש לי רק דברים טובים לומר ואני גם מרבה לגלוש בו.
בהתייחס לשאלותיך:
1. בעבר אכן גלשתי מהמחשב "הבעייתי" ולא הייתה לי בעיה.
2. כרגע אינני מחובר ממחשב זה לאתר ואין לי אופציה להתחבר כי זה נתקע כאמור.
3. תקוע (קפוא) - זה אומר שהאינטרנט נתקע ולא זז, אי אפשר לגלוש באתר, ואי אפשר לעבור לאתר אחר. פשוט צריך לסיים את המשימה דרך מנהל המשימות. ואז להפעיל מחדש את האקספלורר.
4. אני גולש באקספולרר ואלו הפרטים שביקשת:
You are connected from:
IP address:
Host: unknown
Via: proxy not deteted
TCP port: 1117
5. ניסיתי לדלג על הפורטל והתגובה זהה, זה נתקע באותה המידה.
6. מוצג לי בדיקת תוכנה שאומרת שיש לי את הגרסה העדכנית.
7. ווינדוס XP סרוויס פאק 3
אודה לך מאד באם תוכל לעזור לי, מאחר וזה המחשב שמשמ אותי בבית, שני האחרים שייכים לילדים. והם עושים לי "טובה" כל פעם שאני מבקש מהם לגלוש לאתר הזה.
בתודה מראש
אלון
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
אם אתה אומר שהכל אצלך מעודכן אתה צריך להיות עם אינטרנט אקספלורר 8 אבל בכל זאת:
1) בקישור שנתתי לך דווקא את החלק העליון אני צריך איפה שרשום User-Agent
2) כשהוא קופא.. נסה להיות סבלני ולתת לו קצת זמן. אפילו מספר דקות.
3) בשביל שאוכל להיות וודאי על הבעיה (כי אני דיי חושב שמשהו באינטרנט אקספלורר נדפק - פרופיל\קוקיז),
בוא תנסה להוריד את הדפדפן הזה: http://www.google.com/chrome/?hl=iw תתקין ותנסה לגלוש.
אם זה יעבור את הבדיקה הזו נתחיל לעבוד על אינטרנט אקספלורר יחד.
אני אעשה הכל בכדי לעזור, רק בעיות משלט רחוק לפעמים דורשים סבלנות. אם לך יש סבלנות נפתור את הבעיה,
כי לי יש לא מעט
נ.ב
אף פעם אל תרשום את ה-IP שלך בפומבי (ערכתי והסרתי לך)
1) בקישור שנתתי לך דווקא את החלק העליון אני צריך איפה שרשום User-Agent
2) כשהוא קופא.. נסה להיות סבלני ולתת לו קצת זמן. אפילו מספר דקות.
3) בשביל שאוכל להיות וודאי על הבעיה (כי אני דיי חושב שמשהו באינטרנט אקספלורר נדפק - פרופיל\קוקיז),
בוא תנסה להוריד את הדפדפן הזה: http://www.google.com/chrome/?hl=iw תתקין ותנסה לגלוש.
אם זה יעבור את הבדיקה הזו נתחיל לעבוד על אינטרנט אקספלורר יחד.
אני אעשה הכל בכדי לעזור, רק בעיות משלט רחוק לפעמים דורשים סבלנות. אם לך יש סבלנות נפתור את הבעיה,
כי לי יש לא מעט
נ.ב
אף פעם אל תרשום את ה-IP שלך בפומבי (ערכתי והסרתי לך)
UziDesign
UziDesign
עוזי סוף סוף!!!
הורדתי את הדפדפן ששלחת לי וזה עובד אני מצליח להיכנס לאתר ולגלוש בו.
מה השלב הבא?
תודה רבה רבה.
הורדתי את הדפדפן ששלחת לי וזה עובד אני מצליח להיכנס לאתר ולגלוש בו.
מה השלב הבא?
תודה רבה רבה.
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
קודם זה טוב שיש לך את האפשרות לגלוש בלי קשר הוא דפדפן הרבה יותר טוב מאינטרנט אקספלורר לדעתי ויש לך גם את
פיירפוקס שאני ממליץ עליו כדפדפן הכי טוב שקיים.
עכשיו בזמן הזה שיש לך אפשרות לגלוש, נתחיל לנסות ולסדר את הדפדפן אינטרנט אקספלורר.
לא צרפתי לי את מה שבקשתי אז אני הולך לפי ההבנה שלי וההגיון שלי שיש לך אינטרנט אקספלורר 8,
בגלל שציינת שהכל אצלך מעודכן.
שלב ראשון:
1) פתח את הדפדפן שלך בכל מקום אחר שאין לך בעיה.
2) לחץ ע תפריט Tools ואז בחר בסוף Internet Options
3) טאב ראשון שמופיע לך יש לך באמצע browsing history תלחץ על Delete.
4) בחלון שקופץ לך תסמן הכל V חוץ מהראשון למעלה שמופרד עם קו
** אם יש לך בעיה עם סיסמאות של אתרים אז תוריד V גם ב- Passwords
5) לחץ ל Delete וחכה לסיום.
6) בסיום לחץ OK ונסה לגלוש
7) עדכן אותי אם זה עזר, אם לא נמשיך.
פיירפוקס שאני ממליץ עליו כדפדפן הכי טוב שקיים.
עכשיו בזמן הזה שיש לך אפשרות לגלוש, נתחיל לנסות ולסדר את הדפדפן אינטרנט אקספלורר.
לא צרפתי לי את מה שבקשתי אז אני הולך לפי ההבנה שלי וההגיון שלי שיש לך אינטרנט אקספלורר 8,
בגלל שציינת שהכל אצלך מעודכן.
שלב ראשון:
1) פתח את הדפדפן שלך בכל מקום אחר שאין לך בעיה.
2) לחץ ע תפריט Tools ואז בחר בסוף Internet Options
3) טאב ראשון שמופיע לך יש לך באמצע browsing history תלחץ על Delete.
4) בחלון שקופץ לך תסמן הכל V חוץ מהראשון למעלה שמופרד עם קו
** אם יש לך בעיה עם סיסמאות של אתרים אז תוריד V גם ב- Passwords
5) לחץ ל Delete וחכה לסיום.
6) בסיום לחץ OK ונסה לגלוש
7) עדכן אותי אם זה עזר, אם לא נמשיך.
UziDesign
UziDesign
עוזי לצערי זה לא עזר.
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
תלחץ על Tools ואז על Manage Add ons, תרחיב את החלון אם צריך ותצלם לי את המסך.
- אתה יכול אם אין לך הרבה לסמן אחד אחד ואז לבחור disable לכל אחד ולנסות לגלוש שוב.
אם זה עזר תפעיל אחד אחד ותמצא איזה תוסף עושה לך בעיות.
- אתה יכול אם אין לך הרבה לסמן אחד אחד ואז לבחור disable לכל אחד ולנסות לגלוש שוב.
אם זה עזר תפעיל אחד אחד ותמצא איזה תוסף עושה לך בעיות.
UziDesign
UziDesign
גם לי זה היה קורה רק בתוכי אינפו.. אבל מאז שהחלפתי לאקספלורר חדיש זה עובד מצוין.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
מה כוונתך בחדיש? את עדיין עם אינטרנט אקספלורר רק מעודכן.
אגב, אני גולש עם IE 6 הישן לבדיקות מידי פעם והכל בסדר.. מעניין לעלות על הבעיה ולראות מה ההתנגשות.
אגב, אני גולש עם IE 6 הישן לבדיקות מידי פעם והכל בסדר.. מעניין לעלות על הבעיה ולראות מה ההתנגשות.
UziDesign
UziDesign