ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בדיחה לשבת..
מנהל: מפקחים
Re: בדיחה לשבת..
[RIGHT]מאמנת הכושר שלי נתנה לי תרגיל פשוט לירידה במשקל:
להזיז את הראש ימינה ושמאלה 4 פעמים רצוף[/RIGHT]
[RIGHT]
כששאלתי אותה באיזה תכיפות עלי לבצע את התרגיל ענתה לי:
"בכל פעם שמציעים לך לאכול..."
[/RIGHT]
להזיז את הראש ימינה ושמאלה 4 פעמים רצוף[/RIGHT]
[RIGHT]
כששאלתי אותה באיזה תכיפות עלי לבצע את התרגיל ענתה לי:
"בכל פעם שמציעים לך לאכול..."
[/RIGHT]
בדיחה ישנה...:
אחד , פרצו לו לבית ,אז הוא רצה לקנות כלב שמירה והלך לחנות חיות לקנות..
נכנס לחנות והמוכר אומר לו:למה תיקח כלב, יש לי תוכי ירוק שגם נובח וגם עושה קפה...
שואל אותו הבחור כמה הוא עולה? עונה לו 500 שקל.. אבל יש לי עוד תוכי, אדום, שגם נובח וגם עושה קפה וגם עושה מסאז'...
שואל אותו הבחור ,וכמה זה עולה? עונה לו המוכר, 1000 שקל...אבל אם אתה רוצה אז יש לי תוכי צהוב שעושה קפה ומסאז' ונובח וגם יעשה קניות.. וכמה הוא עולה? 2500 שקל...
טוב, הבחור ממשיך לטייל בחנות, ואז רואה בפינה חשוכה תוכי אפור ומכוער.. הוא שואל את המוכר, כמה זה עולה? עונה לו המוכר, זה עולה 10000 שקל...
שואל אותו הבחור , כמה? 10000? למה, מה הוא עושה?
עונה לו המוכר, זה... בלי הוראה שלו, אף אחד מהתוכים האחרים לא זז!!!!

אחד , פרצו לו לבית ,אז הוא רצה לקנות כלב שמירה והלך לחנות חיות לקנות..
נכנס לחנות והמוכר אומר לו:למה תיקח כלב, יש לי תוכי ירוק שגם נובח וגם עושה קפה...
שואל אותו הבחור כמה הוא עולה? עונה לו 500 שקל.. אבל יש לי עוד תוכי, אדום, שגם נובח וגם עושה קפה וגם עושה מסאז'...
שואל אותו הבחור ,וכמה זה עולה? עונה לו המוכר, 1000 שקל...אבל אם אתה רוצה אז יש לי תוכי צהוב שעושה קפה ומסאז' ונובח וגם יעשה קניות.. וכמה הוא עולה? 2500 שקל...
טוב, הבחור ממשיך לטייל בחנות, ואז רואה בפינה חשוכה תוכי אפור ומכוער.. הוא שואל את המוכר, כמה זה עולה? עונה לו המוכר, זה עולה 10000 שקל...
שואל אותו הבחור , כמה? 10000? למה, מה הוא עושה?
עונה לו המוכר, זה... בלי הוראה שלו, אף אחד מהתוכים האחרים לא זז!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחח 
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "