ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזלים שלא יוצאים מהתא קינון
מנהל: מפקחים
גוזלים שלא יוצאים מהתא קינון
שלום יש לי גוזלים שהם כבר ניראים ענקיים והם לא יוצאים ביכלל עכשיו רק האבא מטפל בהם כי האמא חולה (מותשת מההטלה) סמנו את האמא שתנוח מחוץ לחדר של הציפורים כי זה מה שהוטרינר אמר האם הזכר מסוגל לטפל לבד בגוזלים? כי אני רואה שמידי פעם הוא מאכיל אותם ומתי הם יצאו הגוזלים כי הם כבר גדולים?
Re: גוזלים שלא יוצאים מהתא קינון
הם ממש מנוצים לגמרי? הם יצאו ברגע שהם יהיו מוכנים לכך, תעקבי ותראי שהם מואכלים , אין סיבה שהם לא יצאו בתקופה הקרובה.
שלום עכשיו האמא החולה שלהם מתה
אני מאד עצובה הגוזלים לגמרי עם נוצות
אני מאד עצובה הגוזלים לגמרי עם נוצותRe: גוזלים שלא יוצאים מהתא קינון
הזכר אמור להאכיל אותם ואני מאמין שהם יסתדרו
מצטער לשמוע שרי,
הזכר ימשיך להאכיל וזה שהגוזלים עם ניצוי מלא זה דווקא לא רע, כך בכל מקרה הם יאכלו וישרדו .
האם שמתה עברה ניתוח וכו' בגלל ביצה כלואה? זו אותה אם?
מה קורה עם הזכר שקיבל זריקה?
אל תתייאשי , זה עצוב אבל זה חלק מתהליך הגידול, לעיתים יש אכזבות ולרוב שימחה והנאה.
הזכר ימשיך להאכיל וזה שהגוזלים עם ניצוי מלא זה דווקא לא רע, כך בכל מקרה הם יאכלו וישרדו .
האם שמתה עברה ניתוח וכו' בגלל ביצה כלואה? זו אותה אם?
מה קורה עם הזכר שקיבל זריקה?
אל תתייאשי , זה עצוב אבל זה חלק מתהליך הגידול, לעיתים יש אכזבות ולרוב שימחה והנאה.
הייי אלי זה נקבה אחרת אחרים אמרו לי לא להמשיך ולגדל פינקים כי הם רגישים להכול את הנקבה שעכשיו מתה נתנו לה זריקות והיה ניראה שהיא תחייה ובסוף....... הלב שלי חלש ואני פוחדת כל הזמן שהם ימותו אבל מיצד שני אני מאד מאד מאד נהנת לגדל אותם כבר חשבתי למסור את הזברה פינקים שלי מירוב שאני פוחדת שהם ימותו אבל בסופו של דבר הם יהיהו איתי עד מותם......

קודם כל מגדלים מתחילים ומגדלים מקצוענים שניהם חווים אכזבות ומוות של ציפורים ותוכים וזה ללא ספק משהו שקשה מאוד להימנע ממנו אם בכלל. מאחר והיחס שלך לכל ציפור הוא יחס אישי ואוהב ( מה שאין לכולם ) הכאב והאכזבה שלך גדולים יותר וזה קשה.
כמגדלת את צריכה להיות מודעת לכך שישנם סיכונים, את כמגדלת נותנת ועושה ככל יכולתך למען הציפורים ובריאותם כך שאת צריכה לצאת מנקודת הנחה שאם קורה מקרה כלשהו וציפור חולה או מתה זה בוודאי לא כתוצאה מטיפול שגוי שלך או זילזול.
תסתכלי גם על הצד הטוב , מהצד שאצלך הציפורים מקבלות תנאי מחייה מעולים , אני בטוח שהם יודעים מי פועל למענם ודואג להם גם מבלי שאפשר יהיה לומר להם ולתקשר עימם במילים. ואת אחת שנותנת מעצמך עבורם מעל ומעבר.
לכן המשיכי לגדל , המשיכי ללמוד על הצרכים ותפעלי על פי תחושות הבטן והידע שרכשת.
בהצלחה בהמשך.
כמגדלת את צריכה להיות מודעת לכך שישנם סיכונים, את כמגדלת נותנת ועושה ככל יכולתך למען הציפורים ובריאותם כך שאת צריכה לצאת מנקודת הנחה שאם קורה מקרה כלשהו וציפור חולה או מתה זה בוודאי לא כתוצאה מטיפול שגוי שלך או זילזול.
תסתכלי גם על הצד הטוב , מהצד שאצלך הציפורים מקבלות תנאי מחייה מעולים , אני בטוח שהם יודעים מי פועל למענם ודואג להם גם מבלי שאפשר יהיה לומר להם ולתקשר עימם במילים. ואת אחת שנותנת מעצמך עבורם מעל ומעבר.
לכן המשיכי לגדל , המשיכי ללמוד על הצרכים ותפעלי על פי תחושות הבטן והידע שרכשת.
בהצלחה בהמשך.
זה לא נורא לפעמים מת תוכי מקבלים מזה ניסיון לומדים לקחים וממשיכים לגדל
אלי ריגשת אותי מאד תודה רבה שבת שלום ואני מקווה לא להיתייש
תודה על כל העזרה שאתם נותנים פה לכולם 
תודה על כל העזרה שאתם נותנים פה לכולם