ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
רק בישראל ההזויה
מנהל: מפקחים
Re: רק בישראל ההזויה
שירלי מכוון שאת בחורה שחושבת שהפלספנות והדיבור המצדיק ייפתור את הבעיה אז את טועה ובגדול,
אני לא אוהב אנשים שמדברים הרבה ולא עושים מאומה אבל לדבר ולהסביר הם מס' 1 בארץ ,
יש עים זה בעיה שאנו לא רוצים פליטים וקל וחומר מסתננים בשכונותנו ? יש פיתרון קחי אותם לשכונתך
שהם יגורו לידך ואת תסתובבי בלילה כשהם בסביבתך וינעצו מבטים וינסו להטריד אותך אישית כל יום
ושהם ישכבו לנוח ליד כניסת הבנין שלך ועוד ועוד מלא דברים שאנו חייבים להתמודד איתם כל יום ואז
את יכולה לבוא ולנסות להסביר למה ואיך את רוצה אותם בארץ ,ידוע לך שהתושבים בוחרי השמאל
שגרים ברמת אביב וכפר-שמריהו לא רחוק מישם יודעים טוב טוב להפריח סיסמאות כדוגמת שירלי
בזה הם מומחים בעד שיוויון בזה הם מומחים ולדבר גבוה גבוה הם סופר מומחים אבל לעשות ולהגשים
בזה הם מתחמקים ופתלתלים ונחשים הם יודעים להעביר את הכדור הלאה העיקר שלא לעשות ,
אתן לך דוגמה ליפני זמן מה עבדנו בבית של עורכת דין ברמת אביב ובאזור הסתובבו כמה כושים
מיד התושבים התקשרו למשטרה ולאחר זמן קצר הם פונו מישם ועים ליווי להיות בטוחים שילכו מישם
ואני ואחי הסתכלנו 1 על השני והיבנו בדיוק את מישנתם של שוחרי השלום למינהם ,
נ,ב, למה כל המשת'פים למינהם מופנים לאיזורי מצוקה וכזה למה לא לתת להם לגור במקומות יוקרה
למה הסודנים שוכנים באשדוד באזור עלוב למה בפרדס-כץ ולמה בתחנה המרכזית ת'א למה לא
באזור של אנשים אמידים ובאזור של אנשים מסודרים ונקיים למה ?
את יודעת למה ? כי אנשים כמוך רואים את הבעיה מישם וברגע שזה יהיה באזורך בטוח שתדברי אחרת ,
במילים אחרות אתם עושים מה שלא חוקי לחוקי ומה שבאמת חוקי ללא חוקי פשוט הופכים את העולם על פניו,
אני לא אוהב אנשים שמדברים הרבה ולא עושים מאומה אבל לדבר ולהסביר הם מס' 1 בארץ ,
יש עים זה בעיה שאנו לא רוצים פליטים וקל וחומר מסתננים בשכונותנו ? יש פיתרון קחי אותם לשכונתך
שהם יגורו לידך ואת תסתובבי בלילה כשהם בסביבתך וינעצו מבטים וינסו להטריד אותך אישית כל יום
ושהם ישכבו לנוח ליד כניסת הבנין שלך ועוד ועוד מלא דברים שאנו חייבים להתמודד איתם כל יום ואז
את יכולה לבוא ולנסות להסביר למה ואיך את רוצה אותם בארץ ,ידוע לך שהתושבים בוחרי השמאל
שגרים ברמת אביב וכפר-שמריהו לא רחוק מישם יודעים טוב טוב להפריח סיסמאות כדוגמת שירלי
בזה הם מומחים בעד שיוויון בזה הם מומחים ולדבר גבוה גבוה הם סופר מומחים אבל לעשות ולהגשים
בזה הם מתחמקים ופתלתלים ונחשים הם יודעים להעביר את הכדור הלאה העיקר שלא לעשות ,
אתן לך דוגמה ליפני זמן מה עבדנו בבית של עורכת דין ברמת אביב ובאזור הסתובבו כמה כושים
מיד התושבים התקשרו למשטרה ולאחר זמן קצר הם פונו מישם ועים ליווי להיות בטוחים שילכו מישם
ואני ואחי הסתכלנו 1 על השני והיבנו בדיוק את מישנתם של שוחרי השלום למינהם ,
נ,ב, למה כל המשת'פים למינהם מופנים לאיזורי מצוקה וכזה למה לא לתת להם לגור במקומות יוקרה
למה הסודנים שוכנים באשדוד באזור עלוב למה בפרדס-כץ ולמה בתחנה המרכזית ת'א למה לא
באזור של אנשים אמידים ובאזור של אנשים מסודרים ונקיים למה ?
את יודעת למה ? כי אנשים כמוך רואים את הבעיה מישם וברגע שזה יהיה באזורך בטוח שתדברי אחרת ,
במילים אחרות אתם עושים מה שלא חוקי לחוקי ומה שבאמת חוקי ללא חוקי פשוט הופכים את העולם על פניו,
אני חושב שכולם מסכימים בקשר לדבר אחד
עובדים זרים לא תופסים עבודות לישראלים אלא ממלאים מקומות של עובדים חסרים
היום אף ישראלי לא יסכים לעבוד יום שלם בשמש גם אם המשכורת תהיה 10000 לחודש
לרוב הם מובאים ע"י קבלנים לעבודות שונות ושמים אותם בתנאים לא תנאים
והם גם כוח עבודה הרבה יותר זול מהישראלים
ככה שלא צריך להגיד שהם נטל
מי שנטל זה האברכים והדתיים שחיים על חשבוננו ואנחנו מפרנסים אותם
למה אם מישהו לומד בישיבה צריך לממן אותו?
הם לא עושים צבא מביאים הרבה ילדים שגם הופכים לנטל ולא מועילים בכלום
למה חייל משוחרר שסיים צבא לא מקבל הטבות או מלגות במקום האברכים
שיממנו במקום זה מלגות לסטודנטים צעירים
הכי קל זה להצביע על העובדים הזרים כאשמים אבל זה ממש לא נכון
רובם עובדים בעבודות פרך כמעט ואין עובדים זרים בתפקידים גבוהים
בקשר לכל אלה שבאים לפה באופן לא חוקי
הם לא מקבלים המון דברים שאזרח מקבל יושבים במאסר אם עשו משהו רציני ונותנים להם להסתדר
ישראל לא יכולה להוציא אנשים כאלה להורג כי מדובר במדינה דמוקרטית
במקרים כמו מחבלים שיושבים בכלא וכל מיני כאלה בזה חבל שאין עונש מוות...
עובדים זרים לא תופסים עבודות לישראלים אלא ממלאים מקומות של עובדים חסרים
היום אף ישראלי לא יסכים לעבוד יום שלם בשמש גם אם המשכורת תהיה 10000 לחודש
לרוב הם מובאים ע"י קבלנים לעבודות שונות ושמים אותם בתנאים לא תנאים
והם גם כוח עבודה הרבה יותר זול מהישראלים
ככה שלא צריך להגיד שהם נטל
מי שנטל זה האברכים והדתיים שחיים על חשבוננו ואנחנו מפרנסים אותם
למה אם מישהו לומד בישיבה צריך לממן אותו?
הם לא עושים צבא מביאים הרבה ילדים שגם הופכים לנטל ולא מועילים בכלום
למה חייל משוחרר שסיים צבא לא מקבל הטבות או מלגות במקום האברכים
שיממנו במקום זה מלגות לסטודנטים צעירים
הכי קל זה להצביע על העובדים הזרים כאשמים אבל זה ממש לא נכון
רובם עובדים בעבודות פרך כמעט ואין עובדים זרים בתפקידים גבוהים
בקשר לכל אלה שבאים לפה באופן לא חוקי
הם לא מקבלים המון דברים שאזרח מקבל יושבים במאסר אם עשו משהו רציני ונותנים להם להסתדר
ישראל לא יכולה להוציא אנשים כאלה להורג כי מדובר במדינה דמוקרטית
במקרים כמו מחבלים שיושבים בכלא וכל מיני כאלה בזה חבל שאין עונש מוות...

בארה"ב מי שנכנס למדינה שלא בדרך חוקית או נמצא במדינה מעבר לזמן שאושר לו - הוא נעצר ומגורש מהארץ ללא אפשרות חזרה
באנגליה מי שנכנס ללא אישור או נשאר מעבר לזמן המאושר - הוא נעצר ומגורש מהמדינה
יש עוד המון דוגמאות
אך בכול מדינה ריבונית יש חוק, והחוק נשמר ע"י מי שאמור לשמור על החוק
במדינת ישראל אוהבים להעלים עין ולא לשמור על החוק או לעדכן את החוקים עם הזמן והשינוים וזו הבעיה הגדולה,
הפולשים מאפריקה זו בעיה חמורה, מדובר באנשים שרוצים להכנס לארץ רק ואני חוזר רק במטרה לעבוד,
הם לא באים האזורים של מלחמות ורעב באפריקה ולא חיים שם בסכנה ,
זו פלישה לשם עבודה, ומאוד לא ברור לי למה לא סוגרים את הגבול ולא מאפשרים את ההגירה הזו,
שירלי היקרה את לא רואה את התמונה הכוללת והגדולה אלא רק נקודתית וזו בעיה,
את יודעת מה מספר הפולשים שחוצה כל יום את הגבול ?
את יודעת מה המספר בחודש ?
אז רק שתדעי שחילי צהל עוצרים בכול יום בממוצע 100 פולשים , וזה המספר של אלו שנעצרים המספר של אלו שלא נעצרים לא ידוע,
לפי החשבון הנ"ל אנו מדברים על מספר של 3000 פולשים בחודש, ואני חוזר אלו שנעצרים, לפי הערכות נכנסים בכול חודש כ 5000 פולשים בחודש,
לדעתך מדינת ישראל יכולה להתמודד עם המספרים הללו ?
הפולשים הללו שכל המטרה שלהם היא עבודה אומרים ברגע שהם נעצרים, שהם פליים מאזור מלחמה והם מבקשים מקלט,
לפי החוקה של האום אנו חייבים לאפשר להם להישאר ולהעניק להם מקלט מדיני והמון המון זכויות,
מדינת ישראל לא יכולה לטפל בגל הגירה לא חוקי זה ולאפשר לכל מי שרוצה להכנס למדינה,
במידה ואני משאיר בצד את הבעיות של הביטחון , המחלות , ושאר הפשיעה,
אנו מדברים על גל של שינוי דמוגרפי אדיר במדינה שלא יאפשר את המשך החיים שלו בצורה שאנו חיים היום
אנו מדברים על 60000 פולשים בשנה, ורבע מיליוןן פולשים ב 4 שנים וזה לפי המספרים של היום אך המספרים הולכים וגודלים,
אכן רובם של הפולשים הם מוסלמים בדתם ובמידה והם נשארים במדינה במספרים עצומים
אנו נהיה מדינת עולם שלישי ואת ואני נבקש מקלט מדיני במדינות אחרות
באנגליה מי שנכנס ללא אישור או נשאר מעבר לזמן המאושר - הוא נעצר ומגורש מהמדינה
יש עוד המון דוגמאות
אך בכול מדינה ריבונית יש חוק, והחוק נשמר ע"י מי שאמור לשמור על החוק
במדינת ישראל אוהבים להעלים עין ולא לשמור על החוק או לעדכן את החוקים עם הזמן והשינוים וזו הבעיה הגדולה,
הפולשים מאפריקה זו בעיה חמורה, מדובר באנשים שרוצים להכנס לארץ רק ואני חוזר רק במטרה לעבוד,
הם לא באים האזורים של מלחמות ורעב באפריקה ולא חיים שם בסכנה ,
זו פלישה לשם עבודה, ומאוד לא ברור לי למה לא סוגרים את הגבול ולא מאפשרים את ההגירה הזו,
שירלי היקרה את לא רואה את התמונה הכוללת והגדולה אלא רק נקודתית וזו בעיה,
את יודעת מה מספר הפולשים שחוצה כל יום את הגבול ?
את יודעת מה המספר בחודש ?
אז רק שתדעי שחילי צהל עוצרים בכול יום בממוצע 100 פולשים , וזה המספר של אלו שנעצרים המספר של אלו שלא נעצרים לא ידוע,
לפי החשבון הנ"ל אנו מדברים על מספר של 3000 פולשים בחודש, ואני חוזר אלו שנעצרים, לפי הערכות נכנסים בכול חודש כ 5000 פולשים בחודש,
לדעתך מדינת ישראל יכולה להתמודד עם המספרים הללו ?
הפולשים הללו שכל המטרה שלהם היא עבודה אומרים ברגע שהם נעצרים, שהם פליים מאזור מלחמה והם מבקשים מקלט,
לפי החוקה של האום אנו חייבים לאפשר להם להישאר ולהעניק להם מקלט מדיני והמון המון זכויות,
מדינת ישראל לא יכולה לטפל בגל הגירה לא חוקי זה ולאפשר לכל מי שרוצה להכנס למדינה,
במידה ואני משאיר בצד את הבעיות של הביטחון , המחלות , ושאר הפשיעה,
אנו מדברים על גל של שינוי דמוגרפי אדיר במדינה שלא יאפשר את המשך החיים שלו בצורה שאנו חיים היום
אנו מדברים על 60000 פולשים בשנה, ורבע מיליוןן פולשים ב 4 שנים וזה לפי המספרים של היום אך המספרים הולכים וגודלים,
אכן רובם של הפולשים הם מוסלמים בדתם ובמידה והם נשארים במדינה במספרים עצומים
אנו נהיה מדינת עולם שלישי ואת ואני נבקש מקלט מדיני במדינות אחרות
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
אליאב, כולם פה מדברים (כותבים) אף אחד לא עושה משהו. מישהו כתב משהו והגבתי את דעתי, אין לי מה לעשות פיזית בנידון.
אני לא אחראית על הפליטים ולא על העובדים הזרים.
כנראה הבנת מה שרצית מההודעה שלי.
לא כתבתי שאני רוצה אותם כאן, לא כתבתי שישראל צריכה להיות אפריקה הקטנה, לא כתבתי שצריך לתת לכל שוהה לא חוקי
אזרחות וככה פתרנו את הבעיה. ממש לא.
1. בהודעה הראשונה נתת דוגמאות מה עושים בארצות מסויימות לבנאדם שחצה גבול באופן לא חוקי שיש לאסור אותו או לרצוח אותו,
אמרתי שאני נגד. עונש מוות או מאסר כבד זה קצת, טיפה, נוקשה מדי לעניות דעתי, על מעבר גבול ושהייה לא חוקיים.
ואם ההשוואה הייתה להראות את ההבדל המשמעותי, מקיצוני שלילי לקיצוני חיובי - שוב אני שוללת, כי אין עובד זר שמקבל את כל
התנאים שכתובים שם.
2. עובדים זרים, כל עוד יש עבודה ימשיכו לבוא לפה עובדים זרים, באופן חוקי או לא. ישראלים (בטח לא צעירים) לא יעבדו בעבודות
שעובדים זרים עושים בלי להתלונן. זה לא יקרה. כך שלא מאמינה שיהיה פה מצב שאין עובדים זרים בכלל. ואם הם כאן צריך לתת
להם תנאים הוגנים. אני מדברת על עובדים שמעבידים אותם ומנצלים אותם וכד'.
3. בקשר לסודנים, אוקיי אולי לא כולם נרדפים, למרות שראיתי תמונות שם וזה נראה כמו מלחמה, אבל כנראה זה לא משקף
את המצב של כולם... אולי הרבה אנשים שם רואים הזדמנות לעבוד ולהגיע למקום יותר טוב והם מנצלים אותה.
המדינה צריכה למצוא פיתרון הולם לבעייה של מהגרים לא חוקיים. לזרוק אותם לרחוב עם כמה שקלים ולשכוח מהם זה לא פיתרון
מבחינתי וזה מה שניסיתי לומר בהודעה הקודמת. הבעיה זה לא הסודנים, זה הטיפול הלקוי בהם.
לא הבנתי מכם פיתרון כלשהו, אוהבת תוכים כותבת "ברור שלא להרוג אבל הם עושים צרות..."
ממך לא שמעתי פיתרון בכלל, רק תקיפה שלי ושל "אזורי" (ואני לא שמאלנית אגב)
בעצם סליחה, מצאת פיתרון -
בקניונים, בגנים ציבוריים, ברחוב, בכל מקום. לא ראיתי משטרה שמפנה אותם כדי שאני ארגיש בטוחה יותר. למה? כי יש עשרה כפרים
סביב העיר שלי ומשם הם באים. אני לא מרמת אביב ולא כפר שמריהו, רחוק משם. לא מבינה למה אמרת דיבור גבוה.
שוב כנראה הבנת מההודעה שלי מה שרצית להבין.
לדעתי אם כבר משאירים אותם בארץ שימצאו להם מסגרת או מקלט ואולי הם לא יגיעו לכניסת בניין שלך וינעצו בך מבטים.
אם אין להם איפה לגור מן הסתם הם יהיו ברחוב, אם אין להם אוכל מן הסתם הם ינעצו בך עיניים.
אצלנו סתם ככה עושים סיבובים ומטרידים, לפעמים ברמה פלילית, חלק מהשיגרה כבר.
אני לא אחראית על הפליטים ולא על העובדים הזרים.
כנראה הבנת מה שרצית מההודעה שלי.
לא כתבתי שאני רוצה אותם כאן, לא כתבתי שישראל צריכה להיות אפריקה הקטנה, לא כתבתי שצריך לתת לכל שוהה לא חוקי
אזרחות וככה פתרנו את הבעיה. ממש לא.
1. בהודעה הראשונה נתת דוגמאות מה עושים בארצות מסויימות לבנאדם שחצה גבול באופן לא חוקי שיש לאסור אותו או לרצוח אותו,
אמרתי שאני נגד. עונש מוות או מאסר כבד זה קצת, טיפה, נוקשה מדי לעניות דעתי, על מעבר גבול ושהייה לא חוקיים.
ואם ההשוואה הייתה להראות את ההבדל המשמעותי, מקיצוני שלילי לקיצוני חיובי - שוב אני שוללת, כי אין עובד זר שמקבל את כל
התנאים שכתובים שם.
2. עובדים זרים, כל עוד יש עבודה ימשיכו לבוא לפה עובדים זרים, באופן חוקי או לא. ישראלים (בטח לא צעירים) לא יעבדו בעבודות
שעובדים זרים עושים בלי להתלונן. זה לא יקרה. כך שלא מאמינה שיהיה פה מצב שאין עובדים זרים בכלל. ואם הם כאן צריך לתת
להם תנאים הוגנים. אני מדברת על עובדים שמעבידים אותם ומנצלים אותם וכד'.
3. בקשר לסודנים, אוקיי אולי לא כולם נרדפים, למרות שראיתי תמונות שם וזה נראה כמו מלחמה, אבל כנראה זה לא משקף
את המצב של כולם... אולי הרבה אנשים שם רואים הזדמנות לעבוד ולהגיע למקום יותר טוב והם מנצלים אותה.
המדינה צריכה למצוא פיתרון הולם לבעייה של מהגרים לא חוקיים. לזרוק אותם לרחוב עם כמה שקלים ולשכוח מהם זה לא פיתרון
מבחינתי וזה מה שניסיתי לומר בהודעה הקודמת. הבעיה זה לא הסודנים, זה הטיפול הלקוי בהם.
לא הבנתי מכם פיתרון כלשהו, אוהבת תוכים כותבת "ברור שלא להרוג אבל הם עושים צרות..."
ממך לא שמעתי פיתרון בכלל, רק תקיפה שלי ושל "אזורי" (ואני לא שמאלנית אגב)
בעצם סליחה, מצאת פיתרון -
אני מתמודדת עם זה כל יום כמעט, לא סודנים אבל ערבים בכל מקום בכל שעה. מטרידים יותר, אני מאמינה, מאשר כמה סודנים בנוף שלך.453 כתב:יש פיתרון קחי אותם לשכונתך שהם יגורו לידך ואת תסתובבי בלילה כשהם בסביבתך וינעצו מבטים וינסו
להטריד אותך אישית כל יום ושהם ישכבו לנוח ליד כניסת הבנין שלך ועוד ועוד מלא דברים שאנו חייבים להתמודד איתם כל יום ואז
את יכולה לבוא ולנסות להסביר למה ואיך את רוצה אותם בארץ
בקניונים, בגנים ציבוריים, ברחוב, בכל מקום. לא ראיתי משטרה שמפנה אותם כדי שאני ארגיש בטוחה יותר. למה? כי יש עשרה כפרים
סביב העיר שלי ומשם הם באים. אני לא מרמת אביב ולא כפר שמריהו, רחוק משם. לא מבינה למה אמרת דיבור גבוה.
שוב כנראה הבנת מההודעה שלי מה שרצית להבין.
לדעתי אם כבר משאירים אותם בארץ שימצאו להם מסגרת או מקלט ואולי הם לא יגיעו לכניסת בניין שלך וינעצו בך מבטים.
אם אין להם איפה לגור מן הסתם הם יהיו ברחוב, אם אין להם אוכל מן הסתם הם ינעצו בך עיניים.
אצלנו סתם ככה עושים סיבובים ומטרידים, לפעמים ברמה פלילית, חלק מהשיגרה כבר.
מסכימה, זו הבעיה הכי גדולה.לא סודנים ולא עובדים זרים. הבעיה שמי שיושב על הכיסא לא עושה את התפקיד שלו.2218 כתב:במדינת ישראל אוהבים להעלים עין ולא לשמור על החוק או לעדכן את החוקים עם הזמן והשינוים וזו הבעיה הגדולה
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
באמת שאני כל פעם מנסה מחדש להבין למה אי אפשר לדון עם אדם שלא בעל אותו דיעה ולכבד אותו בו זמנית.
מה שהכי מעצבן אותי שדווקא אותם אנשים שאמורים להיות "הבוגרים", הרציניים, הענייניים מוצאים לנכון לרדת לרמה לא מובנת.
אליאב, צר לי אם אתה נפגע אך לא ברור לי איך אתה מטיף מוסר לאדם בנוגע למשהו כאשר את כותב "פלספנות" "להפריח סיסמאות", לרדת לדיון אישי כמו "אנשים כמוך" וכל מיני אמירות מיותרות ואף גזעניות. כבר החלטת איפה היא גרה ומה מעמדה וגם אם זה היה נכון אתה משמיע את זה כאילו היא צריכה להתנצל על מעמדה ורק בגלל שהדיעה שלה שונה. "להסתכל אחד על השני" כשהזמינו ניידת זה גרם להלם טוטאלי אבל בלי להתבלבל לקרא להם כושים זה בסדר... ואם לא ידעת כושי נחשבת למילה הגזענית הבוטה והמקוממת ביותר באוצר ביטויי הגזענות בשפה. לשפוט את האחר זה קל...
קיבלת אזהרה. ואם למישהו זה לא ברור ישנם דברים שאני לא חושב פעמיים. פה חברים יכבדו אחד את השני נקודה!
מה שהכי מעצבן אותי שדווקא אותם אנשים שאמורים להיות "הבוגרים", הרציניים, הענייניים מוצאים לנכון לרדת לרמה לא מובנת.
אליאב, צר לי אם אתה נפגע אך לא ברור לי איך אתה מטיף מוסר לאדם בנוגע למשהו כאשר את כותב "פלספנות" "להפריח סיסמאות", לרדת לדיון אישי כמו "אנשים כמוך" וכל מיני אמירות מיותרות ואף גזעניות. כבר החלטת איפה היא גרה ומה מעמדה וגם אם זה היה נכון אתה משמיע את זה כאילו היא צריכה להתנצל על מעמדה ורק בגלל שהדיעה שלה שונה. "להסתכל אחד על השני" כשהזמינו ניידת זה גרם להלם טוטאלי אבל בלי להתבלבל לקרא להם כושים זה בסדר... ואם לא ידעת כושי נחשבת למילה הגזענית הבוטה והמקוממת ביותר באוצר ביטויי הגזענות בשפה. לשפוט את האחר זה קל...
קיבלת אזהרה. ואם למישהו זה לא ברור ישנם דברים שאני לא חושב פעמיים. פה חברים יכבדו אחד את השני נקודה!
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
-
אוהבת_תוכים
- גוזל

שירלי הוא מורה בבית ספר של ישראלים
לא של עובדי זרים.
לגבי עובדים זרים פיליפינים וכו
אם כבר הם מרמים
מניסיון אישי.
האברכים הם חלק מהעם שלך
אותם אין לך זכות להעיף !
חלקם פה דורות לפניך !
הסודנים לא שייכים לפה
אלא לסודן.
הם מסכנים והכל אבל אנו לא צריכים להיות מדינת פליטים
שהאום ויוניסף יתעסקו בזה
שירלי אין לי פיתרון
ואין למדינה פיתרון
ולא מתפקידנו למצוא פיתרון
הפיתרון שיעיפו אותם והאום ויוניסף ידאגו להם
או שארהב שדוחפת את האף לכל מקום תדחוף אותו לשם שינוי לדברים חיובים
כמו שהם השתלטו על עירק שישתלטו על סודן וישליטו שם סדר
פשוט שם אין להם אינטרס של נפט כמו בעירק אז זה לא מעניין אותם לדחוף את האף כדרכם.
אדיר האברכים הם חלק מהעם שלך כמו שהסברתי לשירלי.
חיילים מקבלים משכורת צבאית עלובה אבל כן מקבלים כמה שקלים
וחוץ מזה הם מקבלים מענק שחרור
החרדים בדיוק כמוך משלמים מיסים
וזכותו של כל אחד להביא כמה ילדים שבא לו
חוץ מזה זה שלחרדים יש מלא ילדים זה אולי יעזור לנו קצת בבעיה הדמוגרפית
כי כל ערבי מביא מלא ילדים בסוף הם יהיו הרוב פה
אז אצה מעדיף רוב ערבי או רוב יהודי למרות שהוא חרדי?
שישראל תוציא להורג? מי דיבר על זה?
פה פושעים ורוצחים לא הורגים אז ודאי שלא פםליטים
פשוט שלא ישאירו אותץם פה
לא אמרנו להרוג אותם.
ולמה שאנו נשלם מיסים לעזור לעמים אחרים
שאגב הם מוסלמים
אז אל תחשוב שהם אוהבים בדיוק את ישראל
פשוט פה יש להם תנאים
לא של עובדי זרים.
לגבי עובדים זרים פיליפינים וכו
אם כבר הם מרמים
מניסיון אישי.
האברכים הם חלק מהעם שלך
אותם אין לך זכות להעיף !
חלקם פה דורות לפניך !
הסודנים לא שייכים לפה
אלא לסודן.
הם מסכנים והכל אבל אנו לא צריכים להיות מדינת פליטים
שהאום ויוניסף יתעסקו בזה
שירלי אין לי פיתרון
ואין למדינה פיתרון
ולא מתפקידנו למצוא פיתרון
הפיתרון שיעיפו אותם והאום ויוניסף ידאגו להם
או שארהב שדוחפת את האף לכל מקום תדחוף אותו לשם שינוי לדברים חיובים
כמו שהם השתלטו על עירק שישתלטו על סודן וישליטו שם סדר
פשוט שם אין להם אינטרס של נפט כמו בעירק אז זה לא מעניין אותם לדחוף את האף כדרכם.
אדיר האברכים הם חלק מהעם שלך כמו שהסברתי לשירלי.
חיילים מקבלים משכורת צבאית עלובה אבל כן מקבלים כמה שקלים
וחוץ מזה הם מקבלים מענק שחרור
החרדים בדיוק כמוך משלמים מיסים
וזכותו של כל אחד להביא כמה ילדים שבא לו
חוץ מזה זה שלחרדים יש מלא ילדים זה אולי יעזור לנו קצת בבעיה הדמוגרפית
כי כל ערבי מביא מלא ילדים בסוף הם יהיו הרוב פה
אז אצה מעדיף רוב ערבי או רוב יהודי למרות שהוא חרדי?
שישראל תוציא להורג? מי דיבר על זה?
פה פושעים ורוצחים לא הורגים אז ודאי שלא פםליטים
פשוט שלא ישאירו אותץם פה
לא אמרנו להרוג אותם.
ולמה שאנו נשלם מיסים לעזור לעמים אחרים
שאגב הם מוסלמים
אז אל תחשוב שהם אוהבים בדיוק את ישראל
פשוט פה יש להם תנאים
נערך לאחרונה על ידי אוהבת_תוכים ב 11 נובמבר 2010 21:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
אולי אני בתור בוגר אנני יודע להיטבטות הכי טוב אבל זה לא הכוונה לפגוע אלה הכוונה היא שזה שאני משיב לו
יבין את חומרת העניין ושגם הצד שכנגד ידע שיש המון דברים אחרים מעבר לרחמנות והחמלה שאופפת אותם
כי אנשים מרגישים רחמנות על סוג מסויים של אנשים על חשבון הביטחון והשקט של האחרים הקיימים כאן,
(רק שתדעו לא אני כתבתי את המגילה הזאת ,פשוט ראיתי אותה באיזה כתבה והעלתי אותה לאתר מתוך
הזדהות עים מה שכתוב ויש לזה סיבה מוצקה למה אני חושב שזה נכון )
טוב הסיפור הוא כך יש לי אח גדול ממני שגר בפרדס-כץ ובכביש הראשי יש מין חנות פאב של הסודנים הללו שם
הם ניפגשים ושותים לשוכרה וליפעמים הם רבים מכות ולפעמים צועקים אחד על השני ועושים בלגן ולפני חודשים
מיספר הם רבו ולמזלה של בת אחי שעברה במקום בזמן לא נכון ואחד זרק על השני פחית בירה וזה פגע בתיק שלה
אתם בטח מתארים לעצמכם את הפחד והפניקה שתקף אותה , כך שאני מזדהה מילה במילה עים מה שכתוב,
יבין את חומרת העניין ושגם הצד שכנגד ידע שיש המון דברים אחרים מעבר לרחמנות והחמלה שאופפת אותם
כי אנשים מרגישים רחמנות על סוג מסויים של אנשים על חשבון הביטחון והשקט של האחרים הקיימים כאן,
(רק שתדעו לא אני כתבתי את המגילה הזאת ,פשוט ראיתי אותה באיזה כתבה והעלתי אותה לאתר מתוך
הזדהות עים מה שכתוב ויש לזה סיבה מוצקה למה אני חושב שזה נכון )
טוב הסיפור הוא כך יש לי אח גדול ממני שגר בפרדס-כץ ובכביש הראשי יש מין חנות פאב של הסודנים הללו שם
הם ניפגשים ושותים לשוכרה וליפעמים הם רבים מכות ולפעמים צועקים אחד על השני ועושים בלגן ולפני חודשים
מיספר הם רבו ולמזלה של בת אחי שעברה במקום בזמן לא נכון ואחד זרק על השני פחית בירה וזה פגע בתיק שלה
אתם בטח מתארים לעצמכם את הפחד והפניקה שתקף אותה , כך שאני מזדהה מילה במילה עים מה שכתוב,
בוא נסכם את זה שלשונאי ישראל מגיע העונשים האלה
בקשר להביא כמה ילדים שאתה רוצה סבבה
אבל אצל רוב החרדים הם מביאים הרבה ילדים ואחרי זה כשאין להם איך לממן אותם מי ממן אותם אם לא המדינה?
יצא לי להכיר כמה ערבים ודרוזים שמשרתים בצבא ואוהבים את המדינה לא פחות מישראלים
ושלא תבינו לא נכון אני לא אוהב ערבים או כל עם אחר ולא מנסה להגן אליהם
פשוט להסביר שיש כמה שונאי ישראל קיצוניים יהודים שמאלנים שאני מסתכל עליהם כלא פחות מאשר ערבים
אני בעד כל מי שלא משרת את המדינה ומי ששונא את המדינה שלא יחיה פה
כל הרבנים הגדולים מקללים את החילונים והחיילים ברמה שגובלת בהסטה ובגלל שיש להם כוח פוליטי בכנסת לא עושים להם כלום
את יכולה להסביר לי למה לתלמיד ישיבה מגיע פטור מצה"ל?
אליאב מסכים איתך שהיא הייתה בפחד והכל
אבל מה שאתה אומר לא הכי קשור למה שהבאת בכתבה הזאת
באותה מידה בדיוק גם כמה ישראלים יכלו להשתכר ויכל לקרות בדיוק אותו הדבר
אני מסכם את זה ככה
זה לא ערבים\כל מדינה אחרת נגד יהודים אלא כשונאי ישראל נגד אוהבי ישראל וזה אני חושב שכולנו מסכימים
בקשר להביא כמה ילדים שאתה רוצה סבבה
אבל אצל רוב החרדים הם מביאים הרבה ילדים ואחרי זה כשאין להם איך לממן אותם מי ממן אותם אם לא המדינה?
יצא לי להכיר כמה ערבים ודרוזים שמשרתים בצבא ואוהבים את המדינה לא פחות מישראלים
ושלא תבינו לא נכון אני לא אוהב ערבים או כל עם אחר ולא מנסה להגן אליהם
פשוט להסביר שיש כמה שונאי ישראל קיצוניים יהודים שמאלנים שאני מסתכל עליהם כלא פחות מאשר ערבים
אני בעד כל מי שלא משרת את המדינה ומי ששונא את המדינה שלא יחיה פה
כל הרבנים הגדולים מקללים את החילונים והחיילים ברמה שגובלת בהסטה ובגלל שיש להם כוח פוליטי בכנסת לא עושים להם כלום
את יכולה להסביר לי למה לתלמיד ישיבה מגיע פטור מצה"ל?
אליאב מסכים איתך שהיא הייתה בפחד והכל
אבל מה שאתה אומר לא הכי קשור למה שהבאת בכתבה הזאת
באותה מידה בדיוק גם כמה ישראלים יכלו להשתכר ויכל לקרות בדיוק אותו הדבר
אני מסכם את זה ככה
זה לא ערבים\כל מדינה אחרת נגד יהודים אלא כשונאי ישראל נגד אוהבי ישראל וזה אני חושב שכולנו מסכימים

אדיר אתה בטח בחור צעיר שעוד החיים לפניך ועוד ועוד כן ועים כל הכבוד לי אליך אני חולק עליך באופן נחרץ
כי כשאתה כותב כמו כולם שהחרדים לא ממנים את עצמם ויש שיגידו גם לא משלמים מיסים והם לא עובדים
והם נטל על המדינה ואת כל הסיסמאות הללו אתה יוצר התנגדות חריפה לצד שכנגד למעשה אתה פוגע בציבור
שאתה כלל לא מכיר ואתה רק ואך ורק ניזון מסוג מסוים של תקשורת עויינת כדי לפגוע בציבור מסוים ללא
אפשרות תגובה הולמת ואמיתית לאותו ציבור אנשים ובלי לעוות את התגובות האמיתיות זה פוגע ומסית נגדם
לכן אתה ואנשים כמוך מבלי שתוכל באופן אישי עים ידע אישי (ולא ידע מהתקשורת) לומר לי דברים שאתה אישית
יודע ולחדש לי דברים שיסברו לי את האוזן אני יקח ולוקח אותכם בערבון מוגבל ,כי איתכם ובלעדכם הציבור הזה
ישרוד וגם ישרוד יותר טוב ממך ומכולם כי הם לא ראוותנים ובזבזנים כמו כולם ,ותזכור את מה שאמרתי לך ,
ובמישור האישי הם מאורגנים ומחוברים בניהם יותר טוב מכל קהל אחר ,
כי כשאתה כותב כמו כולם שהחרדים לא ממנים את עצמם ויש שיגידו גם לא משלמים מיסים והם לא עובדים
והם נטל על המדינה ואת כל הסיסמאות הללו אתה יוצר התנגדות חריפה לצד שכנגד למעשה אתה פוגע בציבור
שאתה כלל לא מכיר ואתה רק ואך ורק ניזון מסוג מסוים של תקשורת עויינת כדי לפגוע בציבור מסוים ללא
אפשרות תגובה הולמת ואמיתית לאותו ציבור אנשים ובלי לעוות את התגובות האמיתיות זה פוגע ומסית נגדם
לכן אתה ואנשים כמוך מבלי שתוכל באופן אישי עים ידע אישי (ולא ידע מהתקשורת) לומר לי דברים שאתה אישית
יודע ולחדש לי דברים שיסברו לי את האוזן אני יקח ולוקח אותכם בערבון מוגבל ,כי איתכם ובלעדכם הציבור הזה
ישרוד וגם ישרוד יותר טוב ממך ומכולם כי הם לא ראוותנים ובזבזנים כמו כולם ,ותזכור את מה שאמרתי לך ,
ובמישור האישי הם מאורגנים ומחוברים בניהם יותר טוב מכל קהל אחר ,
אחי כל מה שאני אומר לך זה מדברים שראיתי בעיניים שקרו
לא מהתקשורת ולא מכלום
אני לא מסית אף אחד ושים לב שרשמתי רוב ולא כולם
ואין מה לעשות זה עובדה מצערת מאוד
אני מכיר מישהו תלמיד ישיבה שאמר לי בעצמו שהם מתפללים משהו כמו חצי שעה ביום וזהו
ומקבלים סוף חודש משכורת של 3000 שקל נטו
בקשר לדוגמא שנתתי עם זה שהם מביאים הרבה ילדים שנופלים נטל על המדינה בוא אני יתן לך דוגמא
לפני כמה זמן אני ראיתי בכניסה לסינמה סיטי חרדי עומד עם שלט יש לי 8 ילדים רעבים ללחם ועומד עם כוס
עכשיו עם כל הכבוד וגם אני תרמתי לו רק בשביל הילדים שלו ולא יותר מזה
אבל בחייאת אם אתה יודע שאתה לא תוכל לממן 8 ילדים אז למה אתה מביא כל כך הרבה?
והילדים האלה גם נופלים נטל על המדינה והמדינה צריכה לפרנס להם אותם
אליאב עם כל הכבוד שיש לי אלייך אני חושב שבנושא הזה אתה טועה אבל כל אחד עם הדעות שלו...
לא מהתקשורת ולא מכלום
אני לא מסית אף אחד ושים לב שרשמתי רוב ולא כולם
ואין מה לעשות זה עובדה מצערת מאוד
אני מכיר מישהו תלמיד ישיבה שאמר לי בעצמו שהם מתפללים משהו כמו חצי שעה ביום וזהו
ומקבלים סוף חודש משכורת של 3000 שקל נטו
בקשר לדוגמא שנתתי עם זה שהם מביאים הרבה ילדים שנופלים נטל על המדינה בוא אני יתן לך דוגמא
לפני כמה זמן אני ראיתי בכניסה לסינמה סיטי חרדי עומד עם שלט יש לי 8 ילדים רעבים ללחם ועומד עם כוס
עכשיו עם כל הכבוד וגם אני תרמתי לו רק בשביל הילדים שלו ולא יותר מזה
אבל בחייאת אם אתה יודע שאתה לא תוכל לממן 8 ילדים אז למה אתה מביא כל כך הרבה?
והילדים האלה גם נופלים נטל על המדינה והמדינה צריכה לפרנס להם אותם
אליאב עם כל הכבוד שיש לי אלייך אני חושב שבנושא הזה אתה טועה אבל כל אחד עם הדעות שלו...