ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לעולם על תיכנע
מנהל: מפקחים
Re: לעולם על תיכנע
עידו אתה לא צריך לאכול משהו כל כך מתוק כמו שוקולד לפני האימון, הרמת סוכר שלך בדם תעלה מהר אך אחרי שעה של אימון הסוכר יצנח למטה וכל שאר האימון יתבזבז ותהיה חלש יותר גופנית ופיזית.
עצתי תאכל ארוחה די גדולה עם פחמימות לפני אימון ולאחר האימון תאכל חלבון וקטניות שמאוד חשוב לפיתוח המסה בגוף ועיצוב השריר שיהיה בהצלחה.
עצתי תאכל ארוחה די גדולה עם פחמימות לפני אימון ולאחר האימון תאכל חלבון וקטניות שמאוד חשוב לפיתוח המסה בגוף ועיצוב השריר שיהיה בהצלחה.

לא תאמינו אבל אני ב-3 וחצי ימים שהייתי בגדנ"ע הורדתי 2 קילו
לא אהבתי את האוכל אז אכלתי טיפין טיפין. אכלתי ולא שבעתי אני יודעת שזה לא טוב אבל העדפתי לא לאכול מאשר לאכול רק חטיפים ושטויות.
אז עידו, שיהיה לך בהצלחה וגם אני מקווה כבר שבוע הבא לחזור לחדר כושר אחרי חודש שלא הייתי בו מחוסר זמן.
המון המון בהצלחה
אז עידו, שיהיה לך בהצלחה וגם אני מקווה כבר שבוע הבא לחזור לחדר כושר אחרי חודש שלא הייתי בו מחוסר זמן.
המון המון בהצלחה

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
[quote="2054";p="39743"]עידו אתה לא צריך לאכול משהו כל כך מתוק כמו שוקולד לפני האימון, הרמת סוכר שלך בדם תעלה מהר אך אחרי שעה של אימון הסוכר יצנח למטה וכל שאר האימון יתבזבז ותהיה חלש יותר גופנית ופיזית.
עצתי תאכל ארוחה די גדולה עם פחמימות לפני אימון ולאחר האימון תאכל חלבון וקטניות שמאוד חשוב לפיתוח המסה בגוף ועיצוב השריר שיהיה בהצלחה.[/quote]
זה קצת קשה לתת "תפריט" לאדם כזה או אחר בלי בדיקה מסודרת כמו אחוז שומן בגוף ביחס לגילו.
אבל באופן כללי, כן אתה צודק. פחמימות לפני אימון וחלבונים אחרי, זה פחות או יותר הנוסחה.
עצתי תאכל ארוחה די גדולה עם פחמימות לפני אימון ולאחר האימון תאכל חלבון וקטניות שמאוד חשוב לפיתוח המסה בגוף ועיצוב השריר שיהיה בהצלחה.[/quote]
זה קצת קשה לתת "תפריט" לאדם כזה או אחר בלי בדיקה מסודרת כמו אחוז שומן בגוף ביחס לגילו.
אבל באופן כללי, כן אתה צודק. פחמימות לפני אימון וחלבונים אחרי, זה פחות או יותר הנוסחה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
[quote="894";p="39848"]לא תאמינו אבל אני ב-3 וחצי ימים שהייתי בגדנ"ע הורדתי 2 קילו
לא אהבתי את האוכל אז אכלתי טיפין טיפין. אכלתי ולא שבעתי אני יודעת שזה לא טוב אבל העדפתי לא לאכול מאשר לאכול רק חטיפים ושטויות.
המון המון בהצלחה
[/quote]
יופי עוד קילו\2 ולא ימצאו אותך..
עידו הקושי זה ההתמדה, אל תוותר לעצמך ולא משנה מה הסיבה אל תפסיד אימון.
אחרי זמן מה זה כבר יהיה חלק מחייך ולא תחשוב לוותר.
שיהיה המון בהצלחה.
המון המון בהצלחה
[/quote]יופי עוד קילו\2 ולא ימצאו אותך..
עידו הקושי זה ההתמדה, אל תוותר לעצמך ולא משנה מה הסיבה אל תפסיד אימון.
אחרי זמן מה זה כבר יהיה חלק מחייך ולא תחשוב לוותר.
שיהיה המון בהצלחה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign
חח עוזי תאמין לי שרואים אותי.. השאיפה שלי זה להוריד לפחות עוד 5-7 קילו לכבוד החתונה של אחי ובכלל לכבוד ההרגשה הכללית שלי. בעיני אני קצת מלאה ואני לא מרגישה טוב עם עצמי ככה.. אז אני שואפת לרדת עוד ושבוע הבא בעזרת השם אחזור לחדר כושר אולי אז באמת לא תמצאו אותי חחחחחח סתם סתם:]

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
נטליקי ממה שראיתי בתמונות את ממש לא שמנה אבל סתם לעשות ספורט בשביל הכייף זה בסדר :]
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: לעולם על תיכנע
אולי אני לא שמנה אבל אני גם לא רזה.. בוא נגיד שאני קצת מלאה או שבגדר הנורמל לא יודעת איך לקרוא לזה.. אבל את צודקת בעיני ספורט זה ממש כיף

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
פשש עושה רושם שהעבידו אתכם שמה קשה אם הצלחת להוריד 2 קילו ב3 ימים ,אפילו בלרדת בגדול לא מצליחים
אבל גם אני די ענינת טעם אז אפשר להבין ..צודקת (
אם הטיול היה יותר ארוך בכמה ימים היית יורדת גם 5..סתם)
את הולכת לחדר כושר קבוע? הייתי באיזה כיתה ז ' לא ממש אהבתי את זה זה פשוט מכשירים לפתח שרירים אבל כל הכבוד על המוטבציה כי צריך הרבה בשביל ללכת לחדר כושר כל פעם..
אבל גם אני די ענינת טעם אז אפשר להבין ..צודקת (
את הולכת לחדר כושר קבוע? הייתי באיזה כיתה ז ' לא ממש אהבתי את זה זה פשוט מכשירים לפתח שרירים אבל כל הכבוד על המוטבציה כי צריך הרבה בשביל ללכת לחדר כושר כל פעם..
היי יובל ת'אמת שלא העבידו אותנו ממש אבל כשאני לא אוהבת אוכל מסוים אני פשוט לא אוכל אותו חח.
וכן אני הולכת קבוע 4 פעמים בשבוע ולא עושה תרגילים לפיתוח שרירים אלא לחיטוב=]
וכן אני הולכת קבוע 4 פעמים בשבוע ולא עושה תרגילים לפיתוח שרירים אלא לחיטוב=]

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
נטליקי,
את מוזמנת להדביק אותי באי אכילה
.
אהמממ ממה שהתרשמתי כשראיתי אותך את דקיקונת
ועכשיו הורדת עוד במשקל?! משמע שלמפגש הבא אני אבוא מצויידת בזכוכית מגדלת
כדי שאוכל לראות אותך..
את מוזמנת להדביק אותי באי אכילה
.אהמממ ממה שהתרשמתי כשראיתי אותך את דקיקונת
ועכשיו הורדת עוד במשקל?! משמע שלמפגש הבא אני אבוא מצויידת בזכוכית מגדלת
כדי שאוכל לראות אותך..
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).