ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מעבר דירה
מנהל: מפקחים
Re: מעבר דירה
לא בצורה נוראית שהוא בתוך הכלוב הוא לא עושה יותר מידי לכלוך אבל שאני נותנת לו להיות על הכלוב חופשי הוא מתחיל להפיל גרעינים על הרצפה חח אני מטאטאת כמעט כל יום בגלל זה 

אצלי הכלובים נמצאים על שולחן, אז השולחן מתלכלך וזה מביא לי עצבים. פעם המיטה שלי הייתה ממש צמודה אז כל המיטה שלי הייתה דוחן וקליפות גרעינים, זה היה בעיקר כשהייתה לי את הדררה. עכשיו גם הזזתי את המיטה וזה אז הכל הרבה יותר נורמלי.
וזה אחד הדברים שהתוכים רק מחכים לצאת מהכלוב בבוקר. (:
וזה אחד הדברים שהתוכים רק מחכים לצאת מהכלוב בבוקר. (:

חח כן בגלל זה אני משאירה את הכלוב רחוק מהמיטה ומהארון ככה שהגרעינים יפלו על הרצפה ויהיה קל לנקות אח"כ
בר ומיגל בכלובים נפרדים ?
שקניתי את התוכי הראשון קוקו ביגור פשוט הוא אמר לנו שהם לא אוהבים להיות על הרצפה ומכר לנו גם את העגלה הזאתי כדי לפתור את עניין הגובה חח אבל זה נוח אפשר להעביר אותו ממקום למקום על גלגלים ..
בר ומיגל בכלובים נפרדים ?
שקניתי את התוכי הראשון קוקו ביגור פשוט הוא אמר לנו שהם לא אוהבים להיות על הרצפה ומכר לנו גם את העגלה הזאתי כדי לפתור את עניין הגובה חח אבל זה נוח אפשר להעביר אותו ממקום למקום על גלגלים ..
חדר יפייפה!!! כל הכבוד.
לגבי השינה עם התוכי, אם אין לך אסטמה או בעיות נשימה או אלרגיה אז אין בעיה לישון עם התוכי. אבל מומלץ שיהיה פתח איוורור, חלון פתוח או דלת פתוחה.
לגבי השינה עם התוכי, אם אין לך אסטמה או בעיות נשימה או אלרגיה אז אין בעיה לישון עם התוכי. אבל מומלץ שיהיה פתח איוורור, חלון פתוח או דלת פתוחה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
הדלת יציאה שמה לחצר אחורית פתוחה עם רשת כמה שעות ביום אבל לא במהלך הלילה אני גם מאווררת את התוכי עצמו בדר"כ בסלון
ואוו חדר יפה מאוד אהבתי את הטפט.. 
עברת דירה בתוך היער/ הישוב או לעיר/ ישוב אחר?
עברת דירה בתוך היער/ הישוב או לעיר/ ישוב אחר?
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: מעבר דירה
חחח לא אני עדיין באותה עיר פשוט שכונה אחרת אפילו אותו אזור בעיקרון .
אהה יפה תתחדשי על הבית והחדר 
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: מעבר דירה
אחלה דירה, מברוק!
לגבי התוכי בחדר,עד כמה שאני יודע אין בעיה עם זה, אני ישן גם עם התוכי וגם עם החתול...
איפה את גרה? תמצאי לי דירה כזאת..
לגבי התוכי בחדר,עד כמה שאני יודע אין בעיה עם זה, אני ישן גם עם התוכי וגם עם החתול...
איפה את גרה? תמצאי לי דירה כזאת..