ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חחחחחחחח שפכתם אותי מצחוק XD
בכיתה ד' חבר שלי העביר לי איזה צעצוע של spider man שמאוד אהבתי אפילו עד היום אני זוכר את היום הזה כאילו זה היה אתמול.
אחרי כמה ימים איבדתי אותו חיפשתי אותו בלי הפסקה וחלמתי עליו שהוא זרוק מאחורי הארון.
קמתי לחפש אותו נשבע לכם לא מצאתי אותו ואז רק הבנתי שזה חלום והתחלתי לבכות חחחח XD
שירלי כן אני מכיר את ההרגשה הזאת ! שאתה רוצה לעשות איזשהו תנועה בגוף ולא מצליח אני אישית זה קרה לי כשאני בתוך חלום באו להכניס לי מכות ואני כזה מנסה לתת בוקסים ואני מרגיש שלא יוצא כאילו קשרו לך את היד לאיזה מקום וזה הולך די איטי הקטע הזה. D:
ולפני כמה ימים בדיוק חלמתי על שיש לי זוג אקלקטוסים בכלוב ענק ושיורד גשם מטורף והכלוב לא היה מכוסה וגם קמתי מהחלום ואז פתאום אני אומר לעצמי כזה שיט איך התעוררתי הרי אין לי זוג אקלקטוס XD. (אני מאוד אוהב אקלקטוסים אחד התוכים האהובים עליי אולי זאת הסיבה שחלמתי עליהם)
2899 כתב:ולפני כמה ימים בדיוק חלמתי על שיש לי זוג אקלקטוסים בכלוב ענק ושיורד גשם מטורף והכלוב לא היה מכוסה וגם קמתי מהחלום ואז פתאום אני אומר לעצמי כזה שיט איך התעוררתי הרי אין לי זוג אקלקטוס XD
חח
צריך להוסיף בהודעה הראשונה אזהרה.. נהיה מדבק לחלום על תוכים
זה סיפור על ניסיון להשתמש בשיטה שלי ללא הצלחה! התעוררתי לפני שעתיים (נרדמתי בטעות)
וחלמתי שקקדו אמברלה ענקי טופס אותי ומנסה להאכיל איתי את הגוזלים שלו ואז אני נותן לו גרעין חמנייה ענקי שיעסיק אותו וברגע שהגרעין נוגע לו במקור הגרעין הופח לצבע זהב בוהק והקקדו אומר:"זה מה שחיפשתי כל החיים" ובורח מהקן ומשאיר אותי לבד עם הגוזלים שרצים לאכול אותי אז ניסיתי את השיטה שלי וקפצתי מהקן (הוא היה גבוהה) רק שפתאום נפתח לי מצנח והציל אותי בעסה הגוזלים המשיכו לרדוף אחרי עד שהתעוררתי.