ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איפה לפרסם תמונות של קאשה הקוניור?
מנהל: מפקחים
איפה לפרסם תמונות של קאשה הקוניור?
באיזה תת פורם לפרסם את התמונות?(של הזנב-אחרי ולפני)
Re: קאשה הקוניור שמש שלי מבצע תרגילים
הפורומים השונים הם לא גלרית תמונות, לכן אם התמונות הן לשם הצגה בלבד - מעלים לגלריה אישית. לאחר ההעלאה אפשר לפתוח נושא בפורום מגדלים כדי לעדכן שנוספו תמונות לגלריה, ולשים קישור לגלריה + תמונה אחת נבחרת
לעומת זאת אם יש צורך בהעלאת תמונות כדי לקבל עזרה או תשובה לשאלה, מעלים ישירות לפורום המתאים (מגדלים/אילוף/מענה מקצועי..)
לעומת זאת אם יש צורך בהעלאת תמונות כדי לקבל עזרה או תשובה לשאלה, מעלים ישירות לפורום המתאים (מגדלים/אילוף/מענה מקצועי..)
שירלי אני מעוניין להראות את השינוי בזנב של קאשה אחרי שהפסקי ליטלוש ולפני...
אז איפה אני מספר את ה"סיפור" ומציג את התמונות?
אז איפה אני מספר את ה"סיפור" ומציג את התמונות?
נערך: סליחה לא הבנתי נכון, אם אתה רוצה להציג 2 תמונות - לפני ואחרי, תעלה לפורום מגדלים
בפורום מגדלים תספר את הסיפור + 2 תמונות , אם תרצה להעלות תמונות נוספות תעלה לגלריה ותתן קישור בנושא
בפורום מגדלים תספר את הסיפור + 2 תמונות , אם תרצה להעלות תמונות נוספות תעלה לגלריה ותתן קישור בנושא

Re: איפה לפרסם תמונות של קאשה הקוניור?
הא...
אווקיי טנקס
כבר מעלה.
אווקיי טנקס
כבר מעלה.