אז אם מישהו מכם שם לב לחסרוני מיום שישי לפני שבועיים עד יום שישי בשבוע שעבר, הייתי בספרד!!!
אני בן 16, וזאת הייתה הטיסה הראשונה שלי לחו"ל. טסתי לספרד, הייתי בברצלונה, קוסטה ברווה, איפרויה ברווה ועוד מלאאאאא מקומות מדהימים! הטיול היה מאורגן על ידי אגד. המדריך היה פיצוץ - קליל, לא חפר, עם חוש הומור מצוין וידע נרחב מאוד.
אז בואו נעבור לחלק המעניין בסיפור..
קודם כל - סתם רציתי לשתף..
יומיים אחרי הנחיתה שלנו בספרד, ביום ראשון, הלכנו למופע מזרקות מ-ד-ה-י-ם שנמצא בברצלונה, אם אני לא טועה.
מופע המזרקות הוא מופע המשלב מוסיקה, צבעים, אורות וצורות. כל מופע נמשך רבע שעה בפרקי זמן של 5-10 דקות בין מופע למופע. המים מגיעים בחלק מהמופע עד לגובה של כ-20 מטר! מופתעים? סקרנים? מה חשבתם, שאני אחזור בלי איזו מזכרת לאתר?
ביום שלישי הלכנו לכמה מקומות מאוד יפים ולשיט תעלות. במקום הראשון שעצרנו באותו היום, היה אגם עוצר נשימה, ומולו חנות קטנה וחמודה של ארטיקים, סנוויצ'ים ועוד. בזמן שאני בהיתי באגם, אמא שלי קראה לי ואמרה: "רועי, רועי! בוא תראה!". אמא שלי ידעה שאני מתגעגע לפולי, וידעה שאם משהו יעשה אותי שמח זה לראות תוכים.
ראיתי בתוך שני כלובים קקדו שאני לא זוכר את תת סוגו ואמזונה כחולת מצח.לחץ להגדלה |
לחץ להגדלה |
לחץ להגדלה |
בקיצור, באתי, התלהבתי והתיישבתי ליד הכלוב של הקקדו. פתאום, אני שומע את הקקדו אומר לי: "אולה!", שזה שלום בספרדית. כמה שאני התלהבתי..
האמזונה הייתה ממש סנובית, רק לקראת הסוף, לפני שהייתי צריך ללכת היא עשתה קול מוזר והזיזה את הראש מצד לצד.. הקקדו אמר לי "אולה" פעמיים, עשה צליל של נשיקה וקליקים כאלה.היה פשוט מדהים..
מצטער על החפירה.. ממש רציתי לשתף