ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סוף העולם ב21 למאי?
מנהל: מפקחים
סוף העולם ב21 למאי?
יש קבוצת נוצרים שאומרים שסוף העולם יהיה בעוד שבוע בדיוק ויש כאלה שאומרים ב-21/12/12(מתוך הסרט 2012)
מישהו מאמין?
אני לא
מישהו מאמין?
אני לא

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
Re: סוף העולם ב21 למאי?
עם כל הכבוד הבטיחו לי גם בשנת 2000 ולא קרה כלום , בינתיים ביזבזתי את כל הכסף שהיה לי ,גם לקחתי הלוואות שחשבתי שאני לא אצטרך להחזיר כי סוף העולם מגיע. נכון שזה לא סוף העולם שזה לא קרה אבל זה מרגיז .
בטח דון הנרי הערפד מתגלגל מצחוק, כל יום הוא נכנס לארון קבורה ובבוקר לא קורה כלום
בטח דון הנרי הערפד מתגלגל מצחוק, כל יום הוא נכנס לארון קבורה ובבוקר לא קורה כלום

ממז לא מאמין
ובמידה וכן יהיה סוף העולם ב 2011 2012 או כל תאריך מה אנו יכולים לעשות
ובמידה וכן יהיה סוף העולם ב 2011 2012 או כל תאריך מה אנו יכולים לעשות
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
ראיתי פעם כתבה או סרט על כת באוגנדה ש800 מחבריה התאבדו התאבדות המונית מאחר והנבואה שבשנת 2000 יגיע קץ לעולם לא התממשה, ישנם עוד כתות קיצוניות כאלה כאשר ראשיהם מנצלים את המאמינים בדרכים שונות.
הכל שטויות, תתמקדו בגידול תוכים במתן לזולת באהבה לסובבית וסוף העולם יאחר להגיע.
הכל שטויות, תתמקדו בגידול תוכים במתן לזולת באהבה לסובבית וסוף העולם יאחר להגיע.
כן האמת שהתכתבתי לא מזמן עם נוצרי והוא אמר לי תצחקי או לא אבל סוף העולם ממש קרב.. (הוא טוען שזה בגלל המלחמות שיש בין בני האדם או משהו כזה..)
וגם שמעתי שאלו שניבאו את אסון התאומים ניבאו גם שסוף העולם יהיה ב- 21.12.12
לא ממש מאמינה.. אני זוכרת שהבטיחו גם לפני 3 שנים בערך ולא קרה כלום.. הכל שטויות..
וגם אם כן בשביל מה לדעת את זה?
עדיף לא לחשוב על הדברים האלה.
וגם שמעתי שאלו שניבאו את אסון התאומים ניבאו גם שסוף העולם יהיה ב- 21.12.12
לא ממש מאמינה.. אני זוכרת שהבטיחו גם לפני 3 שנים בערך ולא קרה כלום.. הכל שטויות..
וגם אם כן בשביל מה לדעת את זה?
עדיף לא לחשוב על הדברים האלה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
אמרו גם שפסח שעבר (לא זוכר את התאריך) תיהיה מלחמה בין כוחות האור לכוחות החושך ובסוף המלחמה כל העולם יתפוצץ.
לפי דעתי זה לא נכון ..
לפי דעתי זה לא נכון ..
חח כוחות האור והחושך.. מי שאמר את זה מושפע מסטאר וורז
ו 2012 סרט מאכזב
אבל זה לא קשור
לא מאמינה לזה.. אמרו שיהיה צונאמי וחצי מיבשת אמריקה תטבע ויהיו שריפות וכו'..
ואמרו שיש פירוש אחר שזה אומר שתהיה התפרצות אנרגיה כלשהי ותהיה אחדות או הבנה כללית
בקיצור כל אחד והפירוש שלו.. אני אומרת שזה אמין כמו הבטחות לשלום עולמי
אבל בלי קשר לנבואות ותאריכים, בקצב הזה שהורסים את העולם בשלב כלשהו באמת יהיה סוף
זיהום אויר, מים, מי תהום, פסולת, כריתת יערות, התחממות גלובלית.. זה עובדות ולא מעשיות, ובזה צריך להתעסק כי אפשר לעשות שינוי
ו 2012 סרט מאכזב
לא מאמינה לזה.. אמרו שיהיה צונאמי וחצי מיבשת אמריקה תטבע ויהיו שריפות וכו'..
ואמרו שיש פירוש אחר שזה אומר שתהיה התפרצות אנרגיה כלשהי ותהיה אחדות או הבנה כללית
בקיצור כל אחד והפירוש שלו.. אני אומרת שזה אמין כמו הבטחות לשלום עולמי
אבל בלי קשר לנבואות ותאריכים, בקצב הזה שהורסים את העולם בשלב כלשהו באמת יהיה סוף
זיהום אויר, מים, מי תהום, פסולת, כריתת יערות, התחממות גלובלית.. זה עובדות ולא מעשיות, ובזה צריך להתעסק כי אפשר לעשות שינוי
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
הרמב"ם כבר כתב מה הוא חושב על כל מיני מחשבי קיצים למיניהן באיגרתו אל יהדות תימן
בכל מקרה אני חושב כמוהו מדובר בהרבה מאוד בבל"ת בשביל לקדם מכירות של משהו
בכל מקרה אני חושב כמוהו מדובר בהרבה מאוד בבל"ת בשביל לקדם מכירות של משהו
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
דעתי בנושא היא: בעוד כמה מאות שנים, ביגלל היתחממות כדור הארץ אנטרטיקה תימס ואז כל העולם יוצף.
לכל החוששים או המאמינים שסוף העולם ממש קרוב יש לי הצעה בישבילם כדי שהם לא ירגישו שהם לא מנצלים את חייהם את תום כל יום תחיו את החיים כאילו אין מחר אם זה יעזור לכם להיות רגועים ולדת שאם מחר סוף העולם שלא הפסדתם כלום.
לכל החוששים או המאמינים שסוף העולם ממש קרוב יש לי הצעה בישבילם כדי שהם לא ירגישו שהם לא מנצלים את חייהם את תום כל יום תחיו את החיים כאילו אין מחר אם זה יעזור לכם להיות רגועים ולדת שאם מחר סוף העולם שלא הפסדתם כלום.
- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
דעתי בנושא היא: בעוד כמה מאות שנים, ביגלל היתחממות כדור הארץ אנטרטיקה תימס ואז כל העולם יוצף.
כן אה.
אז צריך לקנות סירה גומי ולהתכונן
כן אה.
אז צריך לקנות סירה גומי ולהתכונן