ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ראיון עבודה+קורות חיים
מנהל: מפקחים
Re: ראיון עבודה+קורות חיים
תודה רבה חברים!
חחחח אלי בהחלט גרמת לי לצחוק.. מזל שאני לא הולכת לאיקאה כי אני לא בטוחה בכישורי ההרכבה שלי...
חחח
חחחח אלי בהחלט גרמת לי לצחוק.. מזל שאני לא הולכת לאיקאה כי אני לא בטוחה בכישורי ההרכבה שלי...

חחחחחחחחח.. אלי הרגת אותי.
אלמוגי שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!! אני בטוחה שתתקבלי!! ואל תשכחי לעדכן אותנו.
שאלה קטנה לי אלייך: למי פנית כדי לבקש את העבודה?
כלומר.. למי פנית? לעובדים שבמקום? למנהל המקום? (ואיך הגעת אליו)
מקווה שהבנת אותי, תודה מראש.
ושוב, בהצלחה ומזל טוב לרגל השחרור!
אלמוגי שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!! אני בטוחה שתתקבלי!! ואל תשכחי לעדכן אותנו.
שאלה קטנה לי אלייך: למי פנית כדי לבקש את העבודה?
כלומר.. למי פנית? לעובדים שבמקום? למנהל המקום? (ואיך הגעת אליו)
מקווה שהבנת אותי, תודה מראש.
ושוב, בהצלחה ומזל טוב לרגל השחרור!

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אפרופו ראיון עבודה- קובץ נחמד נצורף. מי שעונה נכון- שאפו.
בהצלחה בראיון!
בהצלחה בראיון!
- קבצים מצורפים
-
- Escolha.pps
- (365 KiB) הורד 145 פעמים
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
שיהיה בהצלחה בריאיון העבודה
ברוב העבודות הפשוטות לא עושים מבחני אמינות ולא שום דבר כזה אלא ראיון פשוט
יש עבודות שעושים בהם מבחני התאמה בעיקר בתחום התקשורת והמכירות
בכל מקרה הכי חשוב שתגיעי לראיון עם ביטחון עצמי ותאמיני בעצמך
ברוב העבודות הפשוטות לא עושים מבחני אמינות ולא שום דבר כזה אלא ראיון פשוט
יש עבודות שעושים בהם מבחני התאמה בעיקר בתחום התקשורת והמכירות
בכל מקרה הכי חשוב שתגיעי לראיון עם ביטחון עצמי ותאמיני בעצמך
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
"אמזונה" מדהים המצגת ששמת.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
נוו אלמוגיי ספרי איך היה?!!?
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: ראיון עבודה+קורות חיים
ערב טוב חברים.
אז אני אתחיל לספר מה היה לי היום בלענות על השאלות של נטליקי:
זה התחיל מזה שאני חולת סופר-פארם וזה אד הבילויים המועדפים עליי (כשאבא קונה כל מה שאני מבקשת כמובן!)
לפני כמה חודשים טובים דוד שלי התחיל לעבוד שם, הוא משווק את פלאפון בסופר פארם ברחבי הארץ, משהו כזה...
עכשיו, דוד שלי הציע לי ספק בצחוק ספק באמת, לנסות להתקבל לעבודה בסופר פארם כפר סבא (כי הוא משם) ושאני אעשה בייביסיטר לבני הדודים שלי על הדרך (בני 4 ו-6).
בקיצור, ככל שהתקרבתי לשחרור הבנתי שיהיה יותר ריאלי לנסות להתקבל לעבודה בסניף של עפולה, ויום ראשון דוד שלי עשה סבב בצפון וביקשתי ממנו שבבקשה ינסה לעשות משהו.. אז הוא "סידר" לי ראיון עבודה, שהיה הבוקר בעשר.
ולעיניינינו, הגעתי לפני הזמן כמובן, לבושה ומסורקת ומאופרת טיפ-טופ (חחחחח נלחצתי מעצמי) וכשהגעתי ושאלתי אם הבנאדם נמצא ישר שאלו אותי האם אני אחיינית של... וקיבלתי חיוכים ויחס חביב ביותר.. המנהל מסחר (שקיבל אותי) אמר שאין לו כבר כל-כך מה לשאול אותי כי בעצם דוד שלי כבר סיפר לו עליי הכל, והעביר אותי למבחן ארוך ומייגע במחשב.
היה שאלות על אישיות אמינות וכדומה... וגם התאמת צורות וזיכרון מספרים וכל זה כבר עשה לי בלבלות במוח!
אני ממש ממש מקווה שהלך לי טוב ויקבלו אותי!
אין לי שום רצון לשבת דקה אחת בבית ללא מעש ועם כל אהבתי לסופר פארם אני מתההה לעבוד שם!
בנתיים אני מחכה לתשובה אז.... תחזיקו אצבעות!
אז אני אתחיל לספר מה היה לי היום בלענות על השאלות של נטליקי:
זה התחיל מזה שאני חולת סופר-פארם וזה אד הבילויים המועדפים עליי (כשאבא קונה כל מה שאני מבקשת כמובן!)
לפני כמה חודשים טובים דוד שלי התחיל לעבוד שם, הוא משווק את פלאפון בסופר פארם ברחבי הארץ, משהו כזה...
עכשיו, דוד שלי הציע לי ספק בצחוק ספק באמת, לנסות להתקבל לעבודה בסופר פארם כפר סבא (כי הוא משם) ושאני אעשה בייביסיטר לבני הדודים שלי על הדרך (בני 4 ו-6).
בקיצור, ככל שהתקרבתי לשחרור הבנתי שיהיה יותר ריאלי לנסות להתקבל לעבודה בסניף של עפולה, ויום ראשון דוד שלי עשה סבב בצפון וביקשתי ממנו שבבקשה ינסה לעשות משהו.. אז הוא "סידר" לי ראיון עבודה, שהיה הבוקר בעשר.
ולעיניינינו, הגעתי לפני הזמן כמובן, לבושה ומסורקת ומאופרת טיפ-טופ (חחחחח נלחצתי מעצמי) וכשהגעתי ושאלתי אם הבנאדם נמצא ישר שאלו אותי האם אני אחיינית של... וקיבלתי חיוכים ויחס חביב ביותר.. המנהל מסחר (שקיבל אותי) אמר שאין לו כבר כל-כך מה לשאול אותי כי בעצם דוד שלי כבר סיפר לו עליי הכל, והעביר אותי למבחן ארוך ומייגע במחשב.
היה שאלות על אישיות אמינות וכדומה... וגם התאמת צורות וזיכרון מספרים וכל זה כבר עשה לי בלבלות במוח!
אני ממש ממש מקווה שהלך לי טוב ויקבלו אותי!
אין לי שום רצון לשבת דקה אחת בבית ללא מעש ועם כל אהבתי לסופר פארם אני מתההה לעבוד שם! בנתיים אני מחכה לתשובה אז.... תחזיקו אצבעות!