ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה צריך בשביל להיות וטרינר.?....
מנהל: מפקחים
מה צריך בשביל להיות וטרינר.?....
תמיד רציתי להיות וטרינר זה חלום בשבילי שמעתי רק שצריך 7 שנים ללמוד ואני רוצה לדעת מה אני צריך עוד בשביל לגשת ללמוד את כל התהליך של זה וכל הפרטים איפה לומדים בארץ כמה צריך לשלם על הלימודים וכו' תודה רבה

Re: מה צריך בשביל להיות וטרינר.?....
תואר אונברסיטה דוקטורט +התנסות
אני במקומך היתי שולח לגדי שרביט שאלה מהיעוץ מיקצועי
תחשוב עוד הפעם כי יש חיות נגיד ככה שאתה לא תרצה לגעת בהם ולעשות עוד דברים לפרות מגעילים חחח
בכל מקרה בהצלחה ד"ר שרון
אני במקומך היתי שולח לגדי שרביט שאלה מהיעוץ מיקצועי
תחשוב עוד הפעם כי יש חיות נגיד ככה שאתה לא תרצה לגעת בהם ולעשות עוד דברים לפרות מגעילים חחח
בכל מקרה בהצלחה ד"ר שרון
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
נכון אמרו לך, 3 שנים לתואר ביולוגי ועוד 4 שנים נוספות לקבלת תואר דוקטור לוטרינריה סה"כ 7 שנים.
אתה יכול לקרוא בלינק הבא לגבי הדרישות:
http://209.85.135.132/search?q=cache:_Z ... rinary.php+
השנים חולפות מהר ואם תרצה תצליח,מובטחת לך עבודה כאן באתר
אתה יכול לקרוא בלינק הבא לגבי הדרישות:
http://209.85.135.132/search?q=cache:_Z ... rinary.php+
השנים חולפות מהר ואם תרצה תצליח,מובטחת לך עבודה כאן באתר

שרון כפי שאלי אמר השנים עוברות מהר.. מקווה שתצליח לאן שתפנה ובמה שתבחר.,זוהי עבודת קודש בעיני לעזור לבעלי חיים.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
עובר מהר
אם תהיה קרוב לבית שלי אני הראשון שמחסן אצלך את הכלב שלי
אם תהיה קרוב לבית שלי אני הראשון שמחסן אצלך את הכלב שלי
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
רק לבעלי תואר ראשון בתחום ביולוגי (כגון חקלאות, ביולוגיה, רפואה, רפואת שיניים, רוקחות וכו')
ביוגלי הם מתכוונים לכל הדברים שבסוגרים או שרק דבר אחד מהסוגריים.,!?
יש לי עוד הרבה זמן להיות וטרינר חח אבל זה דבר שאני הכי אוהב לא אכפת לי מכלום תמיד גידלתי חיות שאמא שלי הייתה קטנה היה לה חווה משלה סוסים כלבים חתולים כבשים עזים וכל מיני אבל עד שאני יצאתי לעולם כבר לא היה כלום אבל אני גם גידלתי הרבה מאוד בעליי חיים אם זה אפרוחים אנרבות תרנגולות תוכים כלבים חתולים כלבים הייתי מוצא ברחוב והייתי לוקח ומטפל בהם ואין כל חייה שאני רואה אני נדלק עליי הורוצה לגדל תמיד אהבתי חיות ואי ימשיך לאהוב
עכשיו אני עולה ליא' וקראתי שצריך מקצוע מוגבר בביולגויה אם אני לא טועה
מזה ביולוגיה עושים את זה בבית ספר או באונברסיטה בתואר הראשון.? אני לא יודע איך זה הולך
ותודה לכם מקווה בעזרת השם שאני יהיה וטרינר באמת שלא אכפת לי מהשנים ללימוד ואמרתי גם לאבא שלי והוא אמר שהוא יממן לי את הלימודים ואני לא יפיל עליו הכל אחרי שאני ילמד בעזרת השם אני ילך גם יעבוד וישתתף בהוצאות
וקוקו חח אם אני ייהיה וטרינר בעזרת השם אני יבוא ויחסן לך תכלב עד הבית חחח
ביוגלי הם מתכוונים לכל הדברים שבסוגרים או שרק דבר אחד מהסוגריים.,!?
יש לי עוד הרבה זמן להיות וטרינר חח אבל זה דבר שאני הכי אוהב לא אכפת לי מכלום תמיד גידלתי חיות שאמא שלי הייתה קטנה היה לה חווה משלה סוסים כלבים חתולים כבשים עזים וכל מיני אבל עד שאני יצאתי לעולם כבר לא היה כלום אבל אני גם גידלתי הרבה מאוד בעליי חיים אם זה אפרוחים אנרבות תרנגולות תוכים כלבים חתולים כלבים הייתי מוצא ברחוב והייתי לוקח ומטפל בהם ואין כל חייה שאני רואה אני נדלק עליי הורוצה לגדל תמיד אהבתי חיות ואי ימשיך לאהוב
עכשיו אני עולה ליא' וקראתי שצריך מקצוע מוגבר בביולגויה אם אני לא טועה
מזה ביולוגיה עושים את זה בבית ספר או באונברסיטה בתואר הראשון.? אני לא יודע איך זה הולך
ותודה לכם מקווה בעזרת השם שאני יהיה וטרינר באמת שלא אכפת לי מהשנים ללימוד ואמרתי גם לאבא שלי והוא אמר שהוא יממן לי את הלימודים ואני לא יפיל עליו הכל אחרי שאני ילמד בעזרת השם אני ילך גם יעבוד וישתתף בהוצאות
וקוקו חח אם אני ייהיה וטרינר בעזרת השם אני יבוא ויחסן לך תכלב עד הבית חחח

חח אל תדאג אני יסביר לך על החומרים לכלבת חחח צריך לערבב שתי חומרים כאלו אחד שקוף ואחד ורוד
אתה מרחיב ביולגיה או מדעים בבית ספר?
אה עוד משהו צריך פסיכומטרי מאוד גבוה אז תתחיל ללמוד כמו שאומרים חחח
נראה לי שאתה צריך ללמוד רק דבר אחד אבל לא בטוח תשלח לדר גדי שרביט הודעה ואני בטוח שהוא יוכל לעזור לך
חשבתה על לדחוף לפרה לתוך ה*** כדי להפרות אותה זה לא מגעיל אותך
(מצטער על המשפט אבל רק שידע לאן הוא הולך )
למשל זוחלים למינהם
אני למשל גם אם ישלמו לי את כל הכסף שבעולם אני לא יגע בצב
אתה מרחיב ביולגיה או מדעים בבית ספר?
אה עוד משהו צריך פסיכומטרי מאוד גבוה אז תתחיל ללמוד כמו שאומרים חחח
נראה לי שאתה צריך ללמוד רק דבר אחד אבל לא בטוח תשלח לדר גדי שרביט הודעה ואני בטוח שהוא יוכל לעזור לך
חשבתה על לדחוף לפרה לתוך ה*** כדי להפרות אותה זה לא מגעיל אותך
(מצטער על המשפט אבל רק שידע לאן הוא הולך )
למשל זוחלים למינהם
אני למשל גם אם ישלמו לי את כל הכסף שבעולם אני לא יגע בצב
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
חחחחחח למה מה אני עושה את זה עם ככפפפה זה לא שאני בלי כפפה אין מה לעשות זה חלק מזה לא אני לא לומד בכלל ביולגיה בבית ספר בגלל זה אני צריך לדעת על זה שאני יגיד למורה שלי שתןלמד אותי אם לא אני יעבור כיתה
אין לי בעייה עם חיות חחח חוץ מהזוחלים והעכברים שאותם אני לאא הכי אוהב אבל אני יסתדר זה לא בעייה מתרגלים
חחחח גם היה לי צבים גידלתי היה לי שתיים אחד ענק ואחד קטן אח שלי הלך לטיול מהבית ספר והביא לי אותם מסכן הצב הקטן יתבייש חחח צבים אני דווקא אוהב חחח
אין לי בעייה עם חיות חחח חוץ מהזוחלים והעכברים שאותם אני לאא הכי אוהב אבל אני יסתדר זה לא בעייה מתרגלים
חחחח גם היה לי צבים גידלתי היה לי שתיים אחד ענק ואחד קטן אח שלי הלך לטיול מהבית ספר והביא לי אותם מסכן הצב הקטן יתבייש חחח צבים אני דווקא אוהב חחח

רק שתדע עכבר הוא החיה הכי נקיה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...