מקווה שעבר עליכם אחלה חג וכמובן , מימונה משביעת רצון (וזפק) .
אני רוצה להאמין שיש כאלו ביניכם שהבחינו בעובדה שלא הייתי בפורום כמה ימים ,
אז אם זה לא קרה אצל אף-אחד , בבקשה , אל תהרסו לי
הסיבה שלא הייתי כאן ,
היא נופש מקסים ומהנה מאין כמותו בעיר מולדתי ומשפחתי , אילת .
ביום רביעי בערב , התקשרתי לאביבה כדי לבדוק אם קיימת אפשרות
להשאיר את התוכי האהוב שלי אצלה לבייבי-סיטר למשך סוף השבוע ,
בלי לפגוע באף אחד מחברי הפורום , פשוט אני מרגיש ממש נוח עם אביבה , יש לה חוש אימהי כזה
שמשרה תחושת נחת ו'הכל יהיה בסדר' שכזה ..
מכיוון שתוצאות הבדיקות של גוולו עדיין לא חזרו מהמעבדה , החלטנו שזה יהיה לא הוגן כלפי שאר התוכים בביתה
של אביבה , להכניס שותף שייתכן ויביא עימו אורחים לא רצויים בצורה של מחלה זו או אחרת .. (תחזיקו לי אצבעות שלא
) . עם הכלבה לא הייתה שום בעיה , אח של זוגתי לחיים ושותפתי לנופש , אורטל , הסכים ברצון לשכן את הכלבה אצלו
למשך הסופ"ש , החמוסים נשארו בבית לאחר שאחותה של אורטל הסכימה להגיע פעמיים ביום לדאוג לנושא המזון והמים ,
וכמובן היגיינה בסיסית .
לאחר התייעצות ארוכה עם אורטל , החלטנו לקחת מחבר קרוב (מרסל , בעל החנות "כל טוב לחי" בהרצליה וברעננה)
כלוב שיתאים לשינה ויכנס לאוטו , בתקווה שגוולו יסכים ללון בו ..
בחמישי בבוקר לקחנו את הכלוב , למרות שהיה חדש ולא נעשה בו שימוש ניקינו אותו משך שעה ארוכה ,
את הרכב סידרנו כיאה לנסיעה ארוכה , תלינו צעצועים על חבל מצד לצד , וילון מחלון לחלון , במקרה שירצה לחטוף תנומה קלה ,
כלוב פתוח מאחור , עם כלי אוכל - מאובטח בחגורת בטיחות , סדינים על כל המושבים , בקיצור "הכן רכבך לתוכי" ...
ביום חמישי בערב יצאנו מהרצליה כשגוולו כבר הכריז את מקומו על משענת הראש של המושב של אורטל , וכך יצאנו .
במהלך הנסיעה גוולו לאט לאט חזר לעצמו והחל לחקות קולות שונים ששמע בדרך (יותר נכון לומר , ניסה) ,
עצרנו בערך כל שעה למלא את כלי המים כדי שישתה , אומנם הגענו אחרי שש שעות - אך לפחות התוכי לא היה צמא . . .
החופשה הייתה מדהימה , נהננו כל כך מחברתו של גוולו שאני ממש מאושר מהעובדה שלא יכולנו להשאיר אותו ,
חששתי שיהיו בעיות כלשהן , מכיוון שזו פעם ראשונה שאני לוקח תוכי איתי לאילת , לשמחתי הרבה
לא היו שום בעיות והכל היה פשוט מדהים , עכשיו אני רגוע לפעמים הבאות .
צילמנו המון תמונות , כולן עדיין על המצלמה אבל אני מבטיח לעדכן את האשכול הזה ברגע שאגיע הבייתה ,
ולהעלות תמונות מאילת , אולי אפילו לעדכן את הגלריה .
זו הסיבה שלא הייתי נוכח באתר בימים האחרונים , אם מישהו שם לב בכלל . . .
יום טוב לכולם , והמשך צפייה מהנה . . .
רז .

כל התוכים שבביתה הם