בדיחות על צרפתים יש?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה עדה אתם ?
מנהל: מפקחים
Re: איזה עדה אתם ?
אומרים שהצרפתים ילדותיים , באמת שפגשתי כמה צרפתים שהם ילדותיים, אולי בגלל השירות הצבאי שהם עושים והתירגולים באיך להיכנע בצורה הטובה ביותר? לא יודע, אומרים שצרפת פיתחה נשק סודי שנושא איתו כל חייל קרבי וזה נראה כמו דגל לבן 
טוב בדיחה על צרפתים שתמחיש כמה ילדותיים הם:
צרפתי מגיע לפסיכולוג ואומר לו " אתה לא מתאר לעצמך כמה ילדותית אישתי" אז הפסיכולוג אומר לו "ואיך זה מתבטה?" אז הצרפתי אומר לו "כל פעם היא גונבת לי את הצעצועים באמבטיה"
יש עוד אחת:
למה צרפתים לא מתקלחים ומריחים ככה? שגם עיוורים יוכלו לזהות אותם
רוב הבדיחות של הצרפתים הם על הצבא , לטנק צרפתי למשל 6 הילוכים אחוריים ורק אחד קדימה (לברוח אם מישהו בא מאחורה) וכאלה.
איך אתה מזהה מטוס צרפתי? לפי השיער מתחת לכנפיים...
מה זה 100.000 צרפתים עם ידיים מורמות? הצבא הצרפתי..
בדיחות קרש אבל זה מה יש
טוב בדיחה על צרפתים שתמחיש כמה ילדותיים הם:
צרפתי מגיע לפסיכולוג ואומר לו " אתה לא מתאר לעצמך כמה ילדותית אישתי" אז הפסיכולוג אומר לו "ואיך זה מתבטה?" אז הצרפתי אומר לו "כל פעם היא גונבת לי את הצעצועים באמבטיה"

יש עוד אחת:
רוב הבדיחות של הצרפתים הם על הצבא , לטנק צרפתי למשל 6 הילוכים אחוריים ורק אחד קדימה (לברוח אם מישהו בא מאחורה) וכאלה.
איך אתה מזהה מטוס צרפתי? לפי השיער מתחת לכנפיים...
מה זה 100.000 צרפתים עם ידיים מורמות? הצבא הצרפתי..
בדיחות קרש אבל זה מה יש
55 כתב: יש עוד אחת:

אתה לא מבין עד כמה זה נכון

בואו נעשה קצת אקשן..
יש פה רבע מרוקאי רבע אשכנזי רומני וחצי תימני?!
אללללללה תימנים, מרוקאים ורומנים שליטה!!
יש פה רבע מרוקאי רבע אשכנזי רומני וחצי תימני?!
אללללללה תימנים, מרוקאים ורומנים שליטה!!
יש בדיחה על תימני מרוקאי ו...כורדי (הרומני נגנב)
תימני מרוקאי וכורדי נידונו למוות , איפשרו להם לבחור איך הם רוצים למות, כסא חשמלי או יריה או תליה. בא התימני אומר הכסא החשמלי נראה לי הכי פחות כואב עולה לכסא הכסא לא עובד וכך הוא ניצל, בא המרוקאי אומר יריה אחת וגמרנו יורים בו והוא מת, התימני לוחש לכורדי "הכסא חשמלי לא עובד" אז הכורדי אומר יריה לא בא לי, הכסא חשמלי לא עובד אז אני בוחר תלייה.
תימנים...
צוברי מגיע לרופא אומר לו דוקטור כל הגוף כואב לי, אני נוגע במרפק כואב לי נוגע במצח כואב לי נוגע ברגל כואב לי אז הרופא אומר לו צוברי נראה לי ששברת את האצבע..
מרוקאים...
מרוקאי הולך למגדת עתידות אומרת לו אני רואה...שאשתך תמות מאלימות קשה ישר המרוקאי אומר לה תבדקי רגע אם אני אצא זכאי
ספר בישול מרוקאי מתחיל ככה..."קודם כל תירגעו"..
סידור גורמטים...
כשמרוקאי נולד שמים לו גורמט ביד שמאל בבר מצווה מוסיפים ליד ימין בגיל 18 מחברים בין שניהם..
לא לקחת ברצינות , מרוקאים אשכנזים תימנים עיראקים כורדים כולם אותו דבר.
תימני מרוקאי וכורדי נידונו למוות , איפשרו להם לבחור איך הם רוצים למות, כסא חשמלי או יריה או תליה. בא התימני אומר הכסא החשמלי נראה לי הכי פחות כואב עולה לכסא הכסא לא עובד וכך הוא ניצל, בא המרוקאי אומר יריה אחת וגמרנו יורים בו והוא מת, התימני לוחש לכורדי "הכסא חשמלי לא עובד" אז הכורדי אומר יריה לא בא לי, הכסא חשמלי לא עובד אז אני בוחר תלייה.
תימנים...
צוברי מגיע לרופא אומר לו דוקטור כל הגוף כואב לי, אני נוגע במרפק כואב לי נוגע במצח כואב לי נוגע ברגל כואב לי אז הרופא אומר לו צוברי נראה לי ששברת את האצבע..
מרוקאים...
מרוקאי הולך למגדת עתידות אומרת לו אני רואה...שאשתך תמות מאלימות קשה ישר המרוקאי אומר לה תבדקי רגע אם אני אצא זכאי
ספר בישול מרוקאי מתחיל ככה..."קודם כל תירגעו"..
סידור גורמטים...
כשמרוקאי נולד שמים לו גורמט ביד שמאל בבר מצווה מוסיפים ליד ימין בגיל 18 מחברים בין שניהם..
לא לקחת ברצינות , מרוקאים אשכנזים תימנים עיראקים כורדים כולם אותו דבר.
חחחחחח אל תדאג אליקו, לא לוקח ללב בכלל 
נשבע לך אתה אורי חזקיה הבא!
נשבע לך אתה אורי חזקיה הבא!