894 כתב:וואי הורדתם לי את החשק. שבוע הבא אני באילת עם חברה ותיכננתי לעשות עגיל בטבור.
שירלי, אמרת "גם אם תורידי את העגיל 10 שנים החור לא ייסתם".. אז למה שמעתי פעם שכשאישה רוצה להיכנס להיריון, עוד בתכנונים רצוי להוריד את העגיל? אני מניחה שעצם זה שהיא תוריד את העגיל, החור ייסתם וכשהבטן תיגדל לא יווצרו קרעים. אז אם החור לא נסתם, למה להוריד? ויכולים להיווצר באמת קרעים בעור בזמן הריון?
אם אני לא טועה מורידים את העגיל כי הבטן מתרחבת ואז העגיל נסוג ונדחה ואז יכול להיות קרע
וגם אולי למקרה שיש אינפקציה או משהו, שלא ישפיע על העובר
החור לא נסתם ממה שידוע לי. נקח לדוגמא עגיל בטבור של אישה רגילה ולא הריונית, אם החור החלים, נוצרת שכבת עור חדשה ויש מעין
מחילה במקום בו עובר העגיל. בגלל השכבה החדשה, העור לא יכול להתחבר,כלומר זה כמו שתקחי יד ותצמידי ליד שנייה, הן לא יתחברו.
לעומת זאת אם יש אינפקציה, או אם העור לא החלים ואז מוציאים את העגיל-אז החור יסתם.
אני ממליצה לך לא לעשות עכשיו, חכי אחרי הצבא אם עדיין תרצי אז תעשי..
אם החלטת לעשות, תלכי לפירסר אמין ותטפלי בפירסינג חודשיים לפחות, לא לשחק עם העגיל, לא לסובב, לא לגעת מלבד כשמנקים
בשום אופן לא להוציא אותו לפני זמן החלמה, ואחרי שהחלים אל תחליפי לעגיל זול, תקני רק טיטניום הכי טוב..
דקל יש עוד סיכון מלבד הנסיגה, יש אנשים שעובר להם וריד בדיוק במרכז הלשון, פירסרים לא מקצועיים יכולים לפגוע בוריד ולגרום
לזיהום חמור ומסוכן..
אתה צריך לאכול מזון רך (דייסות וכאלה) בזמן ההחלמה, אתה תדבר כמו עילג (לפחות בהתחלה)
בקיצור לדעתי לא מומלץ בלשון..