ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעייה פינקים
מנהל: מפקחים
-
ליאור פינקים
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
בעייה פינקים
יש לי פינקים כבר שבועיים והם לא נכנסים לתא ההטלה אני לא יודע למה הם לוקחים את החוטים ששמתי להם אבל לא אל התא עזרה בבקשה...

Re: בעייה פינקים
שבועיים זה זמן מועט מבחינת זמן הסתגלות והתחלת ריבוי. יש להם תא הטלה מעץ?מה הם עושים עם החוטים?
הזמנים הללו הם מאוד חמים וגם לפינקים חם וידוע שזאת תקופת המנוחה מרביה (גם לתוכים)
רוב המגדלים מניחים לפינקים לנוח שזה אומר להעביר לווליר או להוציא את תאי-ההטלה וכ'ו
אתה תראה שכשיתקרר מעט ומזג האוויר יהיה נוח הם לבד יחפשו לבנות קן ולהתרבות ...
אז תהיה סבלני והכל יבוא על מקומו בשלום (בהנחה שהם זוג וודאי) צום קל לכל הצמים ...
רוב המגדלים מניחים לפינקים לנוח שזה אומר להעביר לווליר או להוציא את תאי-ההטלה וכ'ו
אתה תראה שכשיתקרר מעט ומזג האוויר יהיה נוח הם לבד יחפשו לבנות קן ולהתרבות ...
אז תהיה סבלני והכל יבוא על מקומו בשלום (בהנחה שהם זוג וודאי) צום קל לכל הצמים ...
-
ליאור פינקים
- ביצה

עם החוטים הם מנסים לבנות בית על הרצפה . וכן הם זוג בוודאות תודה על התשובות ושיהיה צום קל

דרך אגב איזה פינקים הם ?
-
ליאור פינקים
- ביצה

זברות > דרך אגב אני מגדל את הזברות הגדולות יותר שהם נקראים ג'מבו בשפת המגדלים ...תמונה להמחשה
-
ליאור פינקים
- ביצה

אין הבדל חוץ מהגודל...
הפינקים שלי עצבנו אותי שהם שמים את החוטים על הריצפה אז שמתי להם אותם בתא ההטלה והם די נהנו מזה הם יושבים שם הרבה
הפינקים שלי עצבנו אותי שהם שמים את החוטים על הריצפה אז שמתי להם אותם בתא ההטלה והם די נהנו מזה הם יושבים שם הרבה

אים הם יושבים הרבה שם אז בטח הם מסדרים את התא כדי להביא ביצים לעולם ....אל תפריע עד שתשמע קולות מבפנים..
איזה תא שמתה להם
איזה תא שמתה להם
-
ליאור פינקים
- ביצה

השארתי את אותו אחד מהקש אבל גזרתי לו את הגג כדי שיהיה פתוח והם אוהבים את זה ...
אני מנסה לעלות תמונה אני לא יודע איך
אני מנסה לעלות תמונה אני לא יודע איך