ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מבחן
מנהל: מפקחים
מבחן
אני לא יודע איפה לפרסם אבל הבנתי שיש פה עזר לשעורי בית ומבחנים בקיצור נזכרתי עכשיו שיש לי מחר מבחן במדעים על שומנים חומרים אורגנים ואן אורגנים רב סוכר חד סוכר פחמימות שומנים סוכרים וכו יש לי פה קישור שבסופו יש שאלות האם תוכלו להביא לי את התשובות שלהן כדי שלפי זה אוכל להתכונן למבחן שמחר (אני לא יודע כלכך טוב את החומר הזה ובגלל זה לא יודע לענות על התשובות (המורה לא לימדה טוב את הכיתה היא רק הכתיבה את החומר והביאה שיעורי בית בלי לבדוק אותם היא רוב השיעור עוסקת שהכתה תהייה בשקט ועד שהיא התחילה ללמד טוב והכיתה היתה בשקט ולמדה בימים האלה הייתי חולה ולכן אני זקוק לעזרתכם) אז בבקשה עזרו לי אני לא רוצה לקבל בזה נכשל
Re: מבחן
אתה לא באמת חושב שיכתבו לך את התשובות למחר? הכוונה בעזרה זה לא הכנת השיעורים במקומך או שיתנו לך את התשובות למבחן.
לדעתי יש לך עדיין זמן למצוא את התשובות לשאלות לבד. בהצלחה מחר, אני בטוח שאם תרצה תצליח בגדול
לדעתי יש לך עדיין זמן למצוא את התשובות לשאלות לבד. בהצלחה מחר, אני בטוח שאם תרצה תצליח בגדול

זה לא המבחן זה תרגול בשבילי שאני חייב את התשובות כי אני לא יודע את רוב התשובות בשאלות ההאלה
אם תקבל את התשובות אתה לא תלמד, אתה צריך ללמוד את החומר ולהבין מתוך כך את התשובות לשאלות. רק כך באמת תלמד ותבין.