ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם עב"מים עקבו אחרי טיל אירני? (מפחיד)
מנהל: מפקחים
Re: האם עב"מים עקבו אחרי טיל אירני? (מפחיד)
תגיד בן אתה יודע מתי משגרים את הטיל לירח אני רוצה לראות את זה בטלוויזיה זה נראה מענין
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
[quote="2898";p="69609"]תגיד בן אתה יודע מתי משגרים את הטיל לירח אני רוצה לראות את זה בטלוויזיה זה נראה מענין[/quote]
לא שמעתי, נשמע מעניין.
מישהו יודע ?
לא שמעתי, נשמע מעניין.
מישהו יודע ?
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
אהה זה הניסוי של נס"א.
הם מפוצצצים טיל על הירח כדי לבדוק אם יש שם מים..
גם אני חושבת שזה כבר היה או אתמול או שלשום
הם מפוצצצים טיל על הירח כדי לבדוק אם יש שם מים..
גם אני חושבת שזה כבר היה או אתמול או שלשום
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: האם עב"מים עקבו אחרי טיל אירני? (מפחיד)
זה היום בטוח נראה לי שכבר היה בבוקר
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
אם ירד היום גשם תדעו שזה הצליח 

-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
זה לא עב"מ זה טייסת הקרב האיראנית הראשונה שהצליחה לחמוק מהתנגשות באוטובוס חונה
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
בן אני חושבת בידיוק כמו שאמרת שהחייזרים לא יכולים לבקר פה בכדור הארץ אבל אני כן מאמינה שהם קיימים (אמנם לא בידיוק ירוקים אבל עם אותו ראש ועם אותם עיניים שאתם מכירים מהסרטים) כי ראיתי פעם תמונות אמיתיות לגמרי של חייזר ששכב באיזו מיטה כמו של בית חולים ולידו היו אנשים.. זה היה מאוד ישן אני אנסה למצוא.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
[quote="894";p="69682"]בן אני חושבת בידיוק כמו שאמרת שהחייזרים לא יכולים לבקר פה בכדור הארץ אבל אני כן מאמינה שהם קיימים (אמנם לא בידיוק ירוקים אבל עם אותו ראש ועם אותם עיניים שאתם מכירים מהסרטים) כי ראיתי פעם תמונות אמיתיות לגמרי של חייזר ששכב באיזו מיטה כמו של בית חולים ולידו היו אנשים.. זה היה מאוד ישן אני אנסה למצוא.[/quote]
התמונה שאת מדברת עליה שייכת לarea 51 אם אני לא טועה.
"אזור 51 הוא שטח צבאי סגור הנמצא בחלקה הדרומי של מדינת נבדה שבארצות הברית. הבסיס משמש לפיתוח וניסוי כלי טיס צבאיים סודיים.
שמו של אזור 51 נקשר גם לתאוריות קונספירציה רבות העוסקות בחייזרים, ומכאן פרסומו הנרחב." נלקח מויקפדיה.
(http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 5%D7%A8_51)

התמונות למיניהם לא מוכיחות דבר, ניראה לך אם זה באמת היו גופות של חייזרים אז איך אנשים צילמו ?
את יודעת איזה שמירה צריכה להיות על דבר כזה ?
התמונה שאת מדברת עליה שייכת לarea 51 אם אני לא טועה.
"אזור 51 הוא שטח צבאי סגור הנמצא בחלקה הדרומי של מדינת נבדה שבארצות הברית. הבסיס משמש לפיתוח וניסוי כלי טיס צבאיים סודיים.
שמו של אזור 51 נקשר גם לתאוריות קונספירציה רבות העוסקות בחייזרים, ומכאן פרסומו הנרחב." נלקח מויקפדיה.
(http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 5%D7%A8_51)

התמונות למיניהם לא מוכיחות דבר, ניראה לך אם זה באמת היו גופות של חייזרים אז איך אנשים צילמו ?
את יודעת איזה שמירה צריכה להיות על דבר כזה ?
נטליקי על מה שאת מדברת הייתה תוכנית, מדובר על חללית שהתרסקה בארה"ב באיזור לא מיושב, האדם שהגיע למקום מצא את החייזר
פצוע והזעיק את כוחות הביטחון, החייזר נלקח למתקו צבאי שלך ארה"ב כולל שרידי החללית, נאמר שהחומר של החללית הינו חומר שאינו מוכר ,הוא אינו מתכופף ואינו נשבר בשום מצב.
על המקרה הזה דיברו מספר אנשים בתוכנית ביניהם אנשים מאוד בכירים ואף אנשים שקרובי משפחתם עבדו במתקן.
פצוע והזעיק את כוחות הביטחון, החייזר נלקח למתקו צבאי שלך ארה"ב כולל שרידי החללית, נאמר שהחומר של החללית הינו חומר שאינו מוכר ,הוא אינו מתכופף ואינו נשבר בשום מצב.
על המקרה הזה דיברו מספר אנשים בתוכנית ביניהם אנשים מאוד בכירים ואף אנשים שקרובי משפחתם עבדו במתקן.