ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שיעור ראשון!

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
אתי1
גוזל
גוזל
שם פרטי:: אתי

Re: שיעור ראשון!

שליחה על ידי אתי1 »

752 כתב:באופן עקרוני יש חובה של כ-29-28 שיעורים לכל אלה שעושים שיעור של כ-40 דקות.
מכיוון שאני עושה שיעור של שעה (60 דק'), הכמות פוחתת משמעותית.

החובה היא על זמן נהיגה, לא שיעורים.
חובה של 1,140 שעות נהיגה (19 שעות). לא כולל טסטס פנימי וטסט חיצוני.

ועל זה נאמר: מכל מלמדי השכלתי:)..

בהצלחה וסע בזהירות!
תמונה
"יש כאלו ש-ישנים וחולמים,
ויש כאלו ש-ערים ומממשים את החלומות..."תמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

שלי גם היה היום ב-15:20 תמונה

כפיר אני מאודד שמחה לשמוע אני בטוחה שאתה תהיה נהג למופת ושתנצל את הרישיון כדי סוף סוף לבקר אותי תמונה

בהצלחה! תמונה
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
Omga4000
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי Omga4000 »

894 כתב:שלי גם היה היום ב-15:20 תמונה

כפיר אני מאודד שמחה לשמוע אני בטוחה שאתה תהיה נהג למופת ושתנצל את הרישיון כדי סוף סוף לבקר אותי תמונה

בהצלחה! תמונה
אני אמרתי שאני אגיע תמונה

הודעה לכל מי שתמתכנן לעשות רישיון:
מי שלא עושה רישיון על גיר רגיל לא רשאי לקבל רישיון בינלאומי!

אז לכל העצלנים שעושים על אוטומט, תשקיעו עוד קצת מאמץ!! שווה את זה!!
סמל אישי של משתמש
zoriel
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: :]
איש קשר:

שליחה על ידי zoriel »

ואיי כפיר אתה ממש צודק.. :)
יותר טוב ללמוד על ידני זה גם לא מגביל אותך בלקנות סוג אוטו מסויים..
תמונה
"If you never try, you'll never know"
תמונה"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

כפיר אני לא מסכימה.. אני לומדת אצל אחד המורים הכי טובים בארץ, באמת, אני לא משוויצה זה פשוט נכון, הוא ממש מוכר בתור אחד המורים הכי טובים.. כל פעם אני שומעת עוד ועוד על אנשים שעוברים אצלו טסט ראשון. ולמה הקדמתי ואמרתי את זה? מורה נהיגה מודע למה שקורה בתחום יותר מאיתנו. אני ביררתי טוב טוב לפני שעברתי לאוטומט. אני יכולה להגיד לך שנגיד נכון לעכשיו בחו"ל יש 30% אוטומט? עד שאני אוציא רישיון, עד שאני אסיים את המלווה, עד שאני אסע לחו"ל (ובכלל לא נראה לי שאני אשכור רכב בחו"ל ככה שזה גם לא יגביל אותי) הרכבי אוטומט יעלו למצב של 80%.. לאט לאט הגיר הרגיל יעלם.. הינה לאבא של חברה שלי היה אוטו גיר רגיל ושלחו לו הודעה שהוא צריך לקחת אותו לגריסה.
אני אישית בניגוד לאחרים לא הושפעתי מהסביבה.. יש כאלה שעושים על אוטומט רק כי חברים עושים. כולם אמרו לי אל תעשי זה קשה, זה סתם עינוי וכו'.. אני לא הקשבתי ובכל זאת החלטתי ללכת על גיר רגיל, כדי שאם יהיה לי קשה לפחות אני אוכל להגיד "נכון, זה קשה" ולא רק בגלל שאלו שמועות. התחלתי עשיתי כמה שיעורים, עד שהמורה שלי בעצמו אמר לי שאני סתם מענה את עצמי, ושהוא רואה שאני קצת מסתבכת עם זה ועסוקה יותר בידית ההילוכים מאשר בנסיעה ובחוקי התנועה. מה גם שהוא גם אמר לי שהוא לא עצלן ואין לו בעיה ללמד על גיר רגיל, בשבילו זה שטויות והוא לא אומר את זה כדי להקל על עצמו אלא כדי שאני אקל על עצמי.. אכן ראיתי שלא הולך לי אז עברתי לאוטומט. אני יכולה להגיד לך בוודאות שרוב התלמידים שלו היום (כן, גם בנים) עושים על אוטומט.

לגבי חו"ל, אם יש לך רישיון על אוטומט אתה יכול לנהוג בחו"ל על אוטומט רק לא על גיר רגיל.
וזהו, פשוט לא הסכמתי עם האמירה שמי שעושה על אוטומט הוא עצלן, כי אני לא עצלנית ולא מושפעת מאחרים.. יש אנשים שפשוט זה קשה להם ומעדיפים להקל.. וכן במקרה הזה אני העדפתי להקל, ואני מרוצה מהבחירה.

תמונה
תמונה

סמל אישי של משתמש
Omga4000
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי Omga4000 »

894 כתב:

כפיר אני לא מסכימה.. אני לומדת אצל אחד המורים הכי טובים בארץ, באמת, אני לא משוויצה זה פשוט נכון, הוא ממש מוכר בתור אחד המורים הכי טובים.. כל פעם אני שומעת עוד ועוד על אנשים שעוברים אצלו טסט ראשון. ולמה הקדמתי ואמרתי את זה? מורה נהיגה מודע למה שקורה בתחום יותר מאיתנו. אני ביררתי טוב טוב לפני שעברתי לאוטומט. אני יכולה להגיד לך שנגיד נכון לעכשיו בחו"ל יש 30% אוטומט? עד שאני אוציא רישיון, עד שאני אסיים את המלווה, עד שאני אסע לחו"ל (ובכלל לא נראה לי שאני אשכור רכב בחו"ל ככה שזה גם לא יגביל אותי) הרכבי אוטומט יעלו למצב של 80%.. לאט לאט הגיר הרגיל יעלם.. הינה לאבא של חברה שלי היה אוטו גיר רגיל ושלחו לו הודעה שהוא צריך לקחת אותו לגריסה.
אני אישית בניגוד לאחרים לא הושפעתי מהסביבה.. יש כאלה שעושים על אוטומט רק כי חברים עושים. כולם אמרו לי אל תעשי זה קשה, זה סתם עינוי וכו'.. אני לא הקשבתי ובכל זאת החלטתי ללכת על גיר רגיל, כדי שאם יהיה לי קשה לפחות אני אוכל להגיד "נכון, זה קשה" ולא רק בגלל שאלו שמועות. התחלתי עשיתי כמה שיעורים, עד שהמורה שלי בעצמו אמר לי שאני סתם מענה את עצמי, ושהוא רואה שאני קצת מסתבכת עם זה ועסוקה יותר בידית ההילוכים מאשר בנסיעה ובחוקי התנועה. מה גם שהוא גם אמר לי שהוא לא עצלן ואין לו בעיה ללמד על גיר רגיל, בשבילו זה שטויות והוא לא אומר את זה כדי להקל על עצמו אלא כדי שאני אקל על עצמי.. אכן ראיתי שלא הולך לי אז עברתי לאוטומט. אני יכולה להגיד לך בוודאות שרוב התלמידים שלו היום (כן, גם בנים) עושים על אוטומט.

לגבי חו"ל, אם יש לך רישיון על אוטומט אתה יכול לנהוג בחו"ל על אוטומט רק לא על גיר רגיל.
וזהו, פשוט לא הסכמתי עם האמירה שמי שעושה על אוטומט הוא עצלן, כי אני לא עצלנית ולא מושפעת מאחרים.. יש אנשים שפשוט זה קשה להם ומעדיפים להקל.. וכן במקרה הזה אני העדפתי להקל, ואני מרוצה מהבחירה.

תמונה
כמה זמן כבר יש גיר אוטומט ברכב?
25 שנה? 30 שנה?
נראה לך שבחצי שנה (עד שאת תוציאי רישיון), פתאום יקפוץ ל-80%?
לא נשמע לי הגיוני.

בכל מקרה - אני מבין שלא כולם מסתדרים עם גיר רגיל, וזה נורמאלי לחלוטין.
אני לא יכול להאשים אף אחד בנושא.. כל אחד מוזמן לחשוב על זה בעצמו ולהגיע למסקנה שהכי טובה בשבילן תמונה
אבל לי הבהירו באופן ברור שאם אני לא עושה על גיר רגיל - אין לי רישיון בינלאומי!
משמע: אני לא יכול לנהוג בחו"ל. לא על אוטומט ולא על גיר.
ולא משנה כמה אחוזים מהמכוניות בחו"ל הן אוטומט (שאגב.. לדעתי זה יותר מ-30%. יותר קרוב ל-60%-70%).

מה ששלחו לאבא של חברה שלך זו אפשרות לגריסה, לא חובה. ואין לזה קשר לעובדה שזה גיר רגיל.
שלחו את אותו הדבר לסבא שלי. כל רכב שעובר 20 שנה מאז שיוצר נחשב לרכב ישן.
במידה והוא מחליט לגרוס, הוא מקבל כסף עבור הברזל (משהו בסביבות ה-2,500-3,000+ ש"ח).
אם הוא מחליט שלא לגרוס, הוא חייב לעבור טסט (לאוטו) כל חצי שנה במקום שנה.
לא מורידים אוטו מהכביש רק בגלל שהוא ידני תמונה

שיהיה לך בהצלחה, איזה שיעור את כבר? :)
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

זה לא נכון שאלתי כבר כמה מורי נהיגה.. חג משמעית- אם יש לך רישיון על אוטומט בחו"ל אתה יכול לנהוג על אוטומט.תמונה

וצודק אחרי הכל כל אחד אחראי לעצמו ויבחר את מה שהכי טוב בשבילו.. העיקר שבסופו של דבר יהיה רישיון בע"ה!

תודה שיהיה לך גם בהצלחה!! אני בשיעור 22תמונה
תמונה

סמל אישי של משתמש
יהודה גבריאל
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יהודה

שליחה על ידי יהודה גבריאל »

תמונה