ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בגלל שאני בחו"ל התוכי שלי(קקדו עין חשופה) נכנסה לדיכאון(בגלל שהיא לא רואה אותי), זה יכול להוביל למחלות?
אם כן איזה ומה הסימנים?
אחרי שאני יחזור זה יעבור לה?
דכאון יכול לגרום ל-מספר בעיות עקריות:
א. מצב עקה(סטרס) - הגורם להחלשות מע' החיסון וחשיפת יתר לזיהומים.
ב. ירידה בתאבון- החלשות התוכי.
ג. בעיית התנהגות שיכולה להתבטא במריטת נוצות עד כדי פציעת שיריר החזה
והקרחה.
המצב הנ"ל לא מחוייב שיקרה, כמו כן יכול להיות שיופיע רק אחד מהסימפטומים הללו ולא כולם, אך חשוב לדעת למה לצפות.
אחרי שאני יחזור(שבוע + -) הדיכאון יעבור לה להשערתך?
בנתיים אין לה ממש תאבון(זה מה שאמא שלי רואה)...
שחכתי לרשום פרט אחד,
אמא שלי לקחה את התוכי שלי לווטרינר והוא עשה לה אינפוזיה(או משהו כזה), זה בגלל חוסר תאבון נכון..?
אז כנראה בגלל התייבשות וחוסר תאבון הביאו לה אינפוזיה.
לפני שאמא שלי לקחה אותה לווטרינר שאלתי אותה איך התוכי והיא אמרה שהיא מנסה לאכול.
אז כנראה בגלל זה...
אני פשוט לא מבין, האם התוכי שלך עדיין מקבל אינפוזיה? אתה לא מציין מה מצבו כעת, האם עדיין מאושפז, האם נערכו לו בדיקות כלשהן ויש תוצאות, אתה מצפה שעל סמך המידע תקבל תשובות אבל זה בלתי אפשרי.
ד"ר גדי שרביט עם כל הידע שלו לא יכול לתת לך מענה ראוי אם לא ינתנו פרטים מלאים על המצב .
התוכי "מנסה לאכול" אבל מצליח?לא מצליח? מדוע הוא לא מצליח לאכול? יכולים להיות המון אפשרויות וסיבות פשוט אין פרטים.
אם עד עתה לא נערכו לתוכי בדיקות מקיפות אני מציע לך בחום להעבירו לד"ר גדי שרביט לטיפול מקצועי ואמין או לוטרינר שממחה בבעלי כנף
באיזור מגוריך.