ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קרררר אצלנו בדרום מה קורה אצלכם?
מנהל: מפקחים
קרררר אצלנו בדרום מה קורה אצלכם?
קר אצלנו והגשם לא מפסיק לרדת, מה קורה אצלכם? מישהו יצא מהבית היום?
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: קרררר אצלנו בדרום מה קורה אצלכם?
קר קר קר. קר בכל מקום זה בטוח. אם באילת הרי אדום נצבעו לבן, אין ספק שקר בכל מקום.
אגב, שתפו תמונות אם צלמתם שלג (או כל דבר אחר) באזורכם.
אגב, שתפו תמונות אם צלמתם שלג (או כל דבר אחר) באזורכם.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אצלינו גם קר אפילו מאוד והפינקים שאני מגדל נמצאים במרפסת אומנם עים תריסים וקר שם.
אבל אני לא מתכוון לשים להם חימום או כל דבר אחר שיחמם את המקום כי כך הם לומדים לשרוד
ואני רואה אותם הם מנפחים מעט את הנוצות מידי פעם אבל הם בסדר ברוך ה' עד לרגעים אלה
ובתקווה שימשך כך .האמת אני נותן להם תוספת של סומסום ושל ניגר כדי שיתווסף להם שומן
הגנה בגוף ושנעבור את הסערה בשלום .
אבל אני לא מתכוון לשים להם חימום או כל דבר אחר שיחמם את המקום כי כך הם לומדים לשרוד
ואני רואה אותם הם מנפחים מעט את הנוצות מידי פעם אבל הם בסדר ברוך ה' עד לרגעים אלה
ובתקווה שימשך כך .האמת אני נותן להם תוספת של סומסום ושל ניגר כדי שיתווסף להם שומן
הגנה בגוף ושנעבור את הסערה בשלום .
לדעתי לא תהיה לך בעייה, הבעייה מתחילה כשהם רטובים ויש עליהם רוח ישירה, גם את זה לעיתים קרובות הם שורדים אם הם בריאים.
מקווה שהכל יעבור בשלום.
מקווה שהכל יעבור בשלום.