ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גם תורי הגיע...
מנהל: מפקחים
Re: גם תורי הגיע...
אלמוגוש..
רק כעת ראיתי שהתחלת ללמוד, סורי!
המון בהצלחה והמון עשייה:)..
רק כעת ראיתי שהתחלת ללמוד, סורי!
המון בהצלחה והמון עשייה:)..

"יש כאלו ש-ישנים וחולמים,
ויש כאלו ש-ערים ומממשים את החלומות..."

לא נורא אלמוגי אני בטוחה שתתרגלי והכל יהיה בסדר. תעברי את זה כמו גדולהה 

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
וואלה אני הבנתי שהכי חשוב ללמוד....
אחרי שעבדתי בחופש עם אבא שלי וראיתי איך חיים אם לא לומדים אני עומד על ממוצע 90 + (שנה שעברה היה 80)
שנה שעברה יכלתי להביא ציונים יותר טובים אבל זילזלתי והשנה גם בוחרים מגמה וזה משפיע על השלוש שנים הבאות ואולי על הצבא אז החלטתי להשקיעעע
אחרי שעבדתי בחופש עם אבא שלי וראיתי איך חיים אם לא לומדים אני עומד על ממוצע 90 + (שנה שעברה היה 80)
שנה שעברה יכלתי להביא ציונים יותר טובים אבל זילזלתי והשנה גם בוחרים מגמה וזה משפיע על השלוש שנים הבאות ואולי על הצבא אז החלטתי להשקיעעע
בנק ישראל הולך להוציא מטבע חדש כדי להנציח את זכרו של אריאל שרון. ערך המטבע יהיה 17 ש"ח - כמעט ח"י
כל הכבוד יניב. 
את האמת שהיום בלי לימודים בן אדם לא שווה כלום. חשוב מאוד ללמוד. שמעתי מהרבה שלא למדו שאחרי הלימודים הם ממש התחרטו על זה.

את האמת שהיום בלי לימודים בן אדם לא שווה כלום. חשוב מאוד ללמוד. שמעתי מהרבה שלא למדו שאחרי הלימודים הם ממש התחרטו על זה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~