ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
רק בישראל ההזויה
מנהל: מפקחים
רק בישראל ההזויה
[TABLE][TR][TD][TABLE][TR][TD][TABLE][TR][TD][/TD][/TR][/TABLE][/TD][/TR][/TABLE][/TD][/TR][TR][TD]אם אתה עובר את הגבול
"הבה נראה אם הבנתי את זה נכון!"
אם אתה עובר את גבול צפון-קוריאה באופן בלתי חוקי אתה מקבל 12 שנות מאסר עם עבודת פרך.
אם אתה עובר את גבול אירן באופן בלתי חוקי אתה נכלא לזמן בלתי-מוגבל.
אם אתה עובר את גבול אפגניסטן באופן בלתי חוקי אתה נורה ונהרג.
אם אתה עובר את גבול סעודיה באופן בלתי חוקי אתה נכלא בבית סוהר.
אם אתה עובר את גבול סין באופן בלתי חוקי אתה נעלם לנצח.
אם אתה עובר את גבול ונצואלה באופן בלתי חוקי אתה נחשב מרגל, וגורלך נחתם.
אם אתה עובר את גבול קובה באופן בלתי חוקי אתה נזרק לכלא ושם תירקב.
אם אתה עובר את גבול ישראל באופן בלתי חוקי אתה מקבל -
עבודה, זכויות רווחה, מקום לחיות בו, חינוך חינם, ביטוח בריאות חינם,
תמיכה מהלוביסטים של קבוצות של צדק חברתי, אהדה מהתקשורת,
תעודת הגנת מהגרים מטעם האו"ם, זכות המחאה על כך שאינך מקבל
יחס נאות, ואם יש לך ילד אתה מקבל אזרחות.
[/TD][/TR][/TABLE]
"הבה נראה אם הבנתי את זה נכון!"
אם אתה עובר את גבול צפון-קוריאה באופן בלתי חוקי אתה מקבל 12 שנות מאסר עם עבודת פרך.
אם אתה עובר את גבול אירן באופן בלתי חוקי אתה נכלא לזמן בלתי-מוגבל.
אם אתה עובר את גבול אפגניסטן באופן בלתי חוקי אתה נורה ונהרג.
אם אתה עובר את גבול סעודיה באופן בלתי חוקי אתה נכלא בבית סוהר.
אם אתה עובר את גבול סין באופן בלתי חוקי אתה נעלם לנצח.
אם אתה עובר את גבול ונצואלה באופן בלתי חוקי אתה נחשב מרגל, וגורלך נחתם.
אם אתה עובר את גבול קובה באופן בלתי חוקי אתה נזרק לכלא ושם תירקב.
אם אתה עובר את גבול ישראל באופן בלתי חוקי אתה מקבל -
עבודה, זכויות רווחה, מקום לחיות בו, חינוך חינם, ביטוח בריאות חינם,
תמיכה מהלוביסטים של קבוצות של צדק חברתי, אהדה מהתקשורת,
תעודת הגנת מהגרים מטעם האו"ם, זכות המחאה על כך שאינך מקבל
יחס נאות, ואם יש לך ילד אתה מקבל אזרחות.
[/TD][/TR][/TABLE]
- SummerNight
- ביצה

Re: רק בישראל ההזויה
אירן, אפגניסטן, צפון קוריאה וכו'....ישראל צריכה להיות כמו שאר המשטרים הפסיכיים האלה? מה ההשוואה בכלל?
בקיצור לא הבנתי.
הזוי מה שקורה במקומות האחרים, לא בישראל.
בקיצור לא הבנתי.
הזוי מה שקורה במקומות האחרים, לא בישראל.
-
אוהבת_תוכים
- גוזל

שירלי ברור שלא צריך להרוג
אבל כל מבריחי הגבול האלו עושים צרות רבות
יש מקומות שכבר מסוכן להסתובב בהם בגללם
הם תוקפים בנות וחלקם שיכורים
ויש לנו מספיק צרות משלנו בלהתעסק בצרות נוספות
חוץ מזה שכל התקציב שלנו גם כך מצומצם ואין לךמשפחות נזקקות פה
אז להוציא את זה על זרים?
ואני שמעתי על בית ספר אחד שהביא פליט סודני בתור מורה לאנגלית
זה נראה לך רציני?!
ברור שמסכנים ממה שהולך אצלם אבל זה לא אומר שאנו צריכים פה צרות נוספות
אבל כל מבריחי הגבול האלו עושים צרות רבות
יש מקומות שכבר מסוכן להסתובב בהם בגללם
הם תוקפים בנות וחלקם שיכורים
ויש לנו מספיק צרות משלנו בלהתעסק בצרות נוספות
חוץ מזה שכל התקציב שלנו גם כך מצומצם ואין לךמשפחות נזקקות פה
אז להוציא את זה על זרים?
ואני שמעתי על בית ספר אחד שהביא פליט סודני בתור מורה לאנגלית
זה נראה לך רציני?!
ברור שמסכנים ממה שהולך אצלם אבל זה לא אומר שאנו צריכים פה צרות נוספות
הבה נראה אם אני הבנתי נכון.
צפון קוריאה, אירן, אפגניסטן, סעודיה, סין, ונצואלה, קובה = מדינות בהן נוהגים "כמו שצריך" בבלתי חוקיים (אחרת לא היו נותנים
אותן כדוגמא, לא?)
12 שנות מאסר+עבודות פרך, מאסר לזמן בלתי מוגבל, נורה ונהרג, מאסר, "נעלם", נחשב מרגל "וגורלך נחתם", נזרק וכלא ונרקב
= עונש מותר והוגן למעבר גבול בלתי חוקי
אם הוא יודע אנגלית ברמה מספקת, למה שזה לא ישמע רציני? יש לו עבודה, הוא לא יהיה ברחוב "יתקוף בנות או יתשכר"
אז מה רע?
לא יודעת מה בדיוק מוציאים עליהם, אני יודעת שזורקים אותם בת,א עם חמישים שקל בכיס ואומרים להם להסתדר. זהו.
מסוכן היום בכל מקום, עם או בלי פליטים. אני גם לא בעד שיגיעו לכאן עוד אבל יש דרך אנושית להתמודד עם הכל
הבעיה שבמדינה שלנו לא מתמודדים טוב עם שום דבר.
בכל מקרה הנושא כאן זה לא הפליטים ומה הם עושים, זה חציית גבול ועונש על חציית גבול
ואני לא אוהבת את ההשוואה למדינות הזרות זה הכל.
צפון קוריאה, אירן, אפגניסטן, סעודיה, סין, ונצואלה, קובה = מדינות בהן נוהגים "כמו שצריך" בבלתי חוקיים (אחרת לא היו נותנים
אותן כדוגמא, לא?)
12 שנות מאסר+עבודות פרך, מאסר לזמן בלתי מוגבל, נורה ונהרג, מאסר, "נעלם", נחשב מרגל "וגורלך נחתם", נזרק וכלא ונרקב
= עונש מותר והוגן למעבר גבול בלתי חוקי
אם הוא יודע אנגלית ברמה מספקת, למה שזה לא ישמע רציני? יש לו עבודה, הוא לא יהיה ברחוב "יתקוף בנות או יתשכר"
אז מה רע?
לא יודעת מה בדיוק מוציאים עליהם, אני יודעת שזורקים אותם בת,א עם חמישים שקל בכיס ואומרים להם להסתדר. זהו.
מסוכן היום בכל מקום, עם או בלי פליטים. אני גם לא בעד שיגיעו לכאן עוד אבל יש דרך אנושית להתמודד עם הכל
הבעיה שבמדינה שלנו לא מתמודדים טוב עם שום דבר.
בכל מקרה הנושא כאן זה לא הפליטים ומה הם עושים, זה חציית גבול ועונש על חציית גבול
ואני לא אוהבת את ההשוואה למדינות הזרות זה הכל.
-
אוהבת_תוכים
- גוזל

אני אסביר לך מה רע שירלי
בישראל יש מלא מובטלים
אין מספיק מקומות עבודה לכולם
למה במקום שישראלי יעבוד באותו בית ספר צריך לבזבז את המישרה על מבריח גבול?
למה שאותו ישראלי לא יפרנס את משפחתו מהעבודה הזו שמבוזבזת על הפליט?
עניי עירך קודמים
צריך לדאוג קודם לעם שלנו אחכ לאחרים.
וגם 50 שקל זה הרבה ואני אסביר למה
זה לא שיש פליט 1 יש מלא
כל 1 50 זה מצטבר
ותהי בטוחה שלא נותנים רק 50
וחוץ מזה המעשה הזה מעודד עוד מבריחים לבוא לפה.
כי גם נותנים להם תנאים גם לא מענישים גם מנסים לפעמים לשלב.
אני בטוחה שאת תפחדי ללכת בלילה באזור שהם מסתובבים.
את רוצה שכל הארץ תתמלא באזורים כאלו?
וברור שיש סכנות אחרות זהו בדיוק שלא צריך להוסיף סכנות
יש לנו מספיק צרות עם מחבלים, ערבים שרוצים שטחים, עוני, מחלות וכו
לא צריך להוסיף נטל כלכלי נוסף על המדינה
וזה גם נטל בטחוני
סודן לא בדיוק מדינה אוהדת ישראל הם מוסלמים
בין כל המבריחים האלו עלולים להסתנן אנשים ממש מסוכנים
שאחכ ישראלים ישלמו בחייהם על הכנסת האורחים של המדינה
וגם אין סיבה שמשלם המיסים ישא בנטל הזה
את לא בעד שיגיעו עוד?
למה? מה ההבדל בינם לאלו שכבר פה?
גם אלו ששםן מסכנים וצריך לעזור להם
ואני לא אומרת את זה בציניות
הם באמת מסכנים והכל
אבל זה לא סיבה שאנחנו גם נהיה מסכנים בגללם
הם מעלים אחוזי פשיעה, הם נטל כלכלי למדינה, אין למדינה תועלת מהם
גם כך יש פה מלא ערבים נוצרים פיליפינים וכו
זו נועדה להיות מדינת היהודים
גם כך יש בעיה דמוגרפית והערבים עלולים להיות בעוד כמה שנים רוב בארץ
וזה מאוד מסוכן
כי תחשבי מה היום טתתארי לך אותם בתור רוב
אז להוסיף מוסלמים ממדינות אחרות זה כבר מוגזם.
שהאו"ם יתערב בעניין ויעזור להם וארגונים כמו יוניסף
בישראל יש מלא מובטלים
אין מספיק מקומות עבודה לכולם
למה במקום שישראלי יעבוד באותו בית ספר צריך לבזבז את המישרה על מבריח גבול?
למה שאותו ישראלי לא יפרנס את משפחתו מהעבודה הזו שמבוזבזת על הפליט?
עניי עירך קודמים
צריך לדאוג קודם לעם שלנו אחכ לאחרים.
וגם 50 שקל זה הרבה ואני אסביר למה
זה לא שיש פליט 1 יש מלא
כל 1 50 זה מצטבר
ותהי בטוחה שלא נותנים רק 50
וחוץ מזה המעשה הזה מעודד עוד מבריחים לבוא לפה.
אני בטוחה שאת תפחדי ללכת בלילה באזור שהם מסתובבים.
וברור שיש סכנות אחרות זהו בדיוק שלא צריך להוסיף סכנות
יש לנו מספיק צרות עם מחבלים, ערבים שרוצים שטחים, עוני, מחלות וכו
לא צריך להוסיף נטל כלכלי נוסף על המדינה
וזה גם נטל בטחוני
סודן לא בדיוק מדינה אוהדת ישראל הם מוסלמים
בין כל המבריחים האלו עלולים להסתנן אנשים ממש מסוכנים
שאחכ ישראלים ישלמו בחייהם על הכנסת האורחים של המדינה
וגם אין סיבה שמשלם המיסים ישא בנטל הזה
את לא בעד שיגיעו עוד?
למה? מה ההבדל בינם לאלו שכבר פה?
גם אלו ששםן מסכנים וצריך לעזור להם
ואני לא אומרת את זה בציניות
הם באמת מסכנים והכל
אבל זה לא סיבה שאנחנו גם נהיה מסכנים בגללם
הם מעלים אחוזי פשיעה, הם נטל כלכלי למדינה, אין למדינה תועלת מהם
גם כך יש פה מלא ערבים נוצרים פיליפינים וכו
זו נועדה להיות מדינת היהודים
גם כך יש בעיה דמוגרפית והערבים עלולים להיות בעוד כמה שנים רוב בארץ
וזה מאוד מסוכן
כי תחשבי מה היום טתתארי לך אותם בתור רוב
אז להוסיף מוסלמים ממדינות אחרות זה כבר מוגזם.
שהאו"ם יתערב בעניין ויעזור להם וארגונים כמו יוניסף
ראשית, ישראל לא נותנת שום דבר לשוהים בלתי חוקים - רק מגרשת אותם
נכון יש עובדים בלתי חוקים(כמו בכל העולם)אך זה לא המדינה שמאפשרת זאת
שנית, העובדים הזרים החוקים עושים עבודות שרוב העם היהודי לא היה עושה בשום מחיר בטח לא תמורת שכר מינמום כמו שהם עושים
ברוב המדינות המפותחות בעולם יש עובדים זרים חוקים המקבלים תנאים הרבה יותר טובים מאשר עובדים זרים מקבלים בארץ
רוב הפשע בישראל נעשה ע"י ישראלים בעיקר הפשע הרציני וכבד גם פשעים שמבצים עובדים זרים ישראלי מאחוריו!
לבסוף, חבל שאתה משווה את ישראל למדינות האלה במדינות האלה אין זכויות לבעלי חיים -ברוב המקומות האלו שוחטים חיות באכזריות
בסין מפשיטים את עורם של כלבים שעודם בחיים, מבשלים חתולים שהם בחיים וכו' http://www.ptroa.co.il/petition/
בנוסף במדינות שציינת נותנים נשק לילדים, מלים נשים ועוד דברים נוראים -כל זה (בדומה למה שאמרת )בא מבורות וחוסר הבנה של זכויות אדם.
רק הוסיף שכעם יהודי שעבר שואה ורדיפה בעולם אנחנו הכי צריכים לתמוך באנשים שצריכים כסף כדי לשלוח לילדיהם הרעבים או מקום מקלט!!!!!
בנוסף לכך תבין שלשנות את המצב לרעתם של עובדים זרים זה לשנות תפיסת לגבי זכויות אדם שבסופו של דבר תשנה את מצבך ושל שאר האזרחים לרעה וצריך לקרות ההפך.
תקראה-על "מסך הבערות"- גיון רולס ותקרא קצת לפני שאתה אומר דעות ללא כל בסיס הגיוני
נכון יש עובדים בלתי חוקים(כמו בכל העולם)אך זה לא המדינה שמאפשרת זאת
שנית, העובדים הזרים החוקים עושים עבודות שרוב העם היהודי לא היה עושה בשום מחיר בטח לא תמורת שכר מינמום כמו שהם עושים
ברוב המדינות המפותחות בעולם יש עובדים זרים חוקים המקבלים תנאים הרבה יותר טובים מאשר עובדים זרים מקבלים בארץ
רוב הפשע בישראל נעשה ע"י ישראלים בעיקר הפשע הרציני וכבד גם פשעים שמבצים עובדים זרים ישראלי מאחוריו!
לבסוף, חבל שאתה משווה את ישראל למדינות האלה במדינות האלה אין זכויות לבעלי חיים -ברוב המקומות האלו שוחטים חיות באכזריות
בסין מפשיטים את עורם של כלבים שעודם בחיים, מבשלים חתולים שהם בחיים וכו' http://www.ptroa.co.il/petition/
בנוסף במדינות שציינת נותנים נשק לילדים, מלים נשים ועוד דברים נוראים -כל זה (בדומה למה שאמרת )בא מבורות וחוסר הבנה של זכויות אדם.
רק הוסיף שכעם יהודי שעבר שואה ורדיפה בעולם אנחנו הכי צריכים לתמוך באנשים שצריכים כסף כדי לשלוח לילדיהם הרעבים או מקום מקלט!!!!!
בנוסף לכך תבין שלשנות את המצב לרעתם של עובדים זרים זה לשנות תפיסת לגבי זכויות אדם שבסופו של דבר תשנה את מצבך ושל שאר האזרחים לרעה וצריך לקרות ההפך.
תקראה-על "מסך הבערות"- גיון רולס ותקרא קצת לפני שאתה אומר דעות ללא כל בסיס הגיוני
המורה הזה שאת מדברת עליו, אני מניחה שהוא לא מלמד בבי"ס רגיל, כנראה בי"ס של ילדי עובדים זרים.
את מדברת כאילו הוא מרצה בבר אילן על חשבון בעל תואר ישראלי... "מבזבז" משרה
אין עבודה לכולם? זה שטויות תסלחי לי
אפשר לחשוב שכל העובדים הזרים עובדים כנציגי שירות הייטק רופאים עורכי דין או אפילו קופאי בסופר.
עובדים זרים עובדים בחקלאות, כל בוקר צהריים וערב נושמים ריסוס בחלקות בצפון
עובדים שעות בלי הפסקה בעבודה שרוב הישראלים לא היו מחזיקים בה יום אחד אפילו
הם עובדים עם זקנים, לנקות להחליף לטפל וכו...
שוב, עבודה שרוב הישראלים לא היו מסתכלים עליה בכלל. היום אנשים שמים את ההורים שלהם בבתי אבות כי הם "טירחה"
אז לטפל בהורה של מישהו אחר?. ..
הם עובדים בבנייה ובקיצור עושים את העבודות שאף ישראלי לא רוצה ולא יעשה.
אני מדברת על סודנים, לא פיליפינים מן הסתם.. הם יודעים את זה ובכל זאת מנסים בדרכם האחרונה להגיע למקום טוב יותר
לא נותנים להם שום תנאים, הם מוחזקים במחנות שם בודקים שאין להם מחלות וכו', חלקם מקבלים סכום כסף מועט, את התעודה הזו
ומשחררים אותם בת"א. אין שום תנאים, הם לא מקבלים דיור מוגן ובטח לא מימון כלשהו.. לא יודעת מאיפה הבאתם את זה שהם
מקבלים ביטוח בריאות ואזרחות וכו'.... אולי הכוונה לעובדים זרים חוקיים? כי אם כן גם להם לא נותנים תנאים ומרמים אותם ובחלק
מהמקרים גם מעבידים אותם.
ואת יודעת מה, אפילו לא אחד מהם היה סודני או פיליפיני. ואני גרה במקום יחסית שקט ובטוח.
אני בטוחה שלא יהיה מצב שהארץ תהיה מוצפת בפליטים, ושוב, לא אמרתי שצריך להפוך את הארץ שלנו לארה"ב
הישנה חדשה, מקום מפלט לכל המבקש...אבל יש הבדל בין להגיד את זה לבין להשוות למדינות ערב או דיקטטורות ששם הורגים
מעלימים או כולאים משיגי גבול.
בקשר להעלאת אחוזי פשיעה.. בכמה הם העלו? 50%? 30%? אני בספק.
בכל מקרה בנאדם במצוקה, רעב, בלי קורת גג ודרך לפרנס את עצמו בצורה חוקית - יפנה לדרך הלא חוקית, זה הישרדות.
שר בממשלה שמרוויח עשרות אלפים בחודש ועדיין יש לו החוצפה לגנוב כמה מאות\מיליונים נוספים, זה תאבת בצע.
מי הפושע מבין השניים? זה שיש לו ורוצה עוד או זה שאין לו ורוצה לחיות?
פשיעה הייתה ותהיה בלי קשר לעובדים זרים. כשהממשלה דואגת רק להגדיל את הפערים הכלכלים חברתיים לא יהיה שינוי
גם אם לא יהיה פה אפילו עובד זר אחד.
עם דבר אחד אני מסכימה איתך, צריך שהאו"ם או מדינות זרות יתערבו ויתנו מפלט לכולם..
אבל משאירים אותם כאן וזורקים אותם לרחוב, ואחרי זה טוענים שהם מזיקים ונטל.
גם האברכים נטל, חבורה של מובטלים שחיים על חשבונך. אולי נעיף גם אותם? או שהם לא "סכנה לציבור" אז זה בסדר?
בקיצור סטיתי קצת מהנושא, כשבנאדם נמלט מהכפר שלו כי רצחו את כל מי שהוא מכיר והוא הולך מאות ק"מ במדבר בידיעה שאולי
וכנראה ימות בדרך... כל זה העיקר להגיע למקום מבטחים כלשהו.. להגיד שמגיע לו למות או להיות בכלא כי הוא אורח לא רצוי...
לא מסכימה עם זה בכלל, בלשון המעטה. מי שחושב שזו התנהלות טובה מוזמן לעבור לגור באירן או אפגניסטן או צפון קוריאה.
את מדברת כאילו הוא מרצה בבר אילן על חשבון בעל תואר ישראלי... "מבזבז" משרה
אין עבודה לכולם? זה שטויות תסלחי לי
אפשר לחשוב שכל העובדים הזרים עובדים כנציגי שירות הייטק רופאים עורכי דין או אפילו קופאי בסופר.
עובדים זרים עובדים בחקלאות, כל בוקר צהריים וערב נושמים ריסוס בחלקות בצפון
עובדים שעות בלי הפסקה בעבודה שרוב הישראלים לא היו מחזיקים בה יום אחד אפילו
הם עובדים עם זקנים, לנקות להחליף לטפל וכו...
שוב, עבודה שרוב הישראלים לא היו מסתכלים עליה בכלל. היום אנשים שמים את ההורים שלהם בבתי אבות כי הם "טירחה"
אז לטפל בהורה של מישהו אחר?. ..
הם עובדים בבנייה ובקיצור עושים את העבודות שאף ישראלי לא רוצה ולא יעשה.
בדרך לכאן רובם או חלקם מתים, חיילים מצרים קיבלו הוראה לא רשמית לירות כדי להרוג העיקר שלא יגיעו לישראל.5032 כתב:וחוץ מזה המעשה הזה מעודד עוד מבריחים לבוא לפה.
אני מדברת על סודנים, לא פיליפינים מן הסתם.. הם יודעים את זה ובכל זאת מנסים בדרכם האחרונה להגיע למקום טוב יותר
לא נותנים להם שום תנאים, הם מוחזקים במחנות שם בודקים שאין להם מחלות וכו', חלקם מקבלים סכום כסף מועט, את התעודה הזו
ומשחררים אותם בת"א. אין שום תנאים, הם לא מקבלים דיור מוגן ובטח לא מימון כלשהו.. לא יודעת מאיפה הבאתם את זה שהם
מקבלים ביטוח בריאות ואזרחות וכו'.... אולי הכוונה לעובדים זרים חוקיים? כי אם כן גם להם לא נותנים תנאים ומרמים אותם ובחלק
מהמקרים גם מעבידים אותם.
אין איזור בארץ שאני לא אפחד ללכת בו לבד. את יודעת כמה פשיעה יש באזור שלי? פריצות, גנבות, הצתות, רימונים, אונס וכד' ?5032 כתב:אני בטוחה שאת תפחדי ללכת בלילה באזור שהם מסתובבים.
ואת יודעת מה, אפילו לא אחד מהם היה סודני או פיליפיני. ואני גרה במקום יחסית שקט ובטוח.
אני בטוחה שלא יהיה מצב שהארץ תהיה מוצפת בפליטים, ושוב, לא אמרתי שצריך להפוך את הארץ שלנו לארה"ב
הישנה חדשה, מקום מפלט לכל המבקש...אבל יש הבדל בין להגיד את זה לבין להשוות למדינות ערב או דיקטטורות ששם הורגים
מעלימים או כולאים משיגי גבול.
בקשר להעלאת אחוזי פשיעה.. בכמה הם העלו? 50%? 30%? אני בספק.
בכל מקרה בנאדם במצוקה, רעב, בלי קורת גג ודרך לפרנס את עצמו בצורה חוקית - יפנה לדרך הלא חוקית, זה הישרדות.
שר בממשלה שמרוויח עשרות אלפים בחודש ועדיין יש לו החוצפה לגנוב כמה מאות\מיליונים נוספים, זה תאבת בצע.
מי הפושע מבין השניים? זה שיש לו ורוצה עוד או זה שאין לו ורוצה לחיות?
פשיעה הייתה ותהיה בלי קשר לעובדים זרים. כשהממשלה דואגת רק להגדיל את הפערים הכלכלים חברתיים לא יהיה שינוי
גם אם לא יהיה פה אפילו עובד זר אחד.
עם דבר אחד אני מסכימה איתך, צריך שהאו"ם או מדינות זרות יתערבו ויתנו מפלט לכולם..
אבל משאירים אותם כאן וזורקים אותם לרחוב, ואחרי זה טוענים שהם מזיקים ונטל.
גם האברכים נטל, חבורה של מובטלים שחיים על חשבונך. אולי נעיף גם אותם? או שהם לא "סכנה לציבור" אז זה בסדר?
בקיצור סטיתי קצת מהנושא, כשבנאדם נמלט מהכפר שלו כי רצחו את כל מי שהוא מכיר והוא הולך מאות ק"מ במדבר בידיעה שאולי
וכנראה ימות בדרך... כל זה העיקר להגיע למקום מבטחים כלשהו.. להגיד שמגיע לו למות או להיות בכלא כי הוא אורח לא רצוי...
לא מסכימה עם זה בכלל, בלשון המעטה. מי שחושב שזו התנהלות טובה מוזמן לעבור לגור באירן או אפגניסטן או צפון קוריאה.