[quote="2934";p="73804"]חיי השתנו בהחלט העפתי את הטלוויזיה מהבית גם ככה אין מה לראות[/quote]
עשית בשכל,
אני לא צופה בטלוויזיה ולא מעניין אותי האח הגדול והשטויות שלהם, אנייודע שיש הרבה מכורים והרבה רייטינג אבל אם אני צופה אני צופה בערוץנשיונל או ערוץ טבע אחר, עדיף לראות את חיות הבר ולהתמלא בנחת מאשר לראותאת החיות המבוייתות ולהתמלא בבושה .
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עוד חצי שעה חייכם ישתנו, לטובה?
מנהל: מפקחים
Re: עוד חצי שעה חייכם ישתנו, לטובה?
אני גם חושבת שזו תוכנית רדודה, טיפשית ומציצנית אבל בכל זאת משהו בי גורם לי לראות אותה. אולי זה משעמום שלפעמים אין מה לראות בטלויזיה אז אני רואה את הערוץ, אני לא מכורה, אבל רואה לפעמים ואני חושבת שהפעם הם הביאו בני אדם ממש מכל הסוגים. ערביה, חירש, גבר שהפך ניתוח לשינוי מין, הומו, מבוגרת, בעל ואישה ועוד.. אולי מה שמעניין זה בעצם לראות אין אנשים שונים ממקומות שונים מסתדרים ביניהם במשך כמספר חודשים.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
צוריאל קניתי את הערוץ לצערי חחחח
ארז אני איתך גם אני לא רואה טלוויזיה מלא זמן גג ביום 15 דקות לא יותר
אלי ביס היה אנימל פלנט והורידו אותו (לא יודע למה ) מאוד חבל דווקא היה דברים נחמדים
אם כבר נשיונל גאוגרפיק אז ב פול HD ממש אמיתי
ארז אני איתך גם אני לא רואה טלוויזיה מלא זמן גג ביום 15 דקות לא יותר
אלי ביס היה אנימל פלנט והורידו אותו (לא יודע למה ) מאוד חבל דווקא היה דברים נחמדים
אם כבר נשיונל גאוגרפיק אז ב פול HD ממש אמיתי
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
[quote="55";p="73807"][quote="2934";p="73804"]חיי השתנו בהחלט העפתי את הטלוויזיה מהבית גם ככה אין מה לראות[/quote]
עשית בשכל,
אני לא צופה בטלוויזיה ולא מעניין אותי האח הגדול והשטויות שלהם, אנייודע שיש הרבה מכורים והרבה רייטינג אבל אם אני צופה אני צופה בערוץנשיונל או ערוץ טבע אחר, עדיף לראות את חיות הבר ולהתמלא בנחת מאשר לראותאת החיות המבוייתות ולהתמלא בבושה .[/quote]
מילים כדורבנות
עשית בשכל,
אני לא צופה בטלוויזיה ולא מעניין אותי האח הגדול והשטויות שלהם, אנייודע שיש הרבה מכורים והרבה רייטינג אבל אם אני צופה אני צופה בערוץנשיונל או ערוץ טבע אחר, עדיף לראות את חיות הבר ולהתמלא בנחת מאשר לראותאת החיות המבוייתות ולהתמלא בבושה .[/quote]
מילים כדורבנות
זה נכון שזו תוכנית רדודה ומפגרת אך האמת שהיא מצחיקה
יצא לי לראות את 2 הפרקים ושמעו זה מצחיק, מפגר אך מצחיק,
אני לעולם לא אקנה את הערוץ הפתוח שמשדר 24 שעות, כי לדעתי עדיף צעצוע לתוכי,
יצא לי לראות את 2 הפרקים ושמעו זה מצחיק, מפגר אך מצחיק,
אני לעולם לא אקנה את הערוץ הפתוח שמשדר 24 שעות, כי לדעתי עדיף צעצוע לתוכי,
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,