מתוך ערוץ 7:
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/214394
מישהו יודע איזה סוג אלה?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סחר לא חוקי בציפורים נדירות
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: סחר לא חוקי בציפורים נדירות
קנרים (רד סיסקין).
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
רד סיסקין - נותרו בטבע ( הערכה ) בין 600- 5000 פריטים בסך הכל.
הרד סיסקין רשומה כ- CITES I, שזה אומר ציפור מוגנת בסכנת הכחדה שאסור לסחור בה .
הרד סיסקין רשומה כ- CITES I, שזה אומר ציפור מוגנת בסכנת הכחדה שאסור לסחור בה .
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
עוזי תרשה לי לתקן אותך תיקון קל לא מדובר במשפחת הכנרים (אין משפחה כזו) אלא במשפחת הפרושיים (פינקים)
שהיא המשפחה הגדולה ביותר בסדרת ציפורי השיר הרד סיסקין היא פינק שמקורו בדרום אמריקה
בנוסף למרות שהרד סיסקין מוגדר כסייטס 1 עדיין ניתן לסחור בו ולגדל אותו אולם חייבים אישורים מיוחדים לכך
כרגע המקרה של הרד סיסקין מאוד דומה למקרה של הגולדן פינק לשניהם יש אוכלוסיית טבע קטנה מאוד פחות מ-6,000 פרטים
ובשניהם כמות החיות שמוחזקות בתור חיות מחמד גדולה משמעותית מהכמות שחיה בטבע
אני מקווה שיצליחו להרבות אותו לאותו הרמה כמו שמרבים גולדנים שכך הצליחו להוציא אותם מרשימת הסייט"ס
שהיא המשפחה הגדולה ביותר בסדרת ציפורי השיר הרד סיסקין היא פינק שמקורו בדרום אמריקה
בנוסף למרות שהרד סיסקין מוגדר כסייטס 1 עדיין ניתן לסחור בו ולגדל אותו אולם חייבים אישורים מיוחדים לכך
כרגע המקרה של הרד סיסקין מאוד דומה למקרה של הגולדן פינק לשניהם יש אוכלוסיית טבע קטנה מאוד פחות מ-6,000 פרטים
ובשניהם כמות החיות שמוחזקות בתור חיות מחמד גדולה משמעותית מהכמות שחיה בטבע
אני מקווה שיצליחו להרבות אותו לאותו הרמה כמו שמרבים גולדנים שכך הצליחו להוציא אותם מרשימת הסייט"ס
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
כמובן שהכוונה שלי הייתה שאין לסחור או להחזיק ללא אישורים מתאימים וזה תקף לכל הסוגים המוגדרים כסייטס 1 .
אנחנו יודעים שכסף יכול לשנות סדרי עולם ולקבל אישורים זה לא משהוא בלתי אפשרי.
אני קראתי שאין בעייה בריבויים וזה הולך מצויין גם בזוגות וגם בכלובים מעורבים, בסך הכל כמו רוב הפינקים יש להגן מפני רוחות ולדאוג לטמפרטורה מעל 15 מעלות.
אגב, את הרד פקטור יוצרים מזיווג של הרד סיסקין עם קנרית מסוג בורדר כאשר הצאצאים יוצאים פוריים , התוצאה היא ה " רד פאקטור " .
הרד פאקטור אהוב מאוד על מגדלים רבים בתחום. לרד פאקטור ניתנת התוספת צבע האדום שמעניקה להם את הגוון אדום זוהר.
אנחנו יודעים שכסף יכול לשנות סדרי עולם ולקבל אישורים זה לא משהוא בלתי אפשרי.
אני קראתי שאין בעייה בריבויים וזה הולך מצויין גם בזוגות וגם בכלובים מעורבים, בסך הכל כמו רוב הפינקים יש להגן מפני רוחות ולדאוג לטמפרטורה מעל 15 מעלות.
אגב, את הרד פקטור יוצרים מזיווג של הרד סיסקין עם קנרית מסוג בורדר כאשר הצאצאים יוצאים פוריים , התוצאה היא ה " רד פאקטור " .
הרד פאקטור אהוב מאוד על מגדלים רבים בתחום. לרד פאקטור ניתנת התוספת צבע האדום שמעניקה להם את הגוון אדום זוהר.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
jhony, צודק ותודה על התיקון (תיקון = למידה ולכן תרגיש חופשי לתקן אותי תמיד).

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign