ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בגרות במתמטיקה
מנהל: מפקחים
Re: בגרות במתמטיקה
בן לא הבנתי מה זאת אומרת ציון מסוים כדי שיחשב במספר מוסדות?
אין לנו ציון מסוים, כל אחד מקבל כמה שהוא מקבל. צריך לצבור בשלושת השאלונים (אנחנו עושים 3) 165 נקודות. וזה נראה לי קל מאוד כי שאלון אחד עשיתי וקיבלתי סופי 98 אז כבר 98 נקודות יש לי.
אין לנו ציון מסוים, כל אחד מקבל כמה שהוא מקבל. צריך לצבור בשלושת השאלונים (אנחנו עושים 3) 165 נקודות. וזה נראה לי קל מאוד כי שאלון אחד עשיתי וקיבלתי סופי 98 אז כבר 98 נקודות יש לי.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
שיהיה לכם המון הצלחה
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
[quote="894";p="81516"]בן לא הבנתי מה זאת אומרת ציון מסוים כדי שיחשב במספר מוסדות?
אין לנו ציון מסוים, כל אחד מקבל כמה שהוא מקבל. צריך לצבור בשלושת השאלונים (אנחנו עושים 3) 165 נקודות. וזה נראה לי קל מאוד כי שאלון אחד עשיתי וקיבלתי סופי 98 אז כבר 98 נקודות יש לי.[/quote]
נאמר שבשביל ללמוד רפואה צריך בגרות טובה בביולוגיה, לא רק שאת צריכה מינימום של 4 יחידות
את צריכה גם ציון מסוים כדי שהבגרות תחשב.
אין לנו ציון מסוים, כל אחד מקבל כמה שהוא מקבל. צריך לצבור בשלושת השאלונים (אנחנו עושים 3) 165 נקודות. וזה נראה לי קל מאוד כי שאלון אחד עשיתי וקיבלתי סופי 98 אז כבר 98 נקודות יש לי.[/quote]
נאמר שבשביל ללמוד רפואה צריך בגרות טובה בביולוגיה, לא רק שאת צריכה מינימום של 4 יחידות
את צריכה גם ציון מסוים כדי שהבגרות תחשב.
כן אני לא יודעת מהו, אני בכל אופן לא הולכת ללמוד משהו שצריך בו מתמטיקה. רוב הסיכויים שאלמד פסיכולוגיה אבל עדיין אני לא יודעת מה הציון שצריך כי להתקבל.
בכל אופן זו לא הבגרות הסופית, לי יש עוד אחת לעשות.. והבגרות הזאת שהייתה היום לא הלכה לי ממש טוב המורה חישבה לי ואמרה שקיבלתי לא פחות מ-70 וזה גרועעע זה יוצא שבסופי יהיה לי בערך 82. וזה לא טוב לי אז אני עושה בזה מועד ב'.
בכל אופן זו לא הבגרות הסופית, לי יש עוד אחת לעשות.. והבגרות הזאת שהייתה היום לא הלכה לי ממש טוב המורה חישבה לי ואמרה שקיבלתי לא פחות מ-70 וזה גרועעע זה יוצא שבסופי יהיה לי בערך 82. וזה לא טוב לי אז אני עושה בזה מועד ב'.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
[quote="894";p="81590"]כן אני לא יודעת מהו, אני בכל אופן לא הולכת ללמוד משהו שצריך בו מתמטיקה. רוב הסיכויים שאלמד פסיכולוגיה אבל עדיין אני לא יודעת מה הציון שצריך כי להתקבל.
בכל אופן זו לא הבגרות הסופית, לי יש עוד אחת לעשות.. והבגרות הזאת שהייתה היום לא הלכה לי ממש טוב המורה חישבה לי ואמרה שקיבלתי לא פחות מ-70 וזה גרועעע זה יוצא שבסופי יהיה לי בערך 82. וזה לא טוב לי אז אני עושה בזה מועד ב'.[/quote]
לא נורא, 82 סופי זה מעולה .
בהצלחה
בכל אופן זו לא הבגרות הסופית, לי יש עוד אחת לעשות.. והבגרות הזאת שהייתה היום לא הלכה לי ממש טוב המורה חישבה לי ואמרה שקיבלתי לא פחות מ-70 וזה גרועעע זה יוצא שבסופי יהיה לי בערך 82. וזה לא טוב לי אז אני עושה בזה מועד ב'.[/quote]
לא נורא, 82 סופי זה מעולה .
בהצלחה