ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
יום לימודים מהיר
מנהל: מפקחים
Re: יום לימודים מהיר
אני בפנימיה..
07:00 תפילת שחרית
..
...
...
..
...
...
..
21:00 סיום לימודים כולל תפילות כולל אוכל!
07:00 תפילת שחרית
..
...
...
..
...
...
..
21:00 סיום לימודים כולל תפילות כולל אוכל!
"בשביל לגדל תוכים צריך להקשיב לניסיון של אחרים "
GATO
GATO
חח איך ט והכי מאוחר 2וחצי אני גם ט
לי יש מערכת פאנן...
יום ראשון מתחילה ב- 8:15 מסיימת ב- 12:45
יום שני מתחילה ב-10 מסיימת ב- 15:10
יום שלישי מתחילה ב-10 מסיימת ב- 14:15
יום רביעי מתחילה ב-9.. לומדת שעה אנגלית ואחר כך יש לי שעתיים חופשיות אז אני וחברות שלי יוצאות מהבית ספר ועושות סיבוב באוטו של חברה שלי ואז חוזרת לשעתיים (מסיימת ב-13:30)
יום חמישי מתחילה ב-10 מסיימת ב-13:30
יום שישי מתחילה ב-9 מסיימת ב- 10:40

יום רביעי מתחילה ב-9.. לומדת שעה אנגלית ואחר כך יש לי שעתיים חופשיות אז אני וחברות שלי יוצאות מהבית ספר ועושות סיבוב באוטו של חברה שלי ואז חוזרת לשעתיים (מסיימת ב-13:30)

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני בכיתה י'
בכיתה ט' הייתי בכיתה מדעית אז סיימתי הרבה בשלוש וחצי
עכשיו בתיכון הלכתי למגמת הנדסת תוכנה אז בכלל השעות מאוחרות כל יום ארבע וחצי או שלוש וחצי
חוז משישי שאני מסיים באחד
בכיתה ט' הייתי בכיתה מדעית אז סיימתי הרבה בשלוש וחצי
עכשיו בתיכון הלכתי למגמת הנדסת תוכנה אז בכלל השעות מאוחרות כל יום ארבע וחצי או שלוש וחצי
חוז משישי שאני מסיים באחד

894 כתב:לי יש מערכת פאנן...
איךךך אבל את בת 17 לא?
מזה לא הוגן אני בן 14 כל יום לומד פי 2 ממך
כן אני בת 17. אני בכיתה י"ב..
בכיתה י"ב בדרך כלל לומדים פחות.. אנחנו למדנו בצורה אינטנסיבית בכיתה י"א וזה בא לטובתנו כי השנה אנחנו לומדים פחות..
יהיו לנו גם ימים שלא נצטרך לבוא לבית ספר בכלל.. ואנחנו מסיימים ללמוד כנראה בפסח..
גם אתה כשתגיע לי"ב אתה תראה שתלמד פחות.. עכשיו אתה לומד עד מאוחר וככה זה יוריד לך שעות במערכת של כיתה י"ב ואולי אפילו בי"א.
בכיתה י"ב בדרך כלל לומדים פחות.. אנחנו למדנו בצורה אינטנסיבית בכיתה י"א וזה בא לטובתנו כי השנה אנחנו לומדים פחות..
יהיו לנו גם ימים שלא נצטרך לבוא לבית ספר בכלל.. ואנחנו מסיימים ללמוד כנראה בפסח..
גם אתה כשתגיע לי"ב אתה תראה שתלמד פחות.. עכשיו אתה לומד עד מאוחר וככה זה יוריד לך שעות במערכת של כיתה י"ב ואולי אפילו בי"א.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~