ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעיה בסלולר
מנהל: מפקחים
בעיה בסלולר
שלום לכולם ! לפני הרבה מאוד זמן נכנסתי לאיזה משהו באינטרנט לא זוכר מה זה היה ומאז פשוט כל פעם שאני שם שיחות בפלאפון השיחות נגמרות פי 4 יותר מהר .
לפני שבועיים שמתי 90 שקל ואתמול כל השיחות נגמרו . ודיברתי אולי עם 50 אנשים. שולחים לי (רק כשיש שיחות בפל') שאלות כאלה על ידע כללי לפל' וזה גומר לי את כל השיחות גם לחבר שלי יש את זה מאז הוא לא שם יותר שיחות בפלאפון.
שוב אני מזכיר שולחים לי רק כשיש שיחות וכשאין, אז לא שולחים וחבר שלי אמר לי שזה מה שגורם לגמירת השיחות.
צריך להחליף SIM בשביל זה? איך אני מתנתק מהדבר הזה? שאני לא זוכר כ''כ מה זה כי זה היה מזמן.
לכל אלה שיגידו "לך לחברה" את הפלאפון קניתי מחבר ולא מהחברה.
לפני שבועיים שמתי 90 שקל ואתמול כל השיחות נגמרו . ודיברתי אולי עם 50 אנשים. שולחים לי (רק כשיש שיחות בפל') שאלות כאלה על ידע כללי לפל' וזה גומר לי את כל השיחות גם לחבר שלי יש את זה מאז הוא לא שם יותר שיחות בפלאפון.
שוב אני מזכיר שולחים לי רק כשיש שיחות וכשאין, אז לא שולחים וחבר שלי אמר לי שזה מה שגורם לגמירת השיחות.
צריך להחליף SIM בשביל זה? איך אני מתנתק מהדבר הזה? שאני לא זוכר כ''כ מה זה כי זה היה מזמן.
לכל אלה שיגידו "לך לחברה" את הפלאפון קניתי מחבר ולא מהחברה.
Re: בעיה בסלולר
בד"כ כל פעם ששולחים לך את ההודעה הזאת
רשום למטה "אל תשלח לי הודעות יותר" או משהו כזה..
רשום למטה "אל תשלח לי הודעות יותר" או משהו כזה..

מאיזה מספר שולחים לך?... תחפש באינטרנט לאיזה חברה זה שייך. בדר"כ יש להם אתר ששם רשום איך מתנתקים... רוב הסיכויים שצריך לשלוח הודעה לאותו מספר עם איזה מילה שמפסיקה את השירות.
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
דין ברוך בואך לעולם העקיצות הסלולרי פנה לחברה שבה אתה מנוי או דרכה אתה מקבל שרות ובקש לחסום את השירות הזה
החברות שנותנות את ה"שירות" הזה לא מיידעות את מי שרק שולח SMS שהוא חתם על שרות בתשלום לטווח בלתי מוגבל
לרוב הם משתמשות בכל מיני פרסומות שגובלות ברמאות שבהם הם מודיעות לך על זכייה או סוכי לזכייה ועוד
החברות שנותנות את ה"שירות" הזה לא מיידעות את מי שרק שולח SMS שהוא חתם על שרות בתשלום לטווח בלתי מוגבל
לרוב הם משתמשות בכל מיני פרסומות שגובלות ברמאות שבהם הם מודיעות לך על זכייה או סוכי לזכייה ועוד
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
דקל - לא שולחים לי הודעות כאלה. שולחים לי הודעות כשבנושא כתוב "טריוויה" ואני בכלל לא משתתף בטריוויות. ולא כתוב בסוף "התנתק" רק כותבים את שאלה למשל " מי היה ראש הממשלה הראשון" דברים כאלה על ידע כללי.
צוריאל - שולחים לי ממספר 4242 או ממספרים דומים כאלה אבל הרוב 4242 ושלחתי להם הודעה שיפסיקו אבל עדיין שולחים.
ארז - אני אפנה לסלקום בהזדמנות ואני אבקש להתנתק מזה. לפעמים שולחים לי שאלות ולפעמים "תוצאות המבחן בבדיקה" ואני בכלל לא משתתף בזה ומוחק את ההודעה.
וזה התחיל לעוד חבר רק שאצלו זה בשיחות כשהוא עונה אז אמרו לו שהוא משלם על השיחות.
וחבר אחר אמר לי שאם אני מחליף SIM זה ייפסק אבל בטח אני לא אחליף SIM כשיש מלא אנשים בספר טלפונים וצריך לעדכן את כולם במספר החדש.
צוריאל - שולחים לי ממספר 4242 או ממספרים דומים כאלה אבל הרוב 4242 ושלחתי להם הודעה שיפסיקו אבל עדיין שולחים.
ארז - אני אפנה לסלקום בהזדמנות ואני אבקש להתנתק מזה. לפעמים שולחים לי שאלות ולפעמים "תוצאות המבחן בבדיקה" ואני בכלל לא משתתף בזה ומוחק את ההודעה.
וזה התחיל לעוד חבר רק שאצלו זה בשיחות כשהוא עונה אז אמרו לו שהוא משלם על השיחות.
וחבר אחר אמר לי שאם אני מחליף SIM זה ייפסק אבל בטח אני לא אחליף SIM כשיש מלא אנשים בספר טלפונים וצריך לעדכן את כולם במספר החדש.
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
תיגש לסלקום ותבקש חסימה מלאה של כל השירותים הללו אם תחליף סים הם ימשיכו לשלוח הודעות ולחייב אותך
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
סבבה תודה ארז אני אדבר איתם בהזדמנות.