ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הרגעים המצחיקים שיצא לכם לשמוע מאנשים בנוגע לתוכים.

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
shaul619
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: הרגעים המצחיקים שיצא לכם לשמוע מאנשים בנוגע לתוכים.

שליחה על ידי shaul619 »

את מדבריים הייתיי בחנוות חייות והיתה שם אקלקטווסית נקבה יפה ענקיית אומרת שלום שלום חמודה כזאת שאלתי את המוכר כמה היא עולה הוא אומר לי זה לא היא זה הוא והוא עולה 3000 שקל חחחחחחחחחח אני מתווכח איתו והוא אומר לי אתה לא מבין וחפר לי שעה אבא שלי עושה לי בוא בוא אל תתוכח איתו שישבור תראש הוא חחחח

או באותה חנות היה קוניור מצח תפוז גזור כנפיים אני עושה למוכר הוא אכלת יד הוא אומר לי כן אמרתי לו אתה יכול להראות ליי הוא אומר בטח אחריי שעה שהוא ניסה לתפוס אותו הקוניור ד'פק לו ביס והבן אדם אמר ן **** והעיף אותו לתוך הכלוב אמרתיי לו תירגע מסכן הוא אומר לי בן **** נשך אותיי....! אייזה אנשיים

או בחנות חייות אחרת לקחו תוכון צעיר בן 3 חודשים ככה שאלתי עם יש תוכון אכלת יד כי שכן שלי רצה ונסעתיי איתו והמוכר בא לי כן יש מלא באתי אחריו לכלוב הוא לקח תוכון פרא תפס ובשיא הרועה גזר לו תכנפיים ואמר הינה תוכון אכלת יד חמוד חמוד תיראה מסכן התוכון...
בנוסף היה קוקטיילים עם דררה באותו כלוב והדררה תקפה קוקטייל אחד ואמרתי למוכר שיפריד הוא אומר לי הם משחקים חחחח כמה מטומטם בן אדם יכול להיות...!
תמונה
סמל אישי של משתמש
אלמוגי
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אלמוגי »

וואו.. טוב... זה כבר לא מצחיק זה בגדר עצוב.. :/
תמונה
natalina3
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי natalina3 »

נכון .. איזה בנאדם אכזרי .. ממש קשה לקרוא ובטח ובטח שלא לראות !
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

איזה מוכרים יש היום..
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”