הי,
אתמול בלילה פירסמתי הודעה בפורום קניה ומכירה עם תמונות של מה שאני מוכר ועד עכשיו אני רואה שזה לא אושר.
אפשר בבקשה לדעת למה?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אפשר לדעת למה לא אושרה לי הודעה בפורום קניה ומכירה?
מנהל: מפקחים
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
אפשר לדעת למה לא אושרה לי הודעה בפורום קניה ומכירה?
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: אפשר לדעת למה לא אושרה לי הודעה בפורום קניה ומכירה?
כן. הסבר כללי לכלל חברי האתר.
להקפיץ הודעות יש זמן ויש דרך. זה שמחליטים להוסיף תמונות לא אומר שאנחנו נאשר ברגע הפרסום.
אם יש זמן המתנה להקפצה 48 שעות ומגיבים אחרי 24 שעות עם עדכון כזה או אחר זו הקפצה שלא כדרך ותצטרכו להמתין שזמן ההקפצה המותר יעבור.
כמו כן, קניה ומכירה לא יהפוך להיות "בית גידול" או "גלריה". אם יש מכירה כזו או אחרת תדאגו לשים את התמונה (ולא בוק, תמונה של כל "פריט", אם מוכרים קוקוטייל, שמים תמונה של הקוקוטייל ולא צילום מכל זוית), באותו רגע הפרסום ולא להשתמש בעדכונים להקפצות כי להבא זה גם פשוט ימחק. אנחנו לא צריכים להסתכל על תגובות ולתכנן לנו את הזמן שבו אנחנו צריכים לאשר דיונים. זו פשוט צפיה לא הגיונית, אנחנו בטח לא צריכים להתעסק בזה ולזכור מי ומה.
ובנוגע להודעה שלך ספציפית, היא תאושר בהמשך.
להקפיץ הודעות יש זמן ויש דרך. זה שמחליטים להוסיף תמונות לא אומר שאנחנו נאשר ברגע הפרסום.
אם יש זמן המתנה להקפצה 48 שעות ומגיבים אחרי 24 שעות עם עדכון כזה או אחר זו הקפצה שלא כדרך ותצטרכו להמתין שזמן ההקפצה המותר יעבור.
כמו כן, קניה ומכירה לא יהפוך להיות "בית גידול" או "גלריה". אם יש מכירה כזו או אחרת תדאגו לשים את התמונה (ולא בוק, תמונה של כל "פריט", אם מוכרים קוקוטייל, שמים תמונה של הקוקוטייל ולא צילום מכל זוית), באותו רגע הפרסום ולא להשתמש בעדכונים להקפצות כי להבא זה גם פשוט ימחק. אנחנו לא צריכים להסתכל על תגובות ולתכנן לנו את הזמן שבו אנחנו צריכים לאשר דיונים. זו פשוט צפיה לא הגיונית, אנחנו בטח לא צריכים להתעסק בזה ולזכור מי ומה.
ובנוגע להודעה שלך ספציפית, היא תאושר בהמשך.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
Re: אפשר לדעת למה לא אושרה לי הודעה בפורום קניה ומכירה?
אוקי תודה רבה, הבנתי...
עוזי אתה יכול למחוק את התמונה האחרונה שהעלתי של הגוזל הקטן...
עוזי אתה יכול למחוק את התמונה האחרונה שהעלתי של הגוזל הקטן...
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~