ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

צבא

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
koko7040
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: אדיר

Re: צבא

שליחה על ידי koko7040 »

צודק אבל האחוז הקטן הזה פוגע בנו, וחבל

החתן שלך הוא אדם טוב ודואג לחיליו וכל הכבוד לו ,לא מיצרים כבר אנשים כאלו וממש החילים זכו בו

וכמו שאמרתה "תמיד ישנם יוצאים מהכלל"
תמונה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: צבא

שליחה על ידי נטליקי »

מצטערת לא עניתי כי לא היה לי אינטרנט.
צחי אני לא לגמרי מסכימה איתך. זה שאני לא אהיה קרבי לא אומר שאני אהיה פקידה. מעטות הבנות שראיתי בקרבי, אבל ממש.. אז זה אומר שכל השאר שלא שהתגייסו לקרבי היו פקידות? אלמוגי מהפורום גם לא התגייסה לקרבי, היא הייתה פקידה? לא. תאמין לי שלא חסרים תפקידים בצבא ובנוסף יש לי פרוטקציה קטנה-גדולה אז בעזרת השם יסדרו לי תפקיד שאני אוהב. בשבילי זה חובה לשרת בצבא, בשבילי ובשביל ההורים שלי. לא יקרה לי כלום אם שנתיים מהחיים שלי אני אתן בשביל המדינה. חוץ מזה שאני יודעת שהצבא יחסן אותי מכל מיני דברים בחיים. כמו ג'וקים וחרקים שיש לי פחד עצוםם מהם(אולי מצחיק אבל זה נכון וברמה מאוד גבוהה), כמו ליצור קשרים וחברויות עם אנשים אחרים, שקצת קשה לי לגשת למישהו וישר להיות חברה שלו. ועוד.. זה יחסן אותי מכל כיוון, אין לך מושג איך אחי למשל התחסן מהצבא.. אם היית רואה אותו לפני הצבא ואחרי לא היית מאמין.
בכל אופן תודה לכולם וצחי תודה גם לך אני מקבלת את הדעה שלך, אבל אני מעדיפה לעשות צבא:)
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”