ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

סיפור לשבוע חדש

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
שוני
בקיעה
בקיעה

סיפור לשבוע חדש

שליחה על ידי שוני »

רועה צאן אחד רעה את עדרו בקירבת דרך שוממה. לפתע הופיע משום מקום רכב BMW חדיש ונעצר לידו בחריקת בלמים. מהרכב יצא צעיר בחליפה יוקרתית, נעליים איטלקיות חדשות, משקפי "ריי-בן" ועניבה מתוצרת איב סן לורן, הוא ניגש לרועה הצאן ואמר לו: "אם אומר לך במדויק מה מספר הכבשים בעדר שלך, תיתן לי את אחת מהכבשים בתמורה?" השיב לו הרועה: "בסדר". החנה הצעיר את מכוניתו בסמוך, הוציא את מחשב הטושיבה הנייד שלו ואת המימשק הסלולרי, זיהה במדויק את מיקומו הגיאוגרפי באמצעות מכשיר GPS, נכנס לאתר NASA באינטרנט, פתח Database ו-60 טבלאות Excel גדושות אלגוריתמים, לאחר מכן הדפיס 150 דפי רשימות מעל מדפסת ה"היי-טק מיני פרינטר". לאחר כל אלה- פנה הצעיר לרועה ואמר לו: "יש לך בדיוק 754 כבשים בעדר". אמר הרועה: "אתה צודק, ואתה יכול לקחת כבשה כרצונך". הצעיר בחר את אחת הכבשים והעמיס אותה לארגז המטען ברכבו. הביט הרועה ואמר: "אם אני אנחש את מקצועך - תחזיר לי את בעל החיים שלי?" אמר הצעיר: "כן בהחלט, מדוע לא?" "אתה יועץ!" אמר לו הרועה. הצעיר השתאה ושאל: "איך ידעת?" "מאד פשוט" אמר לו הרועה, "ראשית - הופעת מבלי שהתבקשת לבוא, שנית - דרשת ממני תשלום תמורת מידע שכבר ידעתי ממילא, ושלישית - אינך מבין דבר וחצי-דבר במה שאני עוסק, כי לקחת את הכלב שלי".
מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
סמל אישי של משתמש
Niv
פלומה
פלומה

Re: סיפור לשבוע חדש

שליחה על ידי Niv »

חחחחחחחחחחחחחחחחח שוני זה גדול!
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!