ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מי פה רואה את היורו?

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
yossi1986
ביצה
ביצה

מי פה רואה את היורו?

שליחה על ידי yossi1986 »

מי אתם חושבים שייקח השנה?
לפי דעתי איטליה תיקח
רוניתכהן
בקיעה
בקיעה

Re: מי פה רואה את היורו?

שליחה על ידי רוניתכהן »

נבחרת איטליה שיחקה יפה מאוד אתמול. אבל מה קרה לגרמנים?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

מה קרה לגרמנים?
רוניתכהן
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי רוניתכהן »

שיחקו משחק אחר. הרבה פחות טוב . או שאתה מדבר על גרמניה אחרת מזמנים אחרים?..
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני אומר לך את האמת. בעוונותי הרבים איני צופה במשחקי כדורגל. איני מכיר את השחקנים (לא בארץ ולא בחו"ל) ופשוט לא נמשך לזה.
כשאת שואלת על גרמניה מזמנים אחרים לאיזו תקופת משחקים את מתכוונת?....הם שיחקו פעם הרבה יותר טוב מהיום תמונה
רוניתכהן
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי רוניתכהן »

בעלי ואני מתעניינים רק ביורוליג, אני לא כזו מומחית ולא ממש מכירה שחקנים בשמם. אבל המשחק אחר לגמרי, קלאסי.
גרמניה הייתה משחקת נפלא. כששאלתי על גרמניה , בזמנים אחרים, יש כאלה ששומעים גרמניה, שומעים נאצים, לא חשוב באיזה הקשר.
לכן שאלתי על גרמניה בזמנים אחרים.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כן...על זה חשבתי כשדיברת על זמנים אחרים. אין מה לעשות, אצל רובנו זה יושב עמוק בפנים ומתפרץ כמעט תמיד.
זה נחמד כשמתעניינים ביחד במיוחד כשאת מתארת את המשחק כקלאסי. הכי חשוב הביחד.
רוניתכהן
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי רוניתכהן »

כשהציעו לי מבית הספר ,לפני הרבה שנים, לנסוע עם התלמידים שלנו לגרמניה, חילופי משלחות.
התשובה שלי הייתה, בשום פנים ואופן לא. והמחשבה הייתה, לנאצים האלה? כעבור שנתיים שוב הציעו
ושוב סירבתי. אחרי מספר שנים החלטתי לנסוע, ולא היה לי מושג למה.
תודרכנו ע"י המנהל שלנו, להיות תקיפים כלפיהם. ואם חלילה יזכירו את הפלסטינים והיחס שלנו כלפיהם,
להיכנס באבי אביהם ועוד ועוד. טעונה נסעתי לגרמניה. שם הכרתי משלחת של שני מורים ועשרה תלמידים
גרמנים, שקיבלו את פנינו. בהתחלה די חשדנו בהם והשיחות היו בהתאם. מהר מאוד נוצרו חברויות, שיחות
נפש. כעבור שנה, המורה הגרמניה ואני הפכנו לחברות, היא התארחה אצלינו עם משפחתה, כשבועיים שלושה.
טיילנו איתם, הכרנו להם את המשפחה המורחבת שלנו. בקיצור חברים. זה מאוד בקיצור. התפתחה חברות נפש, עם חליפת מכתבים,
מתנות ימי הולדת לילדים שלהם, שלנו. לימים התברר שאבא שלה היה נאצי, היא לא העזה לדבר על זה אפילו עם עצמה,
אבל כשהזמנתי אותה אלי, לבית הספר להעביר שיעור לתלמידים שלי. הם שאלו אותה שאלות נוקבות. אז היא אמרה
שלדעתה אביה נאצי, והתפרצה בבכי. התלמידים ניגשו אליה, חיבקו אותה, ניסו להרגיע אותה. מחזה שקשה לתאר.
ואז מעבר לכל החומות, פוגשים בני אדם. לנאצים אין סליחה ואין כפרה, אבל הדור השני והשלישי, כשפוגשים אותם אחד לאחד
זה משהו אחר לגמרי.
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”