ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
למבוגרים שבינינו
מנהל: מפקחים
Re: למבוגרים שבינינו
ב-5 והייתי לרדת ל-3 אבל בגלל שהממוצע שלי הוא על הגבול אז פתחו קבוצה של 4-5 שבסוף השנה מפצלים אותנו או ל4 או ל5 כל אחד לפי הממוצע...
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: למבוגרים שבינינו
לדעתי גם שכולנו (הילדים שבנינו) נהיה גדולים נרצה לחזור לזמן של הבצפר תנצלו את זה תאמינו לי שנרצה בסופו של דבר לחזור זה לא איזה דפקט של המבוגרים חחח

תמיד אמרתי שכיתה יא' היתה התקופה היפה ביותר בחיים והייתי חוזר לבית ספר בלי לחשוב פעמיים.
מה עוד שהיום החיים ממש קלים. כל מבחן של חמש יחידות מפרקים ליחידה בי', שתי יח' ביא' ועוד שתיים ביב' ולזה מוסיפים גם מיקוד בקיצור, עושים לכם חיים ממש קלים. בזמני עשינו בגרות 5 יח' בפיסיקה, מתמטיקה ואנגלית באותו שבוע, בלי מיקוד ובלי שטויות ועדיין יותר בילינו מאשר למדנו אז עכשיו אתם בטח בכלל חוגגים...
מה עוד שהיום החיים ממש קלים. כל מבחן של חמש יחידות מפרקים ליחידה בי', שתי יח' ביא' ועוד שתיים ביב' ולזה מוסיפים גם מיקוד בקיצור, עושים לכם חיים ממש קלים. בזמני עשינו בגרות 5 יח' בפיסיקה, מתמטיקה ואנגלית באותו שבוע, בלי מיקוד ובלי שטויות ועדיין יותר בילינו מאשר למדנו אז עכשיו אתם בטח בכלל חוגגים...
קוקוטיילים, קקריקים, מזמרים, בורקסים, בנגלזים אבל תכלס, אין כמו תוכונים...
השנה בגלל המלחמה נתנו מיקודים מוקדם יותר
קיבלו כבר מיקודים לפני שבוע חח תודה לאל שיש חומר שעוד לא למדנו ובמילא נפל במיקודים וגם לא נצטרך
איך 2 בגרויות בי'?? המינימום שעושים אצלנו בי' זה 4-5 ואני עושה 6 השנה .
גם היום נותנים לכל אחד אבחון גם למי שאין שום בעיה יקבל לפחות הארכת זמן
איך אתם מסבירים את זה שבכל כיתה יש לפחות איזה 5-7 תלמידים עם הארכת זמן וליקויי למידה?
למה פעם היו כ"כ הרבה "לקויי למידה" וכל סוגי ההפרעות למיניהן? היו כ"כ הרבה הקלות
השלמה בע"פ,מחברת פתוחה,דפי נוסחאות, צריך עכשיו גם אישור להביא הורים לבחינה :\\
קיבלו כבר מיקודים לפני שבוע חח תודה לאל שיש חומר שעוד לא למדנו ובמילא נפל במיקודים וגם לא נצטרך
איך 2 בגרויות בי'?? המינימום שעושים אצלנו בי' זה 4-5 ואני עושה 6 השנה .
גם היום נותנים לכל אחד אבחון גם למי שאין שום בעיה יקבל לפחות הארכת זמן
איך אתם מסבירים את זה שבכל כיתה יש לפחות איזה 5-7 תלמידים עם הארכת זמן וליקויי למידה?
למה פעם היו כ"כ הרבה "לקויי למידה" וכל סוגי ההפרעות למיניהן? היו כ"כ הרבה הקלות
השלמה בע"פ,מחברת פתוחה,דפי נוסחאות, צריך עכשיו גם אישור להביא הורים לבחינה :\\
אנחנו בינתיים קיבלנו מיקוד רק במתמטיקה. בערבית יש לה את המיקוד אבל עוד לא נתנה.
יובל לא הבנתי מה זאת אומרת צריך אישור להביא הורים לבחינה? אתם מביאים הורים לבחינה? לא הבנתי.
ושיהיה בהצלחה עם כל ששת הבגרויות אני בטוחה שתצליחי!=]
יובל לא הבנתי מה זאת אומרת צריך אישור להביא הורים לבחינה? אתם מביאים הורים לבחינה? לא הבנתי.
ושיהיה בהצלחה עם כל ששת הבגרויות אני בטוחה שתצליחי!=]

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
יובל היום המודעות לנושאים האלה רבה יותר,בעבר לא ידעו לאבחן נכון או לא איבחנו כלל ,למשל ילדים היפראקטיבים נחשבו למופרעים והוצאו
מהכיתה,היום ההתייחסות היא אחרת ומטפלים בילדים אלה בצורה שונה על מנת שיצליחו וישארו במסגרת בית הספר.
מהכיתה,היום ההתייחסות היא אחרת ומטפלים בילדים אלה בצורה שונה על מנת שיצליחו וישארו במסגרת בית הספר.
צודק אלי (אני כזה למרות שאני לא נראה ככה) כל היום אני משגע אנשים בגלל שאני מתוףף על כל דבר אפשרי (כמעט)
יש לי 1000001 הקלות שלא כל כך עוזרות :>
יש לי 1000001 הקלות שלא כל כך עוזרות :>