ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מופע.. או יותר נכון 3! אני ואלמוג
מנהל: מפקחים
Re: מופע.. או יותר נכון 3! אני ואלמוג
תודה לכולם על הפירגון!
אריאל קשה להסביר כשאתה מעריץ מישהו. את מריאנה אני מעריצה בגלל הפשטות שלה והיא מסתכלת עליך בגובה העיניים, בלי מניירות ובלי כלום, היא לא לוקחת את מה שקורה לה כמובן מאליו. היא כל כך אוהבת את המעריצים שלה, למעשה- היא מעריצה את המעריצים שלה וזה פשוט ראוי להערכה. וכמו שאלמוג אמרה אני עוקבת אחריה מאז שהיא הייתה קטנטנה.
את ניקו.. ואו.. את ניקו אני אוהבת בגלל האופי הכל כך חמוד שלו!! הוא ממש כמו ילד קטן, שובב אבל נותן את כל הלב. הוא פשוט מדהים!!!! הוא כבש אותי מהרגע הראשון שראיתי אותו לפני 4 שנים.
את התמונות אני צילמתי אבל אני מחכה כבר לראות את של אלמוגי שהן באיכות הרבה יותר טובה! אלמוגוש אל תשכחי שאת צריכה לשלוח לי הכל!
איתי, באמת חבל שלא הלכת היה מרגש ברמות.. אפילו בשיר הפרידה אני בכיתי יחד איתם. לא מאמינה שנגמר.
אריאל קשה להסביר כשאתה מעריץ מישהו. את מריאנה אני מעריצה בגלל הפשטות שלה והיא מסתכלת עליך בגובה העיניים, בלי מניירות ובלי כלום, היא לא לוקחת את מה שקורה לה כמובן מאליו. היא כל כך אוהבת את המעריצים שלה, למעשה- היא מעריצה את המעריצים שלה וזה פשוט ראוי להערכה. וכמו שאלמוג אמרה אני עוקבת אחריה מאז שהיא הייתה קטנטנה.
את ניקו.. ואו.. את ניקו אני אוהבת בגלל האופי הכל כך חמוד שלו!! הוא ממש כמו ילד קטן, שובב אבל נותן את כל הלב. הוא פשוט מדהים!!!! הוא כבש אותי מהרגע הראשון שראיתי אותו לפני 4 שנים.
את התמונות אני צילמתי אבל אני מחכה כבר לראות את של אלמוגי שהן באיכות הרבה יותר טובה! אלמוגוש אל תשכחי שאת צריכה לשלוח לי הכל!
איתי, באמת חבל שלא הלכת היה מרגש ברמות.. אפילו בשיר הפרידה אני בכיתי יחד איתם. לא מאמינה שנגמר.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
נשמע שהייתה לכן חוויה לא קטנה 

חח אתה לא מבין אפילו אלי.. אחד הימים המאושרים שהיו לי.. אם היה אפשר הייתי מסוגלת לחוות אותו עוד 200 פעם בידיוק כמו שהוא היה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
רק בשיר מסויים הם ירדו לשורה הראשונה.
במופעים בארגנטינה הם אפילו עולים לבמה גרך מעברים מיוחדים שיש בין הקהל אבל פה יש מעריצות פשוט בהמות (חלק כמובן, לא כולן, אבל חלק גדול מאוד).
במופעים בארגנטינה הם אפילו עולים לבמה גרך מעברים מיוחדים שיש בין הקהל אבל פה יש מעריצות פשוט בהמות (חלק כמובן, לא כולן, אבל חלק גדול מאוד).

עדכון קטן, בעיקר למי שמכחה לו (כמו למשל איתי ובטוח שגם נטליקי..) העלתי סירטונים שצילמתי עם המצלמה החדשה שלי:
www.youtube.com/almoguix
זה ה"ערוץ" שלי, העלתי כבר לא מעט ויש עוד בדרך כי צילמתי את כל המופע בוידאו פשוט בחלקים וזה ממש כבד אז לוקח מלאא זמן.
מדהים כמה שנהנתי לקרוא את האשכול הזה שוב, בכלל, בא לי שוב!
www.youtube.com/almoguix
זה ה"ערוץ" שלי, העלתי כבר לא מעט ויש עוד בדרך כי צילמתי את כל המופע בוידאו פשוט בחלקים וזה ממש כבד אז לוקח מלאא זמן.
מדהים כמה שנהנתי לקרוא את האשכול הזה שוב, בכלל, בא לי שוב!

סרטונים פשוט מדהימים!!!
איך בא לי שובבבבבבבבב!! אחד הימים הכי כיפיים שהיו לייי.
איך בא לי שובבבבבבבבב!! אחד הימים הכי כיפיים שהיו לייי.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
תודדההה לכןן !!!!!!!!!
אתןן מלכותת!!!!!!!!!!!
אני חיפשתי כמה חודשים באינטר את ההופעה שלהם !!!!!!!!!!!!!!
תודהה !!!!!!!!!!!!!
אתןן מלכותת!!!!!!!!!!!
אני חיפשתי כמה חודשים באינטר את ההופעה שלהם !!!!!!!!!!!!!!
תודהה !!!!!!!!!!!!!