ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אני מופיעה בעדלאידע
מנהל: מפקחים
Re: אני מופיעה בעדלאידע
תודה צוריאל.
וכן.. זה בחולון:]
וכן.. זה בחולון:]

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
כל הכבוד נטליקי
איזה אומץ...אני עומדת על בלטה וכבר רועדת מפחד.
שיהיה בהצלחה והמון הנאה.
וכרגיל העם דורש תמונות
* לאחר העדלאידע הקביים נשארים ברשותך?

איזה אומץ...אני עומדת על בלטה וכבר רועדת מפחד.
שיהיה בהצלחה והמון הנאה.
וכרגיל העם דורש תמונות

* לאחר העדלאידע הקביים נשארים ברשותך?
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

תודה רבה לאה. אם ירשו לי להתהלך בעדלאידע עם מצלמה כדי שחברה שלי תצלם אותי בשמחה אם לא אנסה להביא מצלמה לחזרות שתראו אותי על הקביים חחח..
והקביים לא נשארים ברשותי.
והקביים לא נשארים ברשותי.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
לא נורא יש לך כחודש ללמוד ולהתאמן ח ח ח
לא נראלי הייתי שמה אף פעם אולי שהייתי קטנה ואני לא זוכרת . אבל תמיד מראים בטלוייזיה גם זה יהיה בטלויזיה?
תשברי רגל , רק לא מהקביים
לא נראלי הייתי שמה אף פעם אולי שהייתי קטנה ואני לא זוכרת . אבל תמיד מראים בטלוייזיה גם זה יהיה בטלויזיה?
תשברי רגל , רק לא מהקביים

חחחח תודה יובל אני לא יודעת אם זה יהיה בטלויזיה. אני חושבת שכן כי אני זוכרת שכל שנה היו מראים את זה בטלויזיה.. אז בטח יראו איזה קטע קטן בחדשות או משהו:]

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
טוב אז חברים, יש לי עידכונים וגם כמה תמונות
כפי שאתם יודעים אני מופיעה בעדלאידע על הקביים. הלכתי רק לחזרה אחת ושם הצלחתי ללכת אולי רק 2 מטר לבד וגם אז לא יציבה.
היום הלכתי לעוד חזרה (כן כן עם הרגל הפצועה שלי) והצלחתי ללכת לבד.. מה זה ללכת לבד? לרוץ!! הלכתי כמו גדולה, עם גב זקוף (בלי להשוויץ כן?).. הלכתי במשך שעה. כל כך שמחתי חשבתי שאני כבר לא אצליח בזה ועכשיו הבנתי שזה יותר קל ממה שחשבתי! זה כזה כיףף... ובעדלאידע אני אלך במשך שעה וחצי שתעבור בטילל.. בקיצור אני שמחה
הבאתי מצלמה במיוחד בשביל לצלם לכם את התמונות על הקביים.. אל תתיחסו לאיך שאני נראית יצאתי מכוערת ומסטולה
בתמונות האלו עוד נעזרתי בגדר הזאת כי זה היה בהתחלה שעוד ניסיתי למצוא שיווי משקל. מה גם שעם הקביים אי אפשר לעמוד צריך כל הזמן להיות בתנועה ככה שאי אפשר לצלם אותי עומדת בשקט
זה נראה נמוך בתמונות וקל אבל זה לא קל (לפחות בהתחלה) וגם לא נמוך,במיוחד כשאתה על זה
כפי שאתם יודעים אני מופיעה בעדלאידע על הקביים. הלכתי רק לחזרה אחת ושם הצלחתי ללכת אולי רק 2 מטר לבד וגם אז לא יציבה.
היום הלכתי לעוד חזרה (כן כן עם הרגל הפצועה שלי) והצלחתי ללכת לבד.. מה זה ללכת לבד? לרוץ!! הלכתי כמו גדולה, עם גב זקוף (בלי להשוויץ כן?).. הלכתי במשך שעה. כל כך שמחתי חשבתי שאני כבר לא אצליח בזה ועכשיו הבנתי שזה יותר קל ממה שחשבתי! זה כזה כיףף... ובעדלאידע אני אלך במשך שעה וחצי שתעבור בטילל.. בקיצור אני שמחה
הבאתי מצלמה במיוחד בשביל לצלם לכם את התמונות על הקביים.. אל תתיחסו לאיך שאני נראית יצאתי מכוערת ומסטולה
בתמונות האלו עוד נעזרתי בגדר הזאת כי זה היה בהתחלה שעוד ניסיתי למצוא שיווי משקל. מה גם שעם הקביים אי אפשר לעמוד צריך כל הזמן להיות בתנועה ככה שאי אפשר לצלם אותי עומדת בשקטזה נראה נמוך בתמונות וקל אבל זה לא קל (לפחות בהתחלה) וגם לא נמוך,במיוחד כשאתה על זה

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
נטליקי איזה כיף זה נראה...טוב כשלומדים ללכת ולא נופלים על הפנים,נראה שתהיי גדולה או בין הגדולים בעדלאידע
אגב תיזהרי מנפילה על הפנים תראי מה קרה לחברה שלך...והיא עוד מחייכת בהתחלה

אגב תיזהרי מנפילה על הפנים תראי מה קרה לחברה שלך...והיא עוד מחייכת בהתחלה

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
נראה מגניב.. למה הצנזור? ובאחד כן ובשני לא? 
נראה לך שאת יכולה לקפוץ בחבל עם זה? יאללה תעשי בדיקה ותגידי איך הלך.

נראה לך שאת יכולה לקפוץ בחבל עם זה? יאללה תעשי בדיקה ותגידי איך הלך.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
חחחחחחחחחחחחחחח אלי הרגת אותי יואו..XDD
חח הצנזור של חברה שלי זה כי אני לא רוצה לשים תמונה שלה ללא רשותה. והצנזור שלי בתמונה האחרונה זה כי הפרצוף שלי יצא כמו גמלXD
חח הצנזור של חברה שלי זה כי אני לא רוצה לשים תמונה שלה ללא רשותה. והצנזור שלי בתמונה האחרונה זה כי הפרצוף שלי יצא כמו גמלXD

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
נטליקי בהצלחה,
הגובה של הקביים מתאימים בול לארונות המטבח העליונים,
פסח בדרך
יש מצב להשכיר אותם אחרי פורים?
הגובה של הקביים מתאימים בול לארונות המטבח העליונים,
פסח בדרך
יש מצב להשכיר אותם אחרי פורים?דברי חכמים