וואו...איזה באסה זה ועוד היסטוריה...
אני ניגשתי על מגן 82...
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סוף סוף חופש גדול!
מנהל: מפקחים
Re: סוף סוף חופש גדול!

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
כיף לכם כיתה י'ב אני עולה עכשיו לכיתה ח' עם סיכוי ענק שכמעט נשארתי כיתה למזלי בסוף זה לא קרה היה לי 6 נכשלים מתוך 11 יש לי מ30 ביולי עד 24 לאוגוסט קורס קיץ באסהה!!!
צ'יף הקוקטייל לוטינו שלי
הגיע אליי בתאריך 2/7/12
גנבתי תשם מאיזה אחד בפורום פה;)
הגיע אליי בתאריך 2/7/12
גנבתי תשם מאיזה אחד בפורום פה;)
היי עדן. לא הרבה יותר כייף בכיתה יב'. עכשיו סיימתי מחזור יב', לא אני , התלמידים שלי.
כל כך קשה להם להיפרד, להתחיל דרך חדשה, בסוף הם ילכו לדרכם ויצליחו. אבל מה שאני מתכוונת לומר לך זה, שאתה צריך להינות
מהמקום שאתה נמצא בו עכשיו. כל פעם בכל זמן. אפילו להינות מהקורס הזה שתעבור בקיץ. אם תשקיע ותלמד וכמובן תתרגל בבית, אתה תהנה ממנו. תראה את ההצלחה וזה יתן לך חשק ללמוד גם בשנה הבאה.
כל כך קשה להם להיפרד, להתחיל דרך חדשה, בסוף הם ילכו לדרכם ויצליחו. אבל מה שאני מתכוונת לומר לך זה, שאתה צריך להינות
מהמקום שאתה נמצא בו עכשיו. כל פעם בכל זמן. אפילו להינות מהקורס הזה שתעבור בקיץ. אם תשקיע ותלמד וכמובן תתרגל בבית, אתה תהנה ממנו. תראה את ההצלחה וזה יתן לך חשק ללמוד גם בשנה הבאה.
בהצלחה לכולם בהמשך..
אני סיימתי עם הבגרויות של כיתה י' ועכשיו עולה ל יא' ..
עובדת בקונדיטוריה (מאפיית אריאל),מלצרות, וחנות חד פעמי..
אני סיימתי עם הבגרויות של כיתה י' ועכשיו עולה ל יא' ..
עובדת בקונדיטוריה (מאפיית אריאל),מלצרות, וחנות חד פעמי..