ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בקשר ליונות שלום
מנהל: מפקחים
שאלה בקשר ליונות שלום
יש לי שתי יונות שלום ואני מרחם עליהם הם בכלוב מה זה קטן והם חודש וחצי אצלי ככה אים אני ישחרר אותם הם יחזרו ?
-
peleg10000
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: שאלה בקשר ליונות שלום
דבר ראשון יונות שלום זה לא שם זה כינוי ליונה הלבנה שהייתה בתיבת נוח דבר שני הם מכירים את הסביבה שלך הם בבית או בגינה?
תשחרר אחד אחד שאתה מחזיק [לא חזק,אלא רפוי]ותלך א=עם כל אחת 5 דקות בגינה \באיזור ביתך עשה זאת כשבוע פעמיים שלוש ביום ותשחרר שתראה שהם מוכנות תשאיר את הכלוב פתוח בשביל שיוכלו לחזורעם הוא קטן מידיי הם לא יחזרו...
תשחרר אחד אחד שאתה מחזיק [לא חזק,אלא רפוי]ותלך א=עם כל אחת 5 דקות בגינה \באיזור ביתך עשה זאת כשבוע פעמיים שלוש ביום ותשחרר שתראה שהם מוכנות תשאיר את הכלוב פתוח בשביל שיוכלו לחזורעם הוא קטן מידיי הם לא יחזרו...
-
אוהבת_תוכים
- גוזל

תקנה להן כלוב גדול יותר אז.
ואם הן רק חודש וחצי אצלך לא נראה לי שיחזרו בקושי מכירות אותך ואת הסביבה.
ואם הן רק חודש וחצי אצלך לא נראה לי שיחזרו בקושי מכירות אותך ואת הסביבה.
תבנה להם כלוב פשוט מעץ כולו כשהחזית רשת ותציב אותו במקום גבוה יחסית . די מהר הם יתרגלו לשובך ולסביבה.
איזה יופי !! שיחררתי אותם והן כל הזמן באות על עדן החלון שלי שמתי להן אוכל והן אוכלות ואפילו שאני שם יד ליידן הן לא בורחות מימני
יופי, כל זמן שיהיה להם מזון ומים הם ישארו ויחזרו, דאג להם לשובך ( לא צריך משהוא גדול) והרגל אותם ע"י זה שתפזר בו אוכל , תוך זמן לא רב הם גם ישנו קן ויקננו.
בהצלחה והמשך לעדכן
בהצלחה והמשך לעדכן

כאחד שהיה לו כמעט 400 יונים בזמנו וכמובן בעיות עים שכנים בגלל זה
אף פעם לא שמעתי את המושג יונת שלום אולי תעלה תמונה ונדע לומר את
סוג היונה ,
וקח בחשבון איפו שיש יונים אז היונים בסביבה גם מצטרפות והחגיגה והליכלוך
יתרבו באיזור ,
אף פעם לא שמעתי את המושג יונת שלום אולי תעלה תמונה ונדע לומר את
סוג היונה ,
וקח בחשבון איפו שיש יונים אז היונים בסביבה גם מצטרפות והחגיגה והליכלוך
יתרבו באיזור ,
-
אוהבת_תוכים
- גוזל

ואו כמעט 400 יונים ?!
איפה שמת את כל זה ?!
ובסטח היה להן נורא צפוף מסכנות
איפה שמת את כל זה ?!
ובסטח היה להן נורא צפוף מסכנות
הם היו על גג ביתם של הורי וגם על עץ סמוך לגג בקיצור לכלוך נוראי ובעיות עים שכנים ,