חמוס או גרין צ'יק
אני ממש לא יודע כי שני החיות מאוד חמודות
והן עולות אותו סכום
מה דעתכם
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה עדיף
מנהל: מפקחים
Re: מה עדיף
אביעד, אל תבחר חיה לפי עלותה, אלא לפי מאוויך.
חשוב עם איזו חיה תהנה יותר, חשוב על חסרונות, יתרונות ואילוצים
ואז תסיק מסקנות ותיישם.
חשוב עם איזו חיה תהנה יותר, חשוב על חסרונות, יתרונות ואילוצים
ואז תסיק מסקנות ותיישם.
את מחירם צינתי רק בשביל המגיבים בשביל שלא ישאלו מי עולה כמה
לבחור חיה על פי עלותה זאת טעות
לבחור חיה על פי עלותה זאת טעות
כפי שאביבה ציינה וכמו בכל דבר, חשוב על היתרונות והחסרונות ולאחר מכן תוכל לקבל החלטה.
בתור כזה שמגדל גם תוכי וגם חמוסים (בנוסף על עוד חיות) תן לי לפרוש בפנייך :
תוכי -
רעש , ליכלוך , המון תשומת לב , קשה לאבחן מחלות לא עזרת וטרינר מומחה , עוד קצת תשומת לב ,
צעצועים יקרים , כלוב גדול .
מצד שני - מחזיר אהבה , מתקשר , לומד (ו\או מחקה) , מתרגש כשאתה חוזר הבייתה , אפשר לקחת אותו
איתך להרבה מקומות ..
חמוס -
ריח , כלוב גדול , דורש המון עבודה ע"מ לאלף ו\או לחנך , פשפשים וקרציות לעיתים קרובות ,
לא תמיד מסתדר עם חיות נוספות בבית , ישן בממוצע בין 10 ל 15 שעות ביום ,
לעיתים מלכלך את סביבת הכלוב , דוחף את החוטם לכל חור אפשרי בבית ,
נושך חוטי חשמל , מכרסם רגליים של ספות , ולא תמיד יבוא אלייך כשתקרא לו - אם בכלל .
מצד שני - מתפנק , מתלטף , אוהב ידיים (במידה והוחתם כראוי) , מצחיק עד לאין שיעור ,
חובב פעלולים וקפיצה ממקומות גבוהים , אוהב יותר מכל לשחק "מחבואים" עם בעליו ..
וזה מנסיון עם שלושה חמוסים , תעשה את החשבון שלך .
אם יש לך שאלות בנושא , אתה יותר ממוזמן לפנות אליי - אני אשמח לעזור בכל דרך שאוכל .
לשם ההדגשה - אני לא מוכן לוותר על החמוס (גם לא על התוכי) בשביל כלום - חולה עליהם .. (אחד מהם במיוחד)
על השאר עוד אפשר אולי , אבל אחד מהם שנקשר אליי ברמות מטורפות ואני אליו , לא הייתי מוכן לוותר בחיים .
בהצלחה ידידי .
תוכי -
רעש , ליכלוך , המון תשומת לב , קשה לאבחן מחלות לא עזרת וטרינר מומחה , עוד קצת תשומת לב ,
צעצועים יקרים , כלוב גדול .
מצד שני - מחזיר אהבה , מתקשר , לומד (ו\או מחקה) , מתרגש כשאתה חוזר הבייתה , אפשר לקחת אותו
איתך להרבה מקומות ..
חמוס -
ריח , כלוב גדול , דורש המון עבודה ע"מ לאלף ו\או לחנך , פשפשים וקרציות לעיתים קרובות ,
לא תמיד מסתדר עם חיות נוספות בבית , ישן בממוצע בין 10 ל 15 שעות ביום ,
לעיתים מלכלך את סביבת הכלוב , דוחף את החוטם לכל חור אפשרי בבית ,
נושך חוטי חשמל , מכרסם רגליים של ספות , ולא תמיד יבוא אלייך כשתקרא לו - אם בכלל .
מצד שני - מתפנק , מתלטף , אוהב ידיים (במידה והוחתם כראוי) , מצחיק עד לאין שיעור ,
חובב פעלולים וקפיצה ממקומות גבוהים , אוהב יותר מכל לשחק "מחבואים" עם בעליו ..
וזה מנסיון עם שלושה חמוסים , תעשה את החשבון שלך .
אם יש לך שאלות בנושא , אתה יותר ממוזמן לפנות אליי - אני אשמח לעזור בכל דרך שאוכל .
לשם ההדגשה - אני לא מוכן לוותר על החמוס (גם לא על התוכי) בשביל כלום - חולה עליהם .. (אחד מהם במיוחד)
על השאר עוד אפשר אולי , אבל אחד מהם שנקשר אליי ברמות מטורפות ואני אליו , לא הייתי מוכן לוותר בחיים .
בהצלחה ידידי .

רז נ.
מומחה להסברים מסורבלים ופתרונות לא טריוויאלים לשאלות פרובלמטיות
אשר לא ייתרמו במישרין או בעקיפין למצב הביטחוני בארץ .