ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שאלה מסקרנת על עגילים בטבור

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: שאלה מסקרנת על עגילים בטבור

שליחה על ידי שירלי87 »

מומלץ לא להכנס לבריכות או ים במשך כל זמן ההחלמה (חודשיים מינימום)
לא לגעת\לשחק\להוציא את הפירס
לפני שנוגעים בפירס לרחוץ ידיים היטב
בשום אופן לא לנקות עם אלכוהול
מנקים עם תמיסת מי מלח לפני ששמים משחה\ספריי (עדיף משחה)
הטבור זה מקום "בעייתי" כי קל ללכלוך להצטבר שם אז כדאי לנקות היטב בזמן מקלחת

גם אם נדמה שהחור החלים כדאי להמשיך בטיפול לפחות עד שיעברו חודשיים (לנקות עם תמיסת מי מלח ואפילו למרוח משחה ביפנטן פלוס)
זה לא יכול להזיק.. רק להועיל תמונה
תמר
ביצה
ביצה

שליחה על ידי תמר »

סליחה שאני נשמעת זקנה,
אבל למה מלכתחילה להתעלל בגוף בצורה כזו לצורך שאינו רפואי?
איך אפשר לסמוך על אדם, שאלוהים יודע איפה רכש את ההכשרה שלו, שיחורר לכם מקומות רגישים כל כך או יצייר עליכם ציורים שלא ימחו לעולם?
natalina3
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי natalina3 »

שירלי אני אכן יודעת את כל זה , וגם לא מהפירסר בכללי אני חרשתי חודש לפני שאפילו ביקשתי לעשות אותו ..
אני תמיד עושה ש.ב. תמונה

ותמר , את באמת נשמעת קצת זקנה .. תמונה
ויש אנשים שאוהבים את זה ויש שלא , זו הבחירה של כל אחד מה לעשות לגופו ,
אני אישית לא יעשה קעקועים ,
אבל אם אני יעשה חור כלשהוא עוד אחד , אז זה יהיה רק בסחוס למעלה של האוזן ..
לא יותר .. ממילא אני מצפצפת כשאני נכנסת לקניון .. תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

כל הכבוד נטלי (שאת עושה שיעורי בית) תמונה

תמר את לא נשמעת זקנה.. מחשבה הגיונית בסך הכל
אבל במה זה שונה מלסמוך על רופא שלא ישן 48 שעות ונכנס לחדר ניתוח, או על מנתח שמציג עצמו כמנתח פלסטי למרות שהוא לא מוכשר
לכך ועושה נזק חמור אפילו קטלני למטופלים, או על רופא שיניים שרוצה שתחזרי אליו עוד כמה חודשים ועושה טיפול לא יסודי במכוון..

גם לצורך רפואי וגם לצורך אסתטי את לא יכולה לסמוך על "כל אחד", תמיד צריך לשאול לברר עד שמוצאים בן אדם אמין
יש הרבה שעושים קעקועים או פירסינג במקומות לא טובים, והם משלמים על זה מחיר כבד לפעמים, אבל יש אנשים שכן אכפת להם
והם כן רוצים לוודא שהם בידיים טובות, ותתפלאי יש מקעקעים ופירסרים שאפשר לסמוך עליהם אז כשמגיעים אליהם באמת שאין ממה לחשוש.

לגביי החירור עצמו או הקיעקוע, זה כבר טעם אישי.. יש אנשים שעושים ליופי, לפוזה, יש אנשים שרואים בזה אומנות
natalina3
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי natalina3 »

אכן שירלי את צודקת , אבל אני אישית ועוד הרבה מהעיר שלי בוטחים באותו פירסר , כי חצי מהלקוחות שלו הם אנשים שהוא מכיר ..
ואני אישית בדקתי הרבה מאוד אנשים , וכולם אמרו שהו הפירסר הכי טוב שיש !
תמר
ביצה
ביצה

שליחה על ידי תמר »

אני לא חושבת שזה שונה מלסמוך על רופא כללי שעושה ניתוחים פלסטיים (המרחק בין רופא לפירסר הוא אמנם רב, אבל כך גם מורכבות הפרוצדורה). אבל זה לא קשור לעניין. אני מתנגדת גם לרוב הניתוחים הפלסטיים (בטח כל המתיחות פנים למיניהן... במקום שאנשים יהיו גאים בגיל שלהם).

התפיסה שלי פשוט קצת רדיקלית בקשר לזה שצריך לשמור על הגוף ולא להשחית אותו (אני מתנגדת, אגב, גם לברית מילה).
השוני מלסמוך על רופא שלא ישן 48 שעות הוא שכשאין ברירה אז אין ברירה...
ואני לא מאמינה שרופאים נכנסים לחדר ניתוח כשלא ישנו 48 שעות. מי שלא ישן הם הסטאז'רים והמתמחים. רופאים בכירים לא עושים תורנויות. אין ספק שגם עליהם יש עומס עבודה אבל לא קיצוני כל כך.

אבל כמו שאמרה נטלי- כל אחד עושה את הבחירות שלו...
זה גם עניין של טעם ואישיותתמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

וואי הורדתם לי את החשק. שבוע הבא אני באילת עם חברה ותיכננתי לעשות עגיל בטבור.
שירלי, אמרת "גם אם תורידי את העגיל 10 שנים החור לא ייסתם".. אז למה שמעתי פעם שכשאישה רוצה להיכנס להיריון, עוד בתכנונים רצוי להוריד את העגיל? אני מניחה שעצם זה שהיא תוריד את העגיל, החור ייסתם וכשהבטן תיגדל לא יווצרו קרעים. אז אם החור לא נסתם, למה להוריד? ויכולים להיווצר באמת קרעים בעור בזמן הריון?
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

הכל עניין של טעם.
אני למשל,די אוהב את כל השטויות האלה ודי מתחבר אליהם.
אני מת לעשות עגיל בלשון אבל די מפחד מכל הקטע הזה של נסיגת חניכיים..
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

894 כתב:וואי הורדתם לי את החשק. שבוע הבא אני באילת עם חברה ותיכננתי לעשות עגיל בטבור.
שירלי, אמרת "גם אם תורידי את העגיל 10 שנים החור לא ייסתם".. אז למה שמעתי פעם שכשאישה רוצה להיכנס להיריון, עוד בתכנונים רצוי להוריד את העגיל? אני מניחה שעצם זה שהיא תוריד את העגיל, החור ייסתם וכשהבטן תיגדל לא יווצרו קרעים. אז אם החור לא נסתם, למה להוריד? ויכולים להיווצר באמת קרעים בעור בזמן הריון?
אם אני לא טועה מורידים את העגיל כי הבטן מתרחבת ואז העגיל נסוג ונדחה ואז יכול להיות קרע
וגם אולי למקרה שיש אינפקציה או משהו, שלא ישפיע על העובר
החור לא נסתם ממה שידוע לי. נקח לדוגמא עגיל בטבור של אישה רגילה ולא הריונית, אם החור החלים, נוצרת שכבת עור חדשה ויש מעין
מחילה במקום בו עובר העגיל. בגלל השכבה החדשה, העור לא יכול להתחבר,כלומר זה כמו שתקחי יד ותצמידי ליד שנייה, הן לא יתחברו.
לעומת זאת אם יש אינפקציה, או אם העור לא החלים ואז מוציאים את העגיל-אז החור יסתם.

אני ממליצה לך לא לעשות עכשיו, חכי אחרי הצבא אם עדיין תרצי אז תעשי..

אם החלטת לעשות, תלכי לפירסר אמין ותטפלי בפירסינג חודשיים לפחות, לא לשחק עם העגיל, לא לסובב, לא לגעת מלבד כשמנקים
בשום אופן לא להוציא אותו לפני זמן החלמה, ואחרי שהחלים אל תחליפי לעגיל זול, תקני רק טיטניום הכי טוב..
תמונה

דקל יש עוד סיכון מלבד הנסיגה, יש אנשים שעובר להם וריד בדיוק במרכז הלשון, פירסרים לא מקצועיים יכולים לפגוע בוריד ולגרום
לזיהום חמור ומסוכן..
אתה צריך לאכול מזון רך (דייסות וכאלה) בזמן ההחלמה, אתה תדבר כמו עילג (לפחות בהתחלה)
בקיצור לדעתי לא מומלץ בלשון..
natalina3
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי natalina3 »

נטליקי , חח למה בדיוק ? אני כשרציתי עגיל , שומדבר לא עצר אותי ..
הרי בסופו של דבר אני תמיד משיגה אצ מה שאני רוצה !
ואני לא חושבת שיהיה "קרעים ,קרעים" בבטן ..
אולי החור יתרחב , ואז אחרי הלידה החור יסתם עם לא תשימי עגיל , אבל אני בטוחה שהבטן לא תיקרע לך ..
ובמיוחד שהחור של העגיל לא יתחיל להיקרע ולהיסדק .

אז כאילו עם עושים ש.ב , מבינים על מה הולכים וחושבים על פתרונות , אז זה שווה את זה !

ודקל , שתדע , אני מאוד טובה להוציא חשק ,
ועכשיו המשימה שלי היא לשכנע אותך לא לעשות עגיל בלשון !
אולי זה כיף להרגיש אותו בפה , ויש צומת לב , ובמיוחד יש בנות שמתות על להתנשק עם בן שיש לו עגיל (לא אני , חברה שלי .. )

אבל , עגיל זה סופר מסוכן , תחפש קצת באינטרנט ותראה כמה הגיעו לבית חולים עם עגיל בלשון .. ,
אני אישית מצאתי פעם אתר אחד על עגילים שסיפר את כל המקרים של העגילים הרציניים (ולשון היה ביניהם ! )
ואני גם קראתי ב YNET (?) שאיזה חייל אחד מת , בגלל זיהום בעגיל בלשון שהוא לא טיפל בו טוב ..

ובכללי , הפה זה אזור הכי רגיש בשביל עגילים , ותמיד יש שם נוזלים , אז זה יכול להשפיע על העגיל ,
בקיצור , על עגיל בלשון אני לא ממליצה ב"חום"
אבל זאת בחירה שלך .
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”