ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מלחמה.
מנהל: מפקחים
Re: מלחמה.
אני דווקא כן הייתי לוקחת איתי את התוכים.
הייתי מעבירה אותם לחדר שלי (כי רוב היום אני נמצאת בחדר) וכשיש צבע אדום (חס וחלילה שלא נדע) לוקחת אותם איתי.
הייתי מעבירה אותם לחדר שלי (כי רוב היום אני נמצאת בחדר) וכשיש צבע אדום (חס וחלילה שלא נדע) לוקחת אותם איתי.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
למי שמגדל תוכים בכלובים גדולים, אי אפשר.
צריך רק לקוות שלא יפגע בסביבה שלהם.
כמו כן, נפתח אשכול חדש של:
פטפוטים לסופ"ש.
צריך רק לקוות שלא יפגע בסביבה שלהם.
כמו כן, נפתח אשכול חדש של:
פטפוטים לסופ"ש.
הבנתי. סבבה אז חבר שלי ששגר בבאר שבע סיפר לי שאני לא יאמין לכל מה שתיקשורת אומרת ושהוא לא לחוץ רק המישפחה ,אחרים שאמרתי להם את זה אמרו שהוא טועה ושזה כן מפחיד וכן צריך להיות מוכן לכל דבר ,בכלל אנשים שאני מכיר בהתחלה חשבו כמוהו אבל היום דברתי עם משהי שאני מכיר והיא כבר לא נישמעה ככה וזה טיפה ביאס אותי.
עכשיו א' אני רוצה להגיד כל הכבוד לצה"ל ואני אומר את זה כל אחד מי ימי המבצע.
וזהו אמרתי במסנג'ר שלי שכל מי שרוצה לבוא להיות אצלי בדירה בבית מוזמן וכן גם בעבודה יש לכם אחלה היזדמנות .
עכשיו א' אני רוצה להגיד כל הכבוד לצה"ל ואני אומר את זה כל אחד מי ימי המבצע.
וזהו אמרתי במסנג'ר שלי שכל מי שרוצה לבוא להיות אצלי בדירה בבית מוזמן וכן גם בעבודה יש לכם אחלה היזדמנות .
ניאמס לי להיות פה חפשו אותי במקום אחר .

אני לא עובר על תגבות אמכם הסליחה .
פייסבוק אימלים בכיף.
אני חושב שמי שלא גר באזורים המותקפים והוא חבר באתר אולי הוא יכול לארח מישהו מהאתר שגר באזור מותקף.
הצעתי את זה עכשיו לאמא שלי והיא אמרה שהיא תדבר עם אבא שלי ואני יודיע בהמשך על האפשרות שמישהו יבוא להתארח אצלנו בבית כמה ימים. (זה תלוי מבחינת אמא שלי עם היא יכולה לשאת את ה"עומס" של עוד כמה חיות בבית)
הצעתי את זה עכשיו לאמא שלי והיא אמרה שהיא תדבר עם אבא שלי ואני יודיע בהמשך על האפשרות שמישהו יבוא להתארח אצלנו בבית כמה ימים. (זה תלוי מבחינת אמא שלי עם היא יכולה לשאת את ה"עומס" של עוד כמה חיות בבית)
אור ועידו הצעה יפה גם אם היא תישאר אך ורק בגדר הצעה בלבד, כל הכבוד על הרצון הטוב 

אור ועידו,
עצם המחשבה וההצעה שלכם מרגשים עד מאוד
זהו כוחנו כעם, כישראלים,כולנו מתאחדים לאחד.
כל הכבוד
עצם המחשבה וההצעה שלכם מרגשים עד מאוד

זהו כוחנו כעם, כישראלים,כולנו מתאחדים לאחד.
כל הכבוד

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
תסלחו לי על ההקפצה אבל אני מבקש להתפלל לרפואת אהרון יהושע בן חיה שושנה שנפצע קשה מאוד בעזה ממטען בכניסה לבית שרצו לטהר
(הוא בן דוד שלי)
נא לקרוא כמה שיותר תהלים
(הוא בן דוד שלי)
נא לקרוא כמה שיותר תהלים

תוכים מגדלים רק מאהבה

מצטרף לתפילתך ,שיבריא במהרה 

[quote="847";p="35659"]תסלחו לי על ההקפצה אבל אני מבקש להתפלל לרפואת אהרון יהושע בן חיה שושנה שנפצע קשה מאוד בעזה ממטען בכניסה לבית שרצו לטהר
(הוא בן דוד שלי)
נא לקרוא כמה שיותר תהלים
[/quote]
מצטרפת לתפילות
מחזקת את ידיך וידיי המשפחה.
בריאות שלמה ומהירה
(הוא בן דוד שלי)
נא לקרוא כמה שיותר תהלים
[/quote] מצטרפת לתפילות

מחזקת את ידיך וידיי המשפחה.
בריאות שלמה ומהירה

דברי חכמים