ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תוכי "לא מדבר"

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
bvurth1511
בקיעה
בקיעה

תוכי "לא מדבר"

שליחה על ידי bvurth1511 »

איש שקנה תוכי ז'קו ב4700 שקל ומשהגיע לבית הוא לא דיבר והאיש שמכר לו אותו נתבע

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 01,00.html
מאור79
בקיעה
בקיעה

Re: תוכי "לא מדבר"

שליחה על ידי מאור79 »

בתמונה יש ארה בלו אנד גולד ושתיים אני לא מאמין למוכר כי תוכי האכלת יד לא אמור לנשוך.יש חוק שאם אתה רונה בעל חיים מיד שתיים יש לך מין אחריות שאתה יכול להחזיר.בתחום התוכים יש מלא רמאים שמוכרים תוכים האכלת יד מקולקלת ואומרים שהם האכלת יד ברמה גבוה בתחום הזה הכל שקר
bvurth1511
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי bvurth1511 »

הארה זה תמונה לא קשורה התיכי המדובר הוא זא'קו ושהוא הגיעה לראות אותו הוא היה חברותי ולא נושך
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כך קורה לאדם שקונה תוכי מבלי לדעת מה הטיפול הנדרש, ללא ידע וללא גישה נכונה, הקונה חיפש לרכוש
צעצוע מדבר ולא חיית מחמד. אני תמיד ממליץ לרושים ובמיוחד לחסרי ניסיון לרכוש גוזל בשלבי גמילה. לגוזל ולמשפחה הרבה יותר קל להסתגל למעבר והשר נוצר במהרה.
8629 כתב:.יש חוק שאם אתה רונה בעל חיים מיד שתיים יש לך מין אחריות שאתה יכול להחזיר.בתחום התוכים יש מלא רמאים שמוכרים תוכים האכלת יד מקולקלת ואומרים שהם האכלת יד ברמה גבוה בתחום הזה הכל שקר
אין שום חוק כזה. גם בחנויות לממכר חיות מצוין במפורש שאין החזרה של בעלי חיים. בעל חיים זה לא צעצוע. לןקחים ומחזירים.
יש רמאים ונוכלים כמו בכל תחום בעולם, בגדול לאן שלא תפנה או תביט תיתקל בנוכלים, בכל תחום.
במקרה הזה אי אפשר להגיד שהמוכר נוכל. ראשית התוכי דיבר בנוכחות הקונה, כלומר לתוכי יש יכולת דיבור והמוכר לא שיקר.
שנית התוכי היה חברותי כשהיה במקום מוכר ובטוח. עם גישה נכונה וידע כיצד לנהוג עם התוכי יתכן שהוא היה הרבה יותר רגוע.
מאור79
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מאור79 »

לי היה פעם מקרה שקניתי גרינציק האכלת יד ובסוף נתגלה לי שהוא הכלת יד מקולקלת התקשרתי למוכר ואמרתי התוכי נושך ולא מתחבר והוא אמר תן לו זמן נתתי לתוכי זמן הוא נושך את כולם בבית אז החזרתי למוכר את הגרינציק אחרי ויכוחים ושיחות טלפון .הוא בפירוש אמר לי שהוא לא כלכך שיחק איתו ושהוא היה רוב היום בכלוב
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

זה קורה ולא מעט אבל זה לא אומר שכולם כך.
מאור79
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מאור79 »

ככה הרוב כמעט כולם.רק מי שמבין בתוכים יכול לדעת איך לקנות תוכי האכלת יד שלא יתקלקל
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”