ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לא אהיה פה מראשון עד רביעי
מנהל: מפקחים
Re: לא אהיה פה מראשון עד רביעי
נטליקי,
מה לגבי עדכון?

מה לגבי עדכון?

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

לגבי מה? לגבי האצבע
אם כן אז קצת יותר טוב, יש לי עדיין איזה שחור-אדום שם אבל אני מקפידה לשים פולידין על זה אז מקווה שיעבור לי כי אם לא אוכל להתאמן על הקביים
ותודה ששאלת

אם כן אז קצת יותר טוב, יש לי עדיין איזה שחור-אדום שם אבל אני מקפידה לשים פולידין על זה אז מקווה שיעבור לי כי אם לא אוכל להתאמן על הקביים

ותודה ששאלת

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
כן,התכוונתי לאצבע.
אוי...
מתי את אמורה להכנס להילוך גבוה עם אימוני הקביים?
מישהו מקצועי הציץ על האצבע?
אולי את צריכה קומפרסים?
אוי...
מתי את אמורה להכנס להילוך גבוה עם אימוני הקביים?
מישהו מקצועי הציץ על האצבע?
אולי את צריכה קומפרסים?
דברי חכמים

את האמת שפיספסתי איזה 2 אימונים בגלל שהייתי בגדנ"ע.. ועכשיו אני גם לא אוכל להתאמן כנראה איזה שבוע בגלל הרגל.. ככה שזה הפסד של עוד אימונים ובקרוב זה העדלאידע.. נראה מה אני אעשה כבר.
לא הציצו על האצבע כי אני לא חושבת שיש צורך כמו כל דבר זה יעבור.. לכן אני אקפיד על לשים פולידין ולהשרות מידי פעם במים חמים ומקווה שיהיה בסדר ב"ה.
ושוב תודה 
לא הציצו על האצבע כי אני לא חושבת שיש צורך כמו כל דבר זה יעבור.. לכן אני אקפיד על לשים פולידין ולהשרות מידי פעם במים חמים ומקווה שיהיה בסדר ב"ה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~