שיר יפה רצחח
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה מוזיקה אתם שומעים?
מנהל: מפקחים
Re: איזה מוזיקה אתם שומעים?
חחחחחחחחחחחחחח עידו מכירה את זה..
שיר יפה רצחח
שיר יפה רצחח
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: איזה מוזיקה אתם שומעים?
חחחחחחחחחחחחחח עידו מכירה את זה..
שיר יפה רצחח
שיר יפה רצחח
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: איזה מוזיקה אתם שומעים?
תסתכלו על התגובות
יש את השיר עם כתוביות באנגלית ואנשים אמרו שהאחנו כל כך צודקים ודברים כאלה.
אז לא נראה לי שכל כך שונאים אותנו בעולם
יש את השיר עם כתוביות באנגלית ואנשים אמרו שהאחנו כל כך צודקים ודברים כאלה.
אז לא נראה לי שכל כך שונאים אותנו בעולם
לא מתה במיוחד על מזרחית אבל משומה רוב הבנים מגיל 12 פתאום אוהבים מזרחית חח
אין הרבה מוזיקה עברית שאני אוהבת במיוחד יותר פופ ולועזי ריאנה נלי פורטדו בריטני ספירס קייטי פרי להקות כמו fall out boy ,all americans reject , greenday ,וגם לטיילור סוויפט יש כמה שירים נחמדים
למרות שלמיקי כל צליל מהפלאפון גורם לרקוד
אין הרבה מוזיקה עברית שאני אוהבת במיוחד יותר פופ ולועזי ריאנה נלי פורטדו בריטני ספירס קייטי פרי להקות כמו fall out boy ,all americans reject , greenday ,וגם לטיילור סוויפט יש כמה שירים נחמדים

למרות שלמיקי כל צליל מהפלאפון גורם לרקוד

אני חולה על מטאלקור גריינדנקור אלטרנטיב מטאל במיוחד על הלהקות:
Killswitch Engage .Avenged Sevenfold .Lamb of God .Atreyu ועוד...
אנשים סתם הדביקו סטריאוטיפים על סגנון המטאל כאילו כל מי ששומע רוק או מטאל שם לק בציפורניים ומחורר את עצמו בניטים ומשתתף בטקסים של כת השטן. אנשים בארץ כמעט ולא נפתחים לסיגנונות חדשים במוזיקה. והתוצאה: מוזיקה מזרחית חסרת תוכן עם מילים מכובסות וללא משמעות. או מוזיקת הדיכאון המזעזעת עם שלל זמריה חסרי החיים ושיריה הבכיינים והמטופשים.
Killswitch Engage .Avenged Sevenfold .Lamb of God .Atreyu ועוד...
אנשים סתם הדביקו סטריאוטיפים על סגנון המטאל כאילו כל מי ששומע רוק או מטאל שם לק בציפורניים ומחורר את עצמו בניטים ומשתתף בטקסים של כת השטן. אנשים בארץ כמעט ולא נפתחים לסיגנונות חדשים במוזיקה. והתוצאה: מוזיקה מזרחית חסרת תוכן עם מילים מכובסות וללא משמעות. או מוזיקת הדיכאון המזעזעת עם שלל זמריה חסרי החיים ושיריה הבכיינים והמטופשים.
חיים אני כל כך מסכימה איתך.
זה גם יכול להיות הפוך.. מי ששם לק שחור בציפורניים פתאום הוא פריק.
כן אני גם שמתי כמה פעמים ולא בגלל שאני פריקית ומי שמכיר אותי יודע שאני לא כזאת אלא בגלל שבעיני זה נחמד, אבל זה לא גורם לי ללכת לחורר את עצמי בכל מקום או משהו כזה.
אנשים מדביקים היום אישיויות לאנשים שאפילו לא מכירים אותם באופי, רק עפ"י מראה חיצוני. וכך גם עם המוזיקה כמו שאמרת.
חבל מאוד
זה גם יכול להיות הפוך.. מי ששם לק שחור בציפורניים פתאום הוא פריק.
כן אני גם שמתי כמה פעמים ולא בגלל שאני פריקית ומי שמכיר אותי יודע שאני לא כזאת אלא בגלל שבעיני זה נחמד, אבל זה לא גורם לי ללכת לחורר את עצמי בכל מקום או משהו כזה.
אנשים מדביקים היום אישיויות לאנשים שאפילו לא מכירים אותם באופי, רק עפ"י מראה חיצוני. וכך גם עם המוזיקה כמו שאמרת.
חבל מאוד

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני אוהב במיוחד את הטראקים, משהו יפייפההה !
ואני שומע תוך כדי שאני כותב פה.
גם מזרחית אני שומע, אבל לא כמו טראקים
ואני שומע תוך כדי שאני כותב פה.
גם מזרחית אני שומע, אבל לא כמו טראקים
חחחח כול אחד והטעם שלו