ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

חולדות

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
אביe
גוזל
גוזל

חולדות

שליחה על ידי אביe »

זה שוב מתחיל, לפני כמה חודשים טובים היתה לי בעית חולדות בבית, במטבח..אחרי שבמשך חודש כל יום תפסתי חולדה ושיחררתי אותה ואחרי מצאתי אמא עם הרבה גורים וגם אותם שיחררתי[אחרי שהאכלתי אותם כמובן..] הם הבינו שהן לא רצויות..כמובן אחרי ביקור מפחיד מתחת למטתי שלי, היה מפחיד!!!כניראה באמת יש סיבה לכך שילדים מסתכלים מה יש מתחת למיטהתמונה

בכל אופן, כבר כמה ימים אני רואה חולדות רצות לי על רשת החלון ועולות לתוך בית התריס..אני לא רוצה לפגוע בהן..אבל אני לא יודע כיצד ליפתר מהן..אז בינתיים עשיתי משהו קצת טיפשי..פשוט שמתי על הרשת קטורת..חח בשביל שיהיה להם מסריח..מי רוצה לגור במקום מסריח מאיזה צמח הודי מוזר???תמונה
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

Re: חולדות

שליחה על ידי אווה »

לצערי עם כל הכבוד לבעלי חיים, ולשמירה עליהם, אלו לא נכסים אצלי בכל אופן לקטגוריה על שמירת בריאותם.
התרבות חולדות ושיחרורם אחרי תפיסה ממש לא צקובל עלי. הם מתרבים במהירות מביאים מחלות וכל מיני תחלואות .
גם אצלי בחצר בחודש האחרון עקב מזג האוויר הקר מאוד יש יותר פעילות של כל מיני מכרסמים שאני ממש לא מרוצה מהם.הם יכולים לאכול את המזון של התוכים, משאירים את הצואה שלהם בכל מקום, יש לפעמים שיש ריח לא נעים בגללם.בקיצור אני החרזתי עליהם מלחמת חורמה.תמונה
הבעיה שאי אפשר לפזר רעל בחצר כי אני לא רוצה לפגוע ביצורים אחרים. הפתרון שנשאר לי זה המגשים עם הדבק, החתולים והכלבה שלי.תמונהבגלל המצב גם חתולי הרחוב לא מסולקים מהשטח, למרות שהכלבה שלי לא סובלת אותם, ונובחת עליהם המון.אבל לפחות הפעם הם מועיליםתמונה
אביעד תדאג להדברה באופן דחוף!!!!בתור עיצה ידידותיתתמונה
תמונה
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

תודה רבה
אבל אני פשוט לא מסוגל
סמל אישי של משתמש
שוני
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי שוני »

תשמור טוב טוב על התוכי שלך מהן
מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אם אינך מסוגל אז הפתרון היחיד הינו מלכודות,שים מספר מלכודות ובמידה ונתפסים חולדות שחרר אותן במרחק
ניכר מהאיזור שלך,אגב הן עלולות לנשוך ובנשיכתם להעביר מחלות.
סמל אישי של משתמש
lea
פוקח עיניים
פוקח עיניים

Re:

שליחה על ידי lea »

[quote="203";p="7915"]תודה רבה
אבל אני פשוט לא מסוגל[/quote]

אביעד,
עשית לי חיוך בלב, גם אני לא מסוגלת להרוג אותם ואת חבריהם הקטנים יותר ,
כולל את בני משפחתם הרחוקים החרקים.

יחד עם זאת, מאוד חשוב לשמור ולהשמר מפניהם ,
כך שעליך לבדוק אלטרנטיבות אחרות ולטפל בהרחקתם מהסביבה, ויפה שעת אחת קודם.

בהצלחה
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

תמונה
p_ran
ביצה
ביצה

שליחה על ידי p_ran »

החולדה חיה מזיקה מאוד ובעלת שיניים חזקות ויכולה גם לכרסם רשתות של כלובים (עד עובי מסוים..). אני משתמש בהדברה אלקטרונית, שעוזרת לגרש אותם מהשטח. אחרי שהיתה לי מכה רצינית והשתמשתי גם ברעלים, (לאווה-בחצר אני שם את הרעל בתוך צינור ואז התרנגולות לא מגיעות אליו), כרגע אני משתמש רק במכשירים האלקטרונים והשטח נקי.
http://www.magnor.co.il/categories/17903" onclick="window.open(this.href);return false;
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

נשמע מכשיר יעיל,השאלה האם גלי הקול לא מטרידים את התוכים עצמם,האם העניין נבדק וישנם לכך אישורים?
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

רן הצעתך מעניינת.גם לגבי הצינור, לא חשבתי, ופחדתי לפזר רעל בחצר שלא יאכלו אותו ציפורים או בעלי חיים אחרים .
גם שאלתו של אלי לעניין.האם משהו בדק, או אולי אתה שמת לב לתופעות לוואי??
החולדות השנה ממש מכה, כנראה זה קשור למזג האוויר הקר במיוחד.אני חייבת לנקות צעדים , כי כידוע חולדות מושכים אחריהם נחשים, ולזה ממש אני לא מוכנה.תמונההעניין ממש מדאיג אותי.גם בזבוז אוכל, בעיית צחלות, והפרעה בתקופת ההטלה ודגירה. פשוט גועל נפש אם אני חשובת על זה.
בכל מקרה תודה, אבדוק מה אפשר לארגן.תמונה
שבוע טוב
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

פיזור רעל באופן עקרוני צריך להיעשות בקופסאות מיוחדות,במקרה שאין קופסאות
כאלה אפשר לקחת קופסה פלסטיק עם מכסה לעשות בה חור בקוטר שעכבר יכול להיכנס לשים
את הרעל בפנים ולסגור מכסה,כך חיות בית וציפורים לא יכולים להגיע לרעל.
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”