ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זה כמו שמסתכלים על אדם שנופל, אותו רגע זה מצחיק אבל אם קרה לו משהו החיוך יורד מהר מהפנים.
אני לא יכול להגיד שלא חייכתי קצת.. בכל זאת זה מקורי. אבל בסופו של דבר כשחושבים על זה, זה דיי עצוב.
אני לא רוצה לחשוב מה עובר\עבר עליו שהוא הגיע למצב הזה ואני גם לא מבין איך בכלל הוא הגיע למצב הזה
ולא קיבל טיפול קודם לכן.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
לאדם במצבו כרגע לא רע אך לסובבים אותו זה בטוח לא טוב וגורם להם למפח נפש.בסך הכל בן אדם חולה שזקוק לטיפול.
נכון שזה נשמע הזוי ומצחיק כי הוא עושה דברים משונים אבל המחלה שלו מתבטאת במעשים כאלה ואחרים.
אם נחשוב על זה ברצינות מעבר לזה שזה משעשע ברגע הראשון אני חושב שכולנו נבין שהבן אדם ומשפחתו סובלים.
נכון שבכתבה עשו מזה "דחקות" כי זה בעצם מה שנמכר ,אבל זה "דאחקות על מחלה של בן אדם,מחלה שלא שונה ממחלות אחרות.
אם ניקח לדוגמה בן אדם חולה בסרטן לא היו מעיזים לעשות מזה צחוק והיו מתייחסים למחלה בכובד ראש וביראת כבוד כשכולם
מזדהים עם החולה ומרחמים עליו.
כאן מדובר במחלת נפש והגיע הזמן שיתייחסו למחלה כמו לכל מחלות ,קראתי את התגובות של האנשים בכתבה ואף אחד לא העיר את תשומת לב הכתבים לכך.