ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אחח איזה יום :)
מנהל: מפקחים
Re: אחח איזה יום :)
שלדגים לרוב לא מסתפקים בדגים ולא בוחלים גם בחרקים ואפילו לטאות ציפורים ומכרסמים קטנים .
אורית אני מסכים איתך...
אין דבר שעושה הרגשה טובה יותר מליראות דבר כזה חופשי...
טוב לדעת שציפורים יכולות לאכול גם חרקים O_O
את זה לא ידעתי
אין דבר שעושה הרגשה טובה יותר מליראות דבר כזה חופשי...
טוב לדעת שציפורים יכולות לאכול גם חרקים O_O
את זה לא ידעתי
פשש אחלה יום.. הלוואי על כולנו יום כזה.
למרות שהיה לי יום דומה ואפילו לא זזתי מהבית. יש לי ליד הבית ציפורי אהבה ודררות כל הזמן אני רואה אותם. (אני אפרסם בדיון של הסרטונים צילמתי קצת) וגם ראיתי קוקטייל כנראה ברח למישהו חח..
תתחדש על הקוקטיילים החדשים:]
למרות שהיה לי יום דומה ואפילו לא זזתי מהבית. יש לי ליד הבית ציפורי אהבה ודררות כל הזמן אני רואה אותם. (אני אפרסם בדיון של הסרטונים צילמתי קצת) וגם ראיתי קוקטייל כנראה ברח למישהו חח..
תתחדש על הקוקטיילים החדשים:]

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
כמעט כמו אצלנו מה שתארת.
איזה יום מדליק.
איזה יום מדליק.
תודה נטליקי...
תגידו פישרים זה תוכים שחיים גם בטבע בארץ ישראל או שכנראה ברח למישהו זוג והם הזדווגו וניהיה גוזלים ?
תגידו פישרים זה תוכים שחיים גם בטבע בארץ ישראל או שכנראה ברח למישהו זוג והם הזדווגו וניהיה גוזלים ?
פישרים מקומם בטבע באפריקה ולא בטבע הארציישראלי ,
אפרופו טבע היום בבוקר מוקדם בנסיעה לכוון לוד ראיתי קבוצה של דררות עפות מאוד מוזר
התמקדתי עלהם בראיה ואז ראיתי דררה לבנה/צהובה עפה וניראית קצת מבולבלת כאילו לא
יודעת מה לעשות וכל החברים הירוקים מלווים אותה צמוד לכל כוון שהיא פנתה עד שהם נעלמו
לי מהעניים ,חברים או לא חברים ?

אפרופו טבע היום בבוקר מוקדם בנסיעה לכוון לוד ראיתי קבוצה של דררות עפות מאוד מוזר
התמקדתי עלהם בראיה ואז ראיתי דררה לבנה/צהובה עפה וניראית קצת מבולבלת כאילו לא
יודעת מה לעשות וכל החברים הירוקים מלווים אותה צמוד לכל כוון שהיא פנתה עד שהם נעלמו
לי מהעניים ,חברים או לא חברים ?

כנראה התפלאו מאין הגיעה הבלונדינית