ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

צריכה עזרה בכמה דברים - חיבור זברה פינקים והפסקת הטלת ביצים

פורום ציפורי שיר ונוי הינו פורום שיהווה מלבד מענה לשאלות של חברי הקהילה
מאגר מידע על סוגי הציפורים השונים.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
שרי
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

צריכה עזרה בכמה דברים - חיבור זברה פינקים והפסקת הטלת ביצים

שליחה על ידי שרי »

שלום דבר ראשון יש לי שני זברה פינק שנולדו יחד ועכשיו הם בוגרים אז רציתי להעביר את הנקבה לזכר זברה פינק שמתו לו נקבות והוא תוקף אותה מאד השאלה שלי עם היא יכולה לבנות מישפחה עם אח שלה להיזדווג או שאני יביא אותה בכל אופן לזכר הבוגר? כי אם לא אני יצתרך לימקור אותה כי יש לי כבר שני זוגות ועוד אח שלה מהטלה הקודמת שמחקה גם הוא לנקבה מה אני יעשה?

דבר שני זה שיש לי נקבה שעשתה 3 הטלות וזאת הפעם הרביעית שלה ואני רוצה להפסיק עם זה השאלה איך עושים את זה כי מייד שהגוזלים ניגמלים מההורים אז הם ישר מתחילים שוב להיזדווג והאם אני פשוט יכולה להוציא להם את תא הקינון?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: צריכה עזרה בכמה דברים - חיבור זברה פינקים והפסקת הטלת בי

שליחה על ידי eli_lea »

היי שרי,

את הנקבה אל תזווגי עם האח , תעבירי אותה לזכר הבוגר ( האם היא מספיק בוגרת?) אבל עם הפרדה ביניהם .
תני להם תקופה טובה להתרגל לנוכחות מאחרי הסורגים לפני שאת מחברת ביניהם.

לגבי הנקבה שעשתה 3 הטלות , את יכולה להוריד את תא ההטלה אבל לא תמיד זה עוזר, אפשר להוציא את הזכר, להוריד את תא ההטלה, ליצור מצב שמוקדם יהיה חושך ולתת מזון לא ממש עשיר ולא בשפע. כל אלא ביחד יכולים לגרום למצב בו הנקבה תפסיק להטיל אבל לא בהכרח.
שרי
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי שרי »

א. איזה הפרדה לעשות? לקנות משהו שחוצץ בניהם? כי הכלוב גדול! ועם כן איפה קונים?
ב.עם זה לא בטוח שמורידים לה את תא הקינון אז איפה היא תעשה? והאם אפשר עוד כמה הטלות?וגם עם נעשה לה את כל מה שאמרת היא תהיה מסכנה לגמרי!אני נורא בלחץ עכשיו שהיא יכולה למות מרוב הטלות כי הנקבות שמתו לי הן היו תשושות מההטלות לא באשמתי ככה קניתי אותן אני ממש מבולבלת לא יודעת עם אני יסיר את תא ההטלה או להפריד את הנקבה מהזכרתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

נקבה ללא זכר עדיין יכולה להטיל.
נקבה ללא תא הטלה גם היא עדיין יכולה להטיל ואפילו בכלי האוכל או בריצפה.
אם התזונה שלה טובה ומלאה, כוללת תוספי סידן מזון ביצים תערובת זרעים טובה ירק ופרי אין סיבה כמעט שתהיה ביצה כלואה.
חשוב שבזמן ההטלות יהיו פחות הפרעות לנקבה שלא יקרה מצב שהיא תדחה את ההטלה זמן רב מידי. פשוט לא להפריע בתא.
בטבע לציפורים אין מי שיסיר את תאי ההטלה, כשהם מוכנים הם מטילים ומגדלים גוזלים.

לגבי הכלובים , חבל שלא רכשת כלובים המגיעים עם מחיצה מובנית, בכלובים אלא ישנה אפשרות לחצות את הכלוב לשניים בקלות או להחזיר את ההפרדה מצד אחד ומצד שני בכל צד של הכלוב ישנם כלי אוכל ומים. את יכולה לראות דוגמא של כלוב כזה בתוכי שופס. או
בפורום קנייה מכירה 432TI
שלח תגובה

חזור אל “ציפורי שיר ונוי”