[quote="453";p="28952"]מה לא מובן פה ? הם מנסים לקפל ולמחוק כל מי שמראה סימן הכי קטן שניראה בעניהם
כזילזול ''ברבין'' ,לכן כשהחייל פיהק המפקד שלו חשב שהוא לועג ל - ''רבין'' ומיד
לאחר הנאום שלו העמיד את החייל למישפט ,,
זאת דרכה החדשה של הדמוקרטיה החד צדדית בארץ ,[/quote]
זהו טימטום מוחלט ! יכלו להיות אלף ואחת סיבות לפיהוק שלו !
ואתה יודע מה.. אחרי 21 יום בכלא מותר לו לפרוש מהצבא.. ובמקומו אני הייתי עף משם !
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הם שומרים על כל אחד ואחד מאיתנו, הגיבורים ומה מקבלים בתמורה?
מנהל: מפקחים
Re: הם שומרים על כל אחד ואחד מאיתנו, הגיבורים ומה מקבלים בתמורה?
חומר מחשבה.....
אם פיהוק נתפס כאקט של זילזול ,אז יש הוכחה חותכת שחברי הכנסת והשרים מזלזלים בנו חופשי,
מספיק לראות את כמות הפיהוקים שהם מפהקים שם,
השם הכי מתאים לכנסת הוא: "פיהוקיאדה"!
אם פיהוק נתפס כאקט של זילזול ,אז יש הוכחה חותכת שחברי הכנסת והשרים מזלזלים בנו חופשי,
מספיק לראות את כמות הפיהוקים שהם מפהקים שם,
השם הכי מתאים לכנסת הוא: "פיהוקיאדה"!
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

לאה, מסכימה איתך..
חחח אהבתי פיהוקיאדה... חחח:-)
חחח אהבתי פיהוקיאדה... חחח:-)
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: הם שומרים על כל אחד ואחד מאיתנו, הגיבורים ומה מקבלים בתמורה?
לא לא זה לא זה ,תבינו הפיהוקים בכנסת זה מעשה יום יומי ואנו רגילים לזה שהפדלאות מפהקים,
את ההזכרה של רבין עושים פעם בשנה והחברה מנסים לעשות אותו כיום קדוש וכאן באה ההחמרה ,
הרי מה הבעיה האמיתית כאן ,
אנשי השמאל מנסים לעשות הון פוליטי מרצח רבין ואיך עושים זאת,על-ידי זה שהם יהפכו את הרצח
ליום קדוש ,וכן להשריש ולהנחיל את מורשת רבין לכל חלקי עם ישראל ללא יוצא מין הכלל ,
זיכרו שיותר ממחצית העם לא מוקיר ולא מכבד את מורשת רבין כלל והניסיון להחיל זאת על אנשים
בצורה כוחנית פשוט יוצרת התנגדיות והזכירכם באיצטדיון טדי כולם שרקו לרבין בוז ואני לא מתפלא,
איך אומרים , דיקטטורה טהורה לישמה ,,,
נ,ב, את רבין אני מכבד ,את מה שעושים מסביבו אנני מכבד ,
את ההזכרה של רבין עושים פעם בשנה והחברה מנסים לעשות אותו כיום קדוש וכאן באה ההחמרה ,
הרי מה הבעיה האמיתית כאן ,
אנשי השמאל מנסים לעשות הון פוליטי מרצח רבין ואיך עושים זאת,על-ידי זה שהם יהפכו את הרצח
ליום קדוש ,וכן להשריש ולהנחיל את מורשת רבין לכל חלקי עם ישראל ללא יוצא מין הכלל ,
זיכרו שיותר ממחצית העם לא מוקיר ולא מכבד את מורשת רבין כלל והניסיון להחיל זאת על אנשים
בצורה כוחנית פשוט יוצרת התנגדיות והזכירכם באיצטדיון טדי כולם שרקו לרבין בוז ואני לא מתפלא,
איך אומרים , דיקטטורה טהורה לישמה ,,,
נ,ב, את רבין אני מכבד ,את מה שעושים מסביבו אנני מכבד ,
נו אז הדבר הבא מיצמוץ =מאסר שלושה חודשים בפועל?

הצחקת אותי מב"ס חמוד כניראה
שלא טסת מספיק והיתרגלת למסכת החמצן בקוקפית
תיתעורר

הצחקת אותי מב"ס חמוד כניראה שלא טסת מספיק והיתרגלת למסכת החמצן בקוקפית
תיתעורר

השמים אינם הגבול