ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

קעקוע גב עליון- צריך רעיונות

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: קעקוע גב עליון- צריך רעיונות

שליחה על ידי שירלי87 »

4359 כתב:ועושים את זה רק מסיבה אחת של תשומת לב .
אני אישית מכיר המון מקועקעים וכולם אישרו זאת .
4007 כתב:לצערי יש הרבה שהולכים לכל אחד ועושים קעקועים זולים רק כי זה נראה להם מגניב באותו רגע.
כנראה כל המכרים שלך הם כאלה, וכן יש המון כמוהם, הרוב בארץ עושה קעקוע בגודל של עטיפת דיסק או קטן יותר. הם בד"כ רוצים
לקעקע את המזל שלהם פרפר פרח דולפין או חיה קטנה אחרת, ויש את אלו שעושים טרייבל על חצי גוף.

אך זו לא הסיבה היחידה. יש עוד הרבה אנשים בארץ ובעולם שרואים בזה אומנות, ומבחינתי לפחות התשומת לב והמבטים הנגררים
זה מינוס שבא עם ההנאה שבקעקוע. מעבר לזה אין לי מה להוסיף, דעתך היא שלך.

בקשר לדת, יש איסור גם לנהוג ובערך לעשות כל דבר בשבת, ועוד איסורים שאני יודעת גם בלי שתענה, שאתה עובר עליהם לפחות פעם
ביום... אבל נשאר בשבת, אתה שומר שבת? אתה יודע שכתוב שמור השבת לקדשו, ואסור לאכול או לשתות בלי לקדש, וכו'..
למה שיעניין אותך דווקא העניין של הקיעקוע? מה זה ישנה אם לא תתקעקע, אבל גם לא תשמור שבת ותעבור על שאר האיסורים?
לצטט מהתנ"ך נשמע נחמד, אבל כשלא חיים על פיו, זה לא באמת משנה אם תעשה קעקוע או לא.

התחלתי לקרוא קצת, אם להתייפות סתם כך זה אסור, תביא את הקישור הזה לכל נקבה בארץ, ולכל גבר שעושה גבות,
צובע שיער ומוריד שערות מהחזה. שלא נדבר על ניתוחים פלסטיים... תמונה
מקווה שהתגובה שלי לא פגעה בך במובן כלשהו תמונה
סמל אישי של משתמש
אתי1
גוזל
גוזל
שם פרטי:: אתי

שליחה על ידי אתי1 »

בוקר אור...
שבוע טוב...
אמרו לפני המון, ואמרו יפה -הבוגרים יותר, המנוסים יותר בתחום..והותיקים יותר בשנים...:)..
רציתי רק להוסיף שקעקוע כידוע, נשאר לתמיד..אנחנו משתנים עם השנים..השקפת העולם..התחביבים..הרצונות.. האהבות..הכל הכל משתנה..
לדעתי (האישית בלבד..) קעקוע זה גחמה של גיל..הרצון לבלוט..להראות ש"אני יכול לעשות מה שבא לי"..הרצון להעביר מסר כלשהו..(שגוי כמובן)...
עגילים ופירסינגים שגם הולכים עם הגיל הזה של הנעורים יכולים לרדת ולא ישאר כל סימן..בשונה מהקעקוע, לכן הייתי "ממליצה" יותר..לא שאני ממליצה !
לגבי הגישה שלך להוריך..ואל תיפגע..אני כאמא הייתי נורא ניפגעת ממך..וחבל שכך..שהרי כל מה שאנחנו בתור הורים רוצים שלילדים שלנו שיהיה טוב והצלחה בכל דרכם וכייף ושמח ..ואם אני לא מרשה לילדים שלי משהו שלא ניראה לי, זה לא בכדי לטרפד להם את החיים או לעשות להם רע או שיהיה להם חרא..סליחה על ההתבטאות..אלא כדי למנוע מהם צעדים שאני בתור מבוגרת ובוגרת ויותר בעלת ניסיון חיים משלהם וידע וחכמת חיים..רוצה למנוע מהם לעשות טעויות שאחר כך יצטערו עליהם..לא מדובר בניסיונות קטנים בחיים שיש דרך חזור מהם או דברים שלומדים מהם....אלא בדברים שאחר כך אי אפשר או נורא קשה לעשות צעד לאחור.
מה שכן עלה לי רעיון..אולי תוכל לצייר קעקועים בכייף לעצמך ולהמציא כל מיני איורים..בתוכנת מחשב..בפוטושופ למשל אתה יכול ליצור דוגמאות מדהימות בשחור לבן/ צבעוני וכל מה שעולה לך בראש ובדימיון, וגם לשמור את יצירותיך:)..לא עולה כסף, לא משחית את הגוף הצעיר, וגם מעביר שעות של הנאה ביצירה:)
עוזי מן הסתם בטח יכול לעזור לך בצעדים ראשונים....הוא האלוף פה...:)..
נטלי ושירלי בטח ישמחו לתרום מהתלהבותן:)..

מתנצלת אם "חפרתי" בנושא...
מתנצלת אם "התקלתי" מישהו...
תמונה
"יש כאלו ש-ישנים וחולמים,
ויש כאלו ש-ערים ומממשים את החלומות..."תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

אתי אני חייבת להוסיף הערה תמונה
2872 כתב:עגילים ופירסינגים שגם הולכים עם הגיל הזה של הנעורים יכולים לרדת ולא ישאר כל סימן..בשונה מהקעקוע
יש עגילים שכן משאירים סימן, אם שמים עגיל ממתכת פשוטה - יישאר סימן כחול\כהה על העור שלא ניתן להורידו
יש עגילים שנדחים מהגוף ומשאירים צלקת
יש עגילים באזורים מסוכנים מאוד - עגיל בלשון - אם פוגעים בוריד שבמרכז הלשון יכול להתפתח זיהום, הייתה נערה שנהרגה מזה.
עגיל באזור אחר שמזדהם ולא מטופל עלול להגיע לדם ולזהם וכאמור לגרום למוות אם לא מאובחן ומטופל בהקדם.

גם עם עגילים צריך להיזהר, ללכת למכון מוכר ואמין, שבו אם הפירסר יראה שאי אפשר לבצע פירס בגלל מיקומו - הוא יגיד ללקוח וימנע
סכנה בריאותית. יש המון המון שעושים פירסינג ומגלים אינפקציה בשל המצלה מהפירסר על טיפול לא נכון.. או שימוש בעגיל ממתכת פשוטה.

יש הרבה בעיות עם כל מה שקשור לגוף. אנשים צריכים לחשוב טוב טוב אם זה מה שהם רוצים, ואז עליהם למצוא את המקום המתאים
ולא לחסוך כשמדובר בגוף שלהם.
סמל אישי של משתמש
אתי1
גוזל
גוזל
שם פרטי:: אתי

שליחה על ידי אתי1 »

שירלי, קיבלתי הערותיך והארותיך וגם למדתי עוד משהו בחיים:)..
טוב נו אני לא מבינה בעינינים האלו לעומק...סורי.
תמונה
"יש כאלו ש-ישנים וחולמים,
ויש כאלו ש-ערים ומממשים את החלומות..."תמונה
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”