ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תיאוריה
מנהל: מפקחים
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
Re: תיאוריה
הכל חארטה בשביל כסף סתם מחפשים עוד דרכים להוציא מאנשים יותר כסף, באמריקה זה הכי טוב אין מורה נהיגה ואין יותר מידי בזבוז כסף ושמה אפשר לעשות טסט על אוטומט ולקבל רישיון על גיר רגיל הכי טוב !!!
גם לדעתי הכי טוב. אבל סתם דוגמא נגיד עשיתי על אוטומט וקיבלת רישיון גם על גיר. זה גם אומר שתדע על אוטומט אבל לא תדע על גיר אז מה זה עוזר שיש לך רישיון על זה?:S
לא נראה לי שעם כל התאונות בארץ המדינה תיקח אחריות ותוציא חוק כזה.
לא נראה לי שעם כל התאונות בארץ המדינה תיקח אחריות ותוציא חוק כזה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
תאמיני לי שאם יש לך גיר רגיל תצטרכי כמה דקות כדי להתרגל אליו ולא פתאום את מעבירה לראשון ואופ הטורים בשמים זה ממש לא ככה אם תלמדי על גיר רגיל אני מבטיח לך שבשיעורים הראשונים המנוע יתכבה לך כמה פעמים
היום כמעט ואין גיר רגיל
היום כמעט ואין גיר רגיל
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
אני יודעת שהגיר נכבה. מה אתם אומרים? לא שווה ללמוד על גיר? מה אתם עושים? אני מפחדת שאני אתקע בגיר ולא אדע/ אוכל לנהוג, אולי בעתיד חלילה לא יהיה לי כסף לאוטומט ואצטרך גיר.. אולי בחו"ל אני אשכור רכב ואתקל בגיר.. לא יודעת מה לעשות ויש לי עוד פחות מחודש לחשוב על זה אני רוצה להתחיל כמה שיותר מהר ולהוציא כמה שיותר מהר.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
אני מתכנן ללמוד על גיר רגיל גם בגלל שהשיעורים יותר זולים וגם בגלל חווית הנהיגה שיעור אחד שניים יהיה קשה ואז מתרגלים ולפי מה ששמעתי רוב המכוניות בחו''ל הם על גיר רגיל
חברה שלי לומדת על אוטומט ולפי מה שהבנתי ממנה גיר יותר יקר.
היא אומרת שהיא ביררה ואוטומט לשיעור עולה 90-100 וגיר 100-120.
בכל אופן אני אחשוב על זה ואתייעץ עם מורה נראה.. אולי אני אעשה על גיר וזהו.
היא אומרת שהיא ביררה ואוטומט לשיעור עולה 90-100 וגיר 100-120.
בכל אופן אני אחשוב על זה ואתייעץ עם מורה נראה.. אולי אני אעשה על גיר וזהו.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
נטלי זה ההיפך תמיד....חברה שלך טועה...
גיר רגיל זה יותר שיעורים וזה יותר זול...אני אישית לפני 4 שנים עשיתי 23 שיעורים ועברתי טסט ראשון... =]...
אוטומט זה פחות שיעורים ולכן המורים לוקחים יותר כסף...
אני אישית ממליץ על גיר רגיל...כי תכלאס זה הנהיגה...הילוכים...ואין לדעת איזה רכב יהיה לך בתור התחלה כי תקחי בחשבון שלצעירים גיר רגיל יותר משתלם מהסיבות הנ"ל.
1.אם תקחי מודל של רכב אפילו 2010 ותקחי דגם שהוא ידני ולא אוטומט הדגם הידני יהיה יותר זול.
2.רכב שהוא ידני ולא אוטומט לוקח הרבה פחות דלק...
3.אם תעשי על אוטומט זה רק ללמוד גז וברקס כמו מכוניות מתנגשות חבל על הכסף.. ואם תתחרטי אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלעשות שוב טסט..
יש הרבה מורי נהיגה שעושים קבלנות זה אומר איזה 50 שיעורים בערך + טסט ראשון מתנה ב 3000 שקל... שזה כלום יחסית...
גיר רגיל זה יותר שיעורים וזה יותר זול...אני אישית לפני 4 שנים עשיתי 23 שיעורים ועברתי טסט ראשון... =]...
אוטומט זה פחות שיעורים ולכן המורים לוקחים יותר כסף...
אני אישית ממליץ על גיר רגיל...כי תכלאס זה הנהיגה...הילוכים...ואין לדעת איזה רכב יהיה לך בתור התחלה כי תקחי בחשבון שלצעירים גיר רגיל יותר משתלם מהסיבות הנ"ל.
1.אם תקחי מודל של רכב אפילו 2010 ותקחי דגם שהוא ידני ולא אוטומט הדגם הידני יהיה יותר זול.
2.רכב שהוא ידני ולא אוטומט לוקח הרבה פחות דלק...
3.אם תעשי על אוטומט זה רק ללמוד גז וברקס כמו מכוניות מתנגשות חבל על הכסף.. ואם תתחרטי אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלעשות שוב טסט..
יש הרבה מורי נהיגה שעושים קבלנות זה אומר איזה 50 שיעורים בערך + טסט ראשון מתנה ב 3000 שקל... שזה כלום יחסית...
היי צחי תודה על התגובה.
העניין הוא שכמה וכמה אמרו לי שגיר זה מאוד קשה וקשה לעבור טסט על גיר, ואני מפחדת שאני אשלם סתם כסף ובסוף לא אעבור.
אני מכירה מישהי (בת 23 בערך) שכבר בשיעור ה- 120 על גיר (אני בשוק איך היא לא נכנעת כבר ועוברת לאוטומט)... אז יש לי גם חשש לעשות על גיר.
אני מתפצלת כי יש לי חשש לעשות על גיר ויש לי גם חשש לעשות על אוטומט.
אני מבולבלת לגמרי, כי אחד אומר לי ככה והשני אומר לי ככה.
העניין הוא שכמה וכמה אמרו לי שגיר זה מאוד קשה וקשה לעבור טסט על גיר, ואני מפחדת שאני אשלם סתם כסף ובסוף לא אעבור.
אני מכירה מישהי (בת 23 בערך) שכבר בשיעור ה- 120 על גיר (אני בשוק איך היא לא נכנעת כבר ועוברת לאוטומט)... אז יש לי גם חשש לעשות על גיר.
אני מתפצלת כי יש לי חשש לעשות על גיר ויש לי גם חשש לעשות על אוטומט.
אני מבולבלת לגמרי, כי אחד אומר לי ככה והשני אומר לי ככה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
כמו שיש מישהי שעושה 120 יש כאלו שעושים 30...לכן יש "קבלנות" וחוץ מזה אני במקומה הייתי עובר לאוטומט כי זה מוגזם...אל תלחצי או שיש לך את זה או שאין תנסי ותראי...זה לא העניין..דברי עם אבא שלך תראי מה הוא אומר..
אני המלצתי לבת שלי לעבור על גיר רגיל והיא עברה בקלות בטסט ראשון,לאחר 28 שיעורים והטסט, אין לך מה להילחץ בכלל, תלמדי על גיר רגיל ולא תהיי מוגבלת, לרוב מכוניות קטנות מיובאות עם גיר רגיל וגם מכוניות להשכרה בחו"ל מקבוצה ראשונה הינם לא אוטומטיות.
אל תתרגשי בכלל, את לומדת את העיקרון בשיעור ראשון שני ואת כבר נוסעת .
אל תתרגשי בכלל, את לומדת את העיקרון בשיעור ראשון שני ואת כבר נוסעת .